Evli adamlara bulaşmayın yeter

Birbiriyle çok samimi olan kız erkeğin yakınlaşma eğilimi oluyor maalesef. Psikologlarda uzmanlarda bu konuda hemfikir o yüzden çok samimi olmalarına müsade etmek uygun gelmiyor. Ama illaki belli olur yakınlık dediğm gülüp eğlenmek değil. İçini açmak duygusal yakınlık temas kurmak ya da karşılıklı teşhir. Zaten kendini belli eder bir durum bütün bunlar.

E madem en yakın arkadaşınız evli erkeklerle takılıyor niye iletişimi kesmediniz?
Bugün başkasına yarın size, düşünmeliydiniz.

fazla kızmışsınız gibi geldi. bu kızgınlık da annenizden kaynaklanıyor ki haklısınız. eşiniz de bu konuda hassas olduğunuzu bildiğinden o da hassas yaklaşmış. bir daha görüşmezsiniz olur biter

Ya senin gibi buldumcuklara ne demeli asıl sizden fenalık geldi millet zaten sizin kocalarınıza bayılıyor onları bekliyor evet burda en gıcık olunan klişeyi yazıyorum ki birçok üyede bunu yakınen bilir sırf elim ayağım düzgün güzel bir kızım diye çoğu arkadaşımla evlendiklerinden sonra görüşmeyi kestim ne desem battı kıskanıldı bu kadar kolay mı yahu insanların namusuna haysiyetine laf uzatmak başlıycam sizin kocalarınıza

canim o arkadaştan uzak dur..
evinede bekarlari sokma.. izin verme.
ben olsam direk bitirirdim..
1 bi arkadaşim vardi.. kocasinin peşinde olan çok kız var dedi bi anda öldüresim geliyo dedi. banada uyardi sakin bekarlarla arkadaşlık yapma dedi sadece bekar degil evli kadin bile göz koyuyo. ne insanlar var dedi.. sora aklimda kaldi işte.
2 şimdi eşimin teyzesinin kızından bahsedicem adı gamze olsun.
komşu ve gamze çok samimlerdi.. bi gün komşusu gamzenin kocasina göz dikmiş..
gamzenin bundan haberi yokmuş. sora mı
boşandılar.kocasi komşusuyla evlendi (komşusu da kocasindan boşanmişti)
bi yıl geçmeden boşan...
ee sora adam gamzeye geri döndü. yine evleniyolar. bu kez hamile.
seviyorum ben kocami o beni sevmesede diyo ok aşıkmış da bla blaa.
bende karışmadim anlatiyom beni duymazdan geliyo. sora banane elalemden dedim.
zaten samimi de degildim. kendi bilir.
ama şu ki komşu olun da yakınlık kurmayin.. hiç belli olmuyo insanlara. ben hiç güvenemiyorum vallaa

bence bekar bütün kızları öldürün hanfendi... Ancak öyle rahatlayacaklayacaksınız.

canim o arkadaştan uzak dur..
evinede bekarlari sokma.. izin verme.
ben olsam direk bitirirdim..
1 bi arkadaşim vardi.. kocasinin peşinde olan çok kız var dedi bi anda öldüresim geliyo dedi. banada uyardi sakin bekarlarla arkadaşlık yapma dedi sadece bekar degil evli kadin bile göz koyuyo. ne insanlar var dedi.. sora aklimda kaldi işte.
2 şimdi eşimin teyzesinin kızından bahsedicem adı gamze olsun.
komşu ve gamze çok samimlerdi.. bi gün komşusu gamzenin kocasina göz dikmiş..
gamzenin bundan haberi yokmuş. sora mı
boşandılar.kocasi komşusuyla evlendi (komşusu da kocasindan boşanmişti)
bi yıl geçmeden boşan...
ee sora adam gamzeye geri döndü. yine evleniyolar. bu kez hamile.
seviyorum ben kocami o beni sevmesede diyo ok aşıkmış da bla blaa.
bende karışmadim anlatiyom beni duymazdan geliyo. sora banane elalemden dedim.
zaten samimi de degildim. kendi bilir.
ama şu ki komşu olun da yakınlık kurmayin.. hiç belli olmuyo insanlara. ben hiç güvenemiyorum vallaa

Ya senin gibi buldumcuklara ne demeli asıl sizden fenalık geldi millet zaten sizin kocalarınıza bayılıyor onları bekliyor evet burda en gıcık olunan klişeyi yazıyorum ki birçok üyede bunu yakınen bilir sırf elim ayağım düzgün güzel bir kızım diye çoğu arkadaşımla evlendiklerinden sonra görüşmeyi kestim ne desem battı kıskanıldı bu kadar kolay mı yahu insanların namusuna haysiyetine laf uzatmak başlıycam sizin kocalarınıza

Evet canım, tüm kadınların gözü onların kocalarında. Dünyada başka erkek yok çünkü. Merhaba desen kocamda gözü var moduna gidiyorlar. Bak senin mesajının bir iki mesaj altında arkadaş bekar arkadaşını evine sokma diyor.
Allah belasını versin böyle kadınların deniliyor. Kimse demiyor ki, "benim kocam benle evli bana karşı sorumlulukları var. Karşısındaki yanında çırılçıplak soyunsa da sadakat sözü veren kocam olduğuna göre bakmayacak ona. Bana karşı sorumlu olan kocam"

Evet canım, tüm kadınların gözü onların kocalarında. Dünyada başka erkek yok çünkü. Merhaba desen kocamda gözü var moduna gidiyorlar. Bak senin mesajının bir iki mesaj altında arkadaş bekar arkadaşını evine sokma diyor.
Allah belasını versin böyle kadınların deniliyor. Kimse demiyor ki, "benim kocam benle evli bana karşı sorumlulukları var. Karşısındaki yanında çırılçıplak soyunsa da sadakat sözü veren kocam olduğuna göre bakmayacak ona. Bana karşı sorumlu olan kocam"
Yok cnm onların kocaları yapmaz öyle şey :D kadınlar ayartıyor onları hiç suçlu olurmu kocişleri ya tiksiniyorum şu koca manyaklarından evlenmek fikri bile beni delirtiyor

benkm cevremde Allah a sukur oyle arkadaslarim olmadi
anneye bisey diyemiyorum...
secme imkaniniz yok..
ama arkadasinizi iyi secin o halde
ve derhal iskillendiyseniz hemen iliskiyi kesin
yolda da bazen kizlar yanimda esim var goruyorlar beni de ama esime bakiyorlar
gecen pazardayim kizin teki esime bakiyo bayagi bakiyo ama kafasini ceviriyo bakmak icin falan esimin haberi yok bakiyorum esime kiza bakiyo mu diye bakmiyo bende kiza baktim ama kiz hic tinlamiyo hala bakiyo
millette utanma ar kalmamis

İşyerindeki aynı odada bir bayan bir erkek arkadaşım birlikte çalışıyorlar. Bayan arkadaş eşinden boşandı ama erkek arkadaşın eşinin kıskanç olduğunu bildiğimizden 1,5 senedir kadına boşandığını söylemiyoruz. Çünkü kıyametler kopar.
Haaa bu arada bayan, erkeği ayartmadı ama gel anlat anlatabilirsen.

benkm cevremde Allah a sukur oyle arkadaslarim olmadi
anneye bisey diyemiyorum...
secme imkaniniz yok..
ama arkadasinizi iyi secin o halde
ve derhal iskillendiyseniz hemen iliskiyi kesin
yolda da bazen kizlar yanimda esim var goruyorlar ama esime bakiyorlar
gecen pazardayim kizin teki esime bakiyo bayagi bakiyo ama kafasini ceviriyo bakmak icin falan bende kiza baktim ama kiz hic tinlamiyo hala bakiyo
millette utanma ar kalmamis

Benim hep tam tersi olmuştur sevgililerim mutlaka dışarda bana bakan erkeklerle ya ağız dalaşı ya kafa göz girmiştir hiç kimsenin yanındaki erkeğe bakmadım ama yanında eşi sevgilisi olduğu halde bana yiyecek gibi bakan birçok adam olmuştur birde olayı bu şekilde düşünün :)

Yok cnm onların kocaları yapmaz öyle şey :KK70: kadınlar ayartıyor onları hiç suçlu olurmu kocişleri ya tiksiniyorum şu koca manyaklarından evlenmek fikri bile beni delirtiyor
+1 :KK9:
Aa onların kocası yapmaz yahu:halay: çünkü onlar en harika en mükemmel olanla evlendi. Bekar kadınlar da onların o muhteşem kocişlerini ayartmak için çırpınıp duruyor. :duduk::duduk::duduk:

Back
X