Evli adamla sohbet(!)

Kadin kim bilir nasil biri ki bana geldi diye dusunuyor ya o zeka yoksunu arkadasin. Kim baska bilir kimlere gitmistir o adam. Iste bu adamlar yuzunden de bu ikinci kadinlar kendi bi b*k saniyor zaten. Birak böbürlensin dursun o tercih edilen benim diye. Ben olsam oyle ezici konusurdum ki ne oldugunu sasirirdi. Acayip sinirlendim malum doneme yaklastim sanirim o yuzden. O kizi suan islak banyo terligiyle dovmek istiyorum o derece!!!!

Arkadaslığını kes ya o ya ben de yoksa ucu sanada dokunur

Boyle tip erkekleri vede kadinlari ulkede surmeli.
Ben senin yerinde olsam agzima geleni sayardim. Araniz bozulsun zaten en guzeli bu, senin kocanida ayartir birgun.
Dusunsene redvelvetcake , bekar oldugunu hatirliyorum. Ama dusunsene bunun senin kocan ve bi kadin mevzusu oldugunu?
O kadinin dislerini sokmezmiydin?
Dilini kesmezmiydin?
O kadina haddini bildir.
Ne kadar hatali oldugunu bilsin kim bilir belki yuzu kizarirda vazgecer.

Bence karışma sen bu işe. Bırak ne hali varsa görsün arkadaşın. Sonu başlamadan belli. Sonra sen suclu olursun biliyordun ellinden geleni yapmadın yetereki kadar uyarmadın engellemedin beni sen tanıştırdın vs vs. Arkadaşlığınızı kesin. Yada hiç bu konu üzerine tartışmayın. Sonuçta onun hayatı ne yapıyorsa kendine.

Hayır insanları anlamak mümkün değil..Ada'm evli.. Ne diye arkadaşlık edersin hala; neymiş kibarlıkmış; yılışıklığın adı kibarlık olmuş; ayak üstü asılmanın adı da...
Karısı çirkin de olsa anlaşamıyor olsa da bu sana o Ada'ma yürüme Hakkı vermiyor..
Ada'ma be demeli "ulan ş.siz insan yaşattığını yaşamasan ölmezmiş"

Yaaa sen o arkadaşı sil at görüşme bence. yrn öbür gün senin erkek arkadaşına kocanada aynı şeyi yaparsa bu sefer suçlu olan sen olursun aynı hataya ikincikez düşerek. Kendisi nazını cilvesini yapar sonra o ilgileniyor benle der.

NOT: başkasının kocası olunca affede biliyorsun ya senin kocan olsaydı karşında ki.

Arkadasiniz kesin ooo bak o kadar guzel muhteseminki karisi varken benimle ilgileniyo eminim cok bakimsiz ve cok dirdirci bi kadindir yazik adama diye dusunuyodur asil yazik kendine olcak farkinda degil

Karısıyla kesin arası kötüdür kadın adamın parası için beraberdir

Arkadaşınız adamın karısının yerinde olmak istermiymiş acaba? Hem adamın niyeti belli ne demeye konuşarak uzatıyor. Resmen adamla ilgileniyor, adına da "kibar olmak" koymuş. Sizin yerinizde olsam arkadaşlığımı bitirirdim. Ahlak kuralımın dışında olan işlerle ilgilenen kişilerle işim olmaz.

kadında adamda 5 para etmez.
bence ilişkinizi kesin bariz karakter yoksunu biri arkadaşınız.

Bir kadin nasıl kendini bu kadar düşürür anlamıyorum. Arkadaşınızın kalite yerlerde haberin olsun

Öyle arkadas olmaz olsun demeki icinde varmis eline firsat gecince degerlendirmis hemen. Bencede oyle arkadaslardan hayir gelmez üstüne üstelik herife o kuyruk salamiyormus gibi sanada yedirmeye calisiyor yok o yaziyormusda falan filan ee bu adam sana niye sulanmadi peki madem sapik. Arkadasin evli oldunu orendinde bi sik.......cekememismi msjinda numarasinida bloke yapip bidahada gorusmezdi ama dedim gibi icinde varmis demeki

Kadın nasıl biri ki bana geldi mi?
Kendini dusunsun bakalım o pislik ben nasıl basit biriyim ki evli bir adam benimle sevgili olacağını düşünüyor diye.
O kocayida o arkadaşı da asacaksin boynundan. Pislikler !

Adamcikla bildiğin cilvelesiyorlar. Birde üstüne kızıyor.

Bence samimiyeti kapatmayın şimdilik. Onu çevirmeye çalışın.

O adamcığı tehdit etme durumunuz var mı?
Tehdit edemem ama gecen gun gördum adamı bana baktı ben de ters ters baktım selam vermeden geçtim en azından benim durumu bıldıgımı anlamıştır bu sekilde onceden görünce konusurdum cunku

Kendımdan gectım ona dedim sen kendı yerıne koy kadını kendın bır dusun senın kocan sevgılın yapsa bunu ne yapardın dıye. Hıc ama ben adama uzuldum yazık kadını sevmiyormuş falan dedi. Insanlar bana nıye kendını paralıyorsun nıye dert edındın dıye kızmış burada ama en yakınım dediğim insan bunu yapıyor ınsan dert etmez mi kendıne.

Tabikide ederim bende olsam.
Ama en yakinin olmasini zaaf yapma.
En iyi arkdas bile olsa.
Hataliysa hatasini yuzune vurucaksin.
Bi nevi aslinda o sevdgim arkdasim hatasindan donsun diye yapicaksin yine bunu. Sessiz kalinmaz. Ama yine ekliyim, boyle bi potansiyel varsa ben bu arkdasi artik arkadas saymazdim bi zaman sonra hala kendi bildigini okuyosa. Yarin obur gun ben evlendigimde benim kocamada sarar.

Böyle kişileri dışlamalı ,,,ben olsam öyle biriyle arkadaşlık yapmaz görüşmez adını bile anmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…