Evli adamla sohbet(!)

Adam evliyim demis daha ne desin evli degilim derler adam beni kandırdı ama cok aşığım der bu defa evliyim demis ne gibi bahanesi olabilir metres olmaya raziyim demektir bu yani illa isbat için dakika basi karisini yanindami gezdirecekler de böyle vazgececekler yok bunlarda yüz olmadigi icin karisi yaninda olsa bilir mesaj atarlar

adamın '' evlıyım '' demesı adamı masum yapar yani?
ikisi de karaktersızın teki. birinin diğerinden kalır bir yanı yok.

eger adam; '' ben evlıyım, lütfen benımle ugrasma'' deseydı
haklıydın bu söyledıklerınde

Erkekler kadinlarin her hareketinden yanlis anlam cikariyor ben bunu bizim dukkanda ogrendim o yuzden ister bekar ister evli olsun erkekler acik bir kapi arar herzaman her hareketinden, tabi bu erkek musaitse bu duruma diyrcegim o ki kadinlar daha cok dikkat etmeli erkek milleti boyle iste,bizim dukkaanda calisan birisi var kasada ve kadin icin duydukalrim sok etti,neymis efendim kadinin bakislari degisikmis musterilerin gozune bakarak konusuyormus dedim nevar bunda hemen kotu bir anlammi cikarmak lazim kadinda evlide ayrica uzuldum kendi adina kadinin, erkekler nekadr artniyetliler sasirdim duyunca,heleki boylebir yerde calismak kadin icin nekadr zormus onuda anladim o yuzden gercekten cok dikkat etmek lazim,arkatasin buna cok taviz veriyorsa adamda adam gibi degilse hersey olabilir,o yuzden senin onunla konusup arktsligini kesmen daha iyi senin adina,benim basimada geldi bir yabanci arkatsim vardi kadin ahsamlari yuruyuse cikiyorum diye banada ugruyordu sonra ogrendimki bir evli adamla gorusuyormus tabi kadinda evliydi duyunca arktasligimi kestim dusunsenize benide ne hale dusurcekti herkezde duydu bunu bana soruyorlardi bu kadini ve utaniyordum ama bukadin sonradan cok degisti tovbe etti carsafa girdi gorunce sok oldum dedi tovbe ettim allah affetsin dedim seni gene kinamiyorum insanin ne hale dusecegini bir allah biliyor, herkes konusurken ben birsey demiyordum allah affetsin dedim tovbe ettim dedi kadin artik nediyebilirimki,allah sasirtmaya versib

Bu insanla arkadaşlık etmeyi bırak bence. Çevrende dolaşmasın sana da bulaştırır çamurunu.

Selam canim adamin esini kim oldugunuzu belli etmeden bir sekilde haberdar etseniz msjlar konusunda henuz birsey baslamamisken ?
Adamın esinin kim oldugunu bulma ihtimalim yok maalesef. Adamın da hıcbır sosyal medya hesabı yok ki hani cevresini arkadaşlarını vs bulayım

Yani digerleri bunun yanında cok masum kalıyordu :)

Adamın eşini arkadasım bile bulamadı benim bulma ihtimalim yok cok araştırdım ama hani ne cevresi ne arkadaşları hicbir sey bilmiyorum. Bır tek is yeri. Durumu kurtarabılecegım hıcbır sey yok su an elimden gelmiyorgelmiyor

Bu konu ikinci kadınları suclu gormeyenlere gelsin

Samirecim ilk teklif adamdan farkettiysen. Akli fikri gayet yerinde ozgur iradeli bir insan kendisi. O teklifi etmeme gibi bir secenegi vardi. Ayrica bu kiz olmasa baska bir kiz olur. Herif kafaya koymus onu bir kisinin reddetmesi mi durduracak? Konu sahibinin arkadasi olmasa baskasi olur yani.

Valla bana söyledi bu sızın yazdıklarınızı. Kadın kım bılır ne bıcım bır kadın adam ondan kaçıyor bana gelıyor yazık dıye

Allah herkese vicdan versin.. erkeklere eşlerine bu lafları söyletmemek için, kadınlara da hiç günahı olmayan kadınlardan kendini üstün görüp onları aşağılamamaları için..

Evet adam nabız yokladı ve o yüzü bulunca konuşmaya görüşmeye başladılar..

Empati yapın arkadaşınıza diye dolanırlar burada , bence yarası olan pek meraklı empati yapmalara.. Allahım doğru yoldan sapanlardan eylemesin bizleri amin
Adam bunu kandırsa aşık olsalar falan acı çekseler diyeceğim ki yazık cok sevıyor bilmiyormuş da bastan, ama böyle bir durum da yok empati kuracak. Yani size ne iste bırakın yasasınlar vs cok sacma cevaplar olur. Böyle bir olaya sahıt olmak arkadasımı hatasından döndurememek bıle cok acı gelıyor bana su an

Arkadaşın resmen aranmış yani, erkekler hayvanlara bile meyledecek kadar zayıf nefisli varlıklar, arkadaşın adama yüz verirse tabi adam da üzerine atlar

Ben ilk teklif olayini kacirmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…