Evli adamla sohbet(!)

Herşeyi geçtim. Toplumda sırf askıntı, musallat adam olmasın başıma diye evli erkek tercih eden kadınlar var.

Bunları kıtır kıtır kessen bile bitiremezsin.

Evli bir erkek ; karısına aşık ise, yuvasına saygısı varsa feriştahı gelse çelemez aklını.

Vala yine topa tutulucam biliyorum ama arkadaşınız bekar kendi kararı kendi hayatı kendi sorumluluğu bu kadar rahatsız oluyorsanız arkadaşlığınızı gözden geçirirsiniz olur biter siz üzerinize düşeni yapmışsınız uyarmışsınız.. öfkelenerek kendinize zarar veriyorsunuz sadece, bırakın herkesten önce evli erkek düşünsün çünkü adı üstünde evli o!

Canım senin arkadaşın harcanacak o belli
Ve arkadaşın adama abayı yakmış genelde evli çekici gelir çünkü imkansız oldukları için arkadaşın adamı saplantı haline getirecek adam tıpış tıpış evine gidecek adamda ona duydugu tek amaç muhabet etmek sohbet amaçlı evli erkeklerimiz evden sıkıldıkları kavga ettikleri zaman böyle kızları kullanırlar eşleriylede hayatları gayet düzgün devam eder

Ben olsam arkadasligimi keserdim.. belki'de ilerde sanada zarar verebilir, uzerine iftirada atabilir..

Ben şunu merak ettim canım yanlış anlama, bu arkadaşın, daha önce iki kişiyle birden görüşen arkadaşın mı?

Adama eğer ki sert bir şekilde karşılık verse ortada özledimli falan msj dönmezdi bence. Cümle başındaki adam lafı için pardon, böylesi heriflere adam denmemeli

Benim yakın bir arkadaşım yaptı bunu üç sene yaptı hem de. Tepkimi bildiğinden ayrıldık diyordu ama yemiyordum elbette. Artık midem kaldırmadı çünkü kendisi de sözlü güya ve bu pisliğini kapatmak için hergün facebook'da aman ne aşk pozları neler. Sildim attım kestim midem almadı. Çok da zor durumda kaldım eşim hariç kimse bilmiyor anlatılacak bir şey de değil zaten ama kendi biliyor yediği b.ku.

Bu memlekette kesin erkek kıtlığı var. Türkiye istatistik kurumuna sormak istiyorum. 1 erkeğe kesin 5 kadın falan düşüyor.

Adamcikla bildiğin cilvelesiyorlar. Birde üstüne kızıyor.

Bence samimiyeti kapatmayın şimdilik. Onu çevirmeye çalışın.

O adamcığı tehdit etme durumunuz var mı?

Eden bulur. Yarın bir gün kocası da onu aldatınca görürüm ben onu. Ay ben çok bakımsızım, kim bilir nasılım da kocam başka kadınlara gitti diyebilecek mi?

Hiç şaşırmadım.
Evli kuzenim kızlarla mesajlaşıyor.
Ex ex işyerimdeki hiç gideri olmayan ortayaş üstü abiler hariç nerdeyse evli her meslektaşım faceden kız tavlamaya çalışıyordu, boş vakitlerinde hatun resimlerine bakıyorlardı.
İstatistiğe göre bu konuya yorum yapanların %80nin kocası da kızlarla mesajlaşıyor. Erkeklerde 1 mg ahlak kalmamış artık. Nerdeyse hepsi bir haltlar yiyor.

arkadaşınız namuslu görünmeye çalışan gizli bir yollu.Zarafetinin arkasına sığınıp yollulukta master yapan bu kaçıncı gördüğüm duyduğum kadın ben sayamadım şahsen.

Benim kuzenim de evli çocuklu bir adamı eşinden boşatıp evlendi ve başka ülkeye yerleşti. Erkekler kendi kendilerine aranıp duruyorlar ama kadın pas vermezse lafta kalıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…