- Konu Sahibi redvelvetcake
-
Arkadasiniz kesin ooo bak o kadar guzel muhteseminki karisi varken benimle ilgileniyo eminim cok bakimsiz ve cok dirdirci bi kadindir yazik adama diye dusunuyodur asil yazik kendine olcak farkinda degil
EvetBen şunu merak ettim canım yanlış anlama, bu arkadaşın, daha önce iki kişiyle birden görüşen arkadaşın mı?
Tehdit edemem ama gecen gun gördum adamı bana baktı ben de ters ters baktım selam vermeden geçtim en azından benim durumu bıldıgımı anlamıştır bu sekilde onceden görünce konusurdum cunkuAdamcikla bildiğin cilvelesiyorlar. Birde üstüne kızıyor.
Bence samimiyeti kapatmayın şimdilik. Onu çevirmeye çalışın.
O adamcığı tehdit etme durumunuz var mı?
Kendımdan gectım ona dedim sen kendı yerıne koy kadını kendın bır dusun senın kocan sevgılın yapsa bunu ne yapardın dıye. Hıc ama ben adama uzuldum yazık kadını sevmiyormuş falan dedi. Insanlar bana nıye kendını paralıyorsun nıye dert edındın dıye kızmış burada ama en yakınım dediğim insan bunu yapıyor ınsan dert etmez mi kendıne.Boyle tip erkekleri vede kadinlari ulkede surmeli.
Ben senin yerinde olsam agzima geleni sayardim. Araniz bozulsun zaten en guzeli bu, senin kocanida ayartir birgun.
Dusunseneredvelvetcake , bekar oldugunu hatirliyorum. Ama dusunsene bunun senin kocan ve bi kadin mevzusu oldugunu?
O kadinin dislerini sokmezmiydin?
Dilini kesmezmiydin?
O kadina haddini bildir.
Ne kadar hatali oldugunu bilsin kim bilir belki yuzu kizarirda vazgecer.
Kendımdan gectım ona dedim sen kendı yerıne koy kadını kendın bır dusun senın kocan sevgılın yapsa bunu ne yapardın dıye. Hıc ama ben adama uzuldum yazık kadını sevmiyormuş falan dedi. Insanlar bana nıye kendını paralıyorsun nıye dert edındın dıye kızmış burada ama en yakınım dediğim insan bunu yapıyor ınsan dert etmez mi kendıne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?