- 20 Ağustos 2011
- 118
- 89
- 48
- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Adam evliyim demis daha ne desin evli degilim derler adam beni kandırdı ama cok aşığım der bu defa evliyim demis ne gibi bahanesi olabilir metres olmaya raziyim demektir bu yani illa isbat için dakika basi karisini yanindami gezdirecekler de böyle vazgececekler yok bunlarda yüz olmadigi icin karisi yaninda olsa bilir mesaj atarlarherkes kendınden sorumlu oldugu için, 2. kadın aldatılan kadını ilgilendırmez.
adam dünden razı mı razı.. işte önemlı nokta bu.
adam dıyor kı; ben evlıyım haberın olsun, karar senın
ıstedıgın şekilde takılabılırız!
adamın '' evlıyım '' demesı adamı masum yapar yani?Adam evliyim demis daha ne desin evli degilim derler adam beni kandırdı ama cok aşığım der bu defa evliyim demis ne gibi bahanesi olabilir metres olmaya raziyim demektir bu yani illa isbat için dakika basi karisini yanindami gezdirecekler de böyle vazgececekler yok bunlarda yüz olmadigi icin karisi yaninda olsa bilir mesaj atarlar
Yok ben şahsen tanıştırmadım sadece dedim su bey ilgilenıyor o işle, onu bulacaksınO degil de, ilerde bu olay patlak verdiginde, tanistiran siz oldugunuz icin, siz de suclanacaksiniz emin olun.
Adamın esinin kim oldugunu bulma ihtimalim yok maalesef. Adamın da hıcbır sosyal medya hesabı yok ki hani cevresini arkadaşlarını vs bulayımSelam canim adamin esini kim oldugunuzu belli etmeden bir sekilde haberdar etseniz msjlar konusunda henuz birsey baslamamisken ?
Yani digerleri bunun yanında cok masum kalıyordu :)kendi düşen ağlamaz, bırakın ne hali varsa görsün
ben arkadaşlığı keserdim ayrıca...
bu arada çok entrikalı bi arkadaş çevreniz vareski konularınızda da arkadaş bahsi çok geçiyordu diye hatırladım
Adamın eşini arkadasım bile bulamadı benim bulma ihtimalim yok cok araştırdım ama hani ne cevresi ne arkadaşları hicbir sey bilmiyorum. Bır tek is yeri. Durumu kurtarabılecegım hıcbır sey yok su an elimden gelmiyorgelmiyorarkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyim derler. o yüzden hemen arkadaşlığını bitir yoksa sana da o gözle bakarlar. ikinci olarak sen bu olayı biliyorsun ve eğer adamın eşine bunu söylemezsen arkadaşının günahına ortak olursun.
Bu konu ikinci kadınları suclu gormeyenlere gelsin
Valla bana söyledi bu sızın yazdıklarınızı. Kadın kım bılır ne bıcım bır kadın adam ondan kaçıyor bana gelıyor yazık dıye
Evet adam nabız yokladı ve o yüzü bulunca konuşmaya görüşmeye başladılar..Samirecim ilk teklif adamdan farkettiysen. Akli fikri gayet yerinde ozgur iradeli bir insan kendisi. O teklifi etmeme gibi bir secenegi vardi. Ayrica bu kiz olmasa baska bir kiz olur. Herif kafaya koymus onu bir kisinin reddetmesi mi durduracak? Konu sahibinin arkadasi olmasa baskasi olur yani.
Empati yapın arkadaşınıza diye dolanırlar burada , bence yarası olan pek meraklı empati yapmalara.. Allahım doğru yoldan sapanlardan eylemesin bizleri aminBu konu ikinci kadınları suclu gormeyenlere gelsin
Adam bunu kandırsa aşık olsalar falan acı çekseler diyeceğim ki yazık cok sevıyor bilmiyormuş da bastan, ama böyle bir durum da yok empati kuracak. Yani size ne iste bırakın yasasınlar vs cok sacma cevaplar olur. Böyle bir olaya sahıt olmak arkadasımı hatasından döndurememek bıle cok acı gelıyor bana su anEmpati yapın arkadaşınıza diye dolanırlar burada , bence yarası olan pek meraklı empati yapmalara.. Allahım doğru yoldan sapanlardan eylemesin bizleri amin
Ben ilk teklif olayini kacirmisimSamirecim ilk teklif adamdan farkettiysen. Akli fikri gayet yerinde ozgur iradeli bir insan kendisi. O teklifi etmeme gibi bir secenegi vardi. Ayrica bu kiz olmasa baska bir kiz olur. Herif kafaya koymus onu bir kisinin reddetmesi mi durduracak? Konu sahibinin arkadasi olmasa baskasi olur yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?