- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi Songaripyolcu
-
Bilmem, ben bana dokunmayan yılan bin yasasın insanı degılım. Bana dokunmaz da gider sevdıgım bırıne dokunur diye dusunur yılanın bası ezılsın isteyen taraftayım. Simdıye kadar boyle dusındugum ıcın de bıseyı kaybetmedim.bunu bana dokunmayan yilan bin yasasincilik kaybettiriyor bize.
Size mutluluklar dileyip ertesi gün arayacağınızı söylemesi...Arkadaşlar mesajın bir kısmı da burada.Daha net olur sanırım.Kadından engellemeside ayeı bir cesaret anlamadım birde bundna önce ilk mesajda ne diyorsun sen falan evli barklı adamsın deyince yarın ararım seni falan dedi.
bunu size dedi siz ne kaybettiniz? gelip sacinizi basinizi yolmamis ya..Hanımefendi yaşadım buna benzer bir vaka, ama evlenmek üzere olan versiyonuyla. Bahsettiğim şahıs 4 yıl önce sevgili olmadığımız hâlde bana "seni istiyorum" falan fistan yazdı, amacını tahmin edersiniz. Dedim ki "benden uzak dur, kız arkadaşın var ondan utan"... Devam etti bu ısrarı. Ben de o kıza mesajları ss attım. Bana dönüşü "X aranızda bir şey olmadığını söyledi. Sen ne yapmaya çalıştığını sanıyorsun? Sana abla tavsiyesi, sevgiline de yalan söyleme ve bir daha aramızı bozmaya çalışma" şeklinde oldu kızın. Birkaç ay sonra da evlendiler. O yüzden konu sahibi böyle bir işe kalkışmasın. Kendi için. Gerçekten alacağı tepki hiç belli olmaz.
sen engelle ve hayatina bak gerisini onlar bilir dediniz. bu bana dokunmayan yilan yasasincilik degil mi bir nevi? ben tam tersi comak sokmayi severim. ben comak soktuktan sonrasini onlar bilir. ister bile bile evlensin ister ayrilsin.Bilmem, ben bana dokunmayan yılan bin yasasın insanı degılım. Bana dokunmaz da gider sevdıgım bırıne dokunur diye dusunur yılanın bası ezılsın isteyen taraftayım. Simdıye kadar boyle dusındugum ıcın de bıseyı kaybetmedim.
Oyle dusunenler varsa o yoldan donsunler, o yılanlar sonra sevdiklerine dokunabilir.
konu sen olunca bir daha sevmekten korkuyor kaciyor.. ama baska bir kadinla evlenebiliyor. yani sevmeden mi evlenmis? ne bu gizemli issiz adam halleri.. dupe duz kafa gidik.. sacmalamis. esiyle mutlu degil. araniyor..Arkadaşlar mesajın bir kısmı da burada.Daha net olur sanırım.Kadından engellemeside ayeı bir cesaret anlamadım birde bundna önce ilk mesajda ne diyorsun sen falan evli barklı adamsın deyince yarın ararım seni falan dedi.
Evet oyle dedım sonunda neden herkes hayatına devam ederken konu sahıbı kotu olsun kı, hayatına baksın evet. Esıyle mutlu degılse esi bunu hissediyordur zaten, bosansın.sen engelle ve hayatina bak gerisini onlar bilir dediniz. bu bana dokunmayan yilan yasasincilik degil mi bir nevi? ben tam tersi comak sokmayi severim. ben comak soktuktan sonrasini onlar bilir. ister bile bile evlensin ister ayrilsin.
O biraz şans işi. Konu sahibi kadının üzülmemesini istiyor; ama onu ve verebileceği tepkileri bilmiyor. Ama kadına ulaşmak istiyorsa, bir sahte hesap açması gerekiyor.bunu size dedi siz ne kaybettiniz? gelip sacinizi basinizi yolmamis ya..
inanmamayi tercih etmek kendi meselesi. eminim adam devam ediyordur ve kadin der ki evlenmeden de yapmisti biliyordum bana soyleyen kisi hakliymis.
demese bile soylendigi zaman herkes bu cevabi alacak diye bir sey yok. belki akilli biri denk gelir de gozunu acar.
Aynı şeyi üniversitede yapmıştı aynı sınıfta abi dediğim biri olunca görmezden geldim.Belki hoşlanmış olabilir de insan bir başkasına burada söylediği gibi aşıkken gidip evlenemez heralde.Kendi aklamak için bahaneler sanırımkonu sen olunca bir daha sevmekten korkuyor kaciyor.. ama baska bir kadinla evlenebiliyor. yani sevmeden mi evlenmis? ne bu gizemli issiz adam halleri.. dupe duz kafa gidik.. sacmalamis. esiyle mutlu degil. araniyor..
emin ol karisiyla mutlu olsa aklinin ucuna bile gelmeyecektin.. akilli saniyor kendini.. yani sen bozmasan bile uzun surmez mutlu degil adam araniyor.Aynı şeyi üniversitede yapmıştı aynı sınıfta abi dediğim biri olunca görmezden geldim.Belki hoşlanmış olabilir de insan bir başkasına burada söylediği gibi aşıkken gidip evlenemez heralde.Kendi aklamak için bahaneler sanırım
Buna katılıyorum, bır yerde patlar bu adam.emin ol karisiyla mutlu olsa aklinin ucuna bile gelmeyecektin.. akilli saniyor kendini.. yani sen bozmasan bile uzun surmez mutlu degil adam araniyor.
emin ol karisiyla mutlu olsa aklinin ucuna bile gelmeyecektin.. akilli saniyor kendini.. yani sen bozmasan bile uzun surmez mutlu degil adam araniyor.
Ben de patlamasın o zaman.sahte hesapla uğraşmayacağım zaten hiç güzel anılarım yok sahte hesaptan gelen mesaja inanmak yerine kocasına inanır büyük ihtimal.Hayırlısı artık...Buna katılıyorum, bır yerde patlar bu adam.
O biraz şans işi. Konu sahibi kadının üzülmemesini istiyor; ama onu ve verebileceği tepkileri bilmiyor. Ama kadına ulaşmak istiyorsa, bir sahte hesap açması gerekiyor.
İşte ben de onu diyorum. Eşine inanmayı tercih edecektir; çünkü ona dair hiçbir ipucu yakalamadıysa büyük ihtimalle hakkınızda "o adamla sevgili olmak için iftira atıyor" diye düşünecek. Kanıt sunsanız bile bu şaşmaz. Boşverin, kadın aptal değilse yakalar bir yerde. Hayırlısı olsun hakkınızda.Ben de patlamasın o zaman.sahte hesapla uğraşmayacağım zaten hiç güzel anılarım yok sahte hesaptan gelen mesaja inanmak yerine kocasına inanır büyük ihtimal.Hayırlısı artık...
Kimini kocasi dusunmez ,kimini sevgilisi kimin hangi durumda olduğunu bilmiyoruz büyük konusmamak lazım. Söyleyip soylememek size kalmış geri kalani kadinin kendisine. Sanirim ben soylemezdim. Kadindan gizlemek icin degilde oklarin bana dönme ihtimalinr karşı. Cok zorlarsa soylerim tabiZaten evliliğe karşı yıkılan hayallerimin üstüne birde bunlar geliyor üstüne.Bu başıma gelen dördüncü olay üniversiteden tanıdığım kendisi bizden yaşça büyük olduğu için abi dediğim biri bugün bana yazdı.Mesaj şiir gibi bir şey göndermiş “ahımın rüzgarı üşütür snei benden başkasına ısınamazsın falan diye” Adamın ahını alacağım tek bir şey yapmadım özellikle abi dedim üniversitedeyken de bir gün telefonuma aşkım diye mesaj atıp kusura bakma yanlışlıkla oldu yazmıştı.yanımdaki arkadaşım (sonradan sevgilim olan)şahısta ihtimal vermeyip kaç yaş büyük ya yanlışlıkla olmuştur işte diye geçiştirmişti.bende bir erkek bile öyle diyorsa öyledir diye üstüne durmadım ama hep bir rahatsızlık vardı içimde.şimdi nerdeyse üniversite biteli 5 yıl olacak tutup bana bunları yazıp sonrada seni ilk göz göze geldiğimizden beri çok sevdim sana söylemeden ölsem gözüm açık gidecekti gibi şeyler söyledi.Karısına yazsam kadının dünyası başına yıkılır yazmasam kendini sevmeyen ya da boş bir anında başkasına böyle mesjlar atan biriyle hayatını geçirip belkide çocuk yapacak.Sonra diyorum bundan boşansa gidip başkasını bulsa o erkek çok mu farklı olacak ya da boşanmayacak bile hayatı böyle kendinden bile nefret ederek geçecwk belki.kafam çok karışık.Neden benim onun eşi ne hisseder acaba diye bu kadar düşündüğüm insanları kocaları düşünmüyor?
Zaten bana ilgisi olduğunu bildiğim bir insanın evlenip yazmasından mı haz duyacağım.Sevilmeye ihtiyacım varda sevdiğim tarafındanBunu abartmaya gerek yok yazmazsın yolunu ayırırsın biter
Kimse içinde şoovalye olmaya gerek yok
Biri dürüst değilse er yada geç çıkar ortaya
Bende şu izlenim yarattın egon okşanmış
Bilinçli olmasa bile bilinçaltı gizli bir haz duymuş bu olaydan
Evli olduğunu bile bile sarkıntılık eden çok var maalesef durum bu yüzük falan kar etmiyor artık gerçekten iğrenç bir durumMilletin çivisi çıkmış valla. Ben evlendikten sonra yeni bir hastaneye işe girmiştim parmağımda yüzüklerim olmasına rağmen ima da bulunanlar fırsat kollayanlar vardı. Sonra gördüm ki bir sürü evli kadın bu işi yapıyor hemde parmağında yüzük olanlar bile.. dedim ki demek ki erkekler de kadınlar da bu düzene alışmışlar. Herkesi kendileri gibi sanıyorlar.
Bu da moda oldu kralının yari prensinin premsesi Mahmudumun yari eşinin birtaneciği bu da onlardan biri herhalde vay be dedim ne hatunlar var amma seviliyorlar eşleri tarafındanKadının yerine kendimi koydukça kahroluyorum kaç kez elim gitti yapamadım.profiline girdim böyle aşk dolu şeyler yazmış ki dünyası başına yıkılacak.
Kadın gözünü kendi de açabilir. Hangi kadın kocanın bende gözü var diyen bir kadına saldırmaz ki .ciddi mi soyluyorsunuz bunlari? belki de adama saglam bir ders verir nereden bilecegiz.. ihtimaller var evet ama konu sahibi bence soylemek zorunda ki kadin gozunu acsin, cocuk yapmasin.
Arkadaşlar mesajın bir kısmı da burada.Daha net olur sanırım.Kadından engellemeside ayeı bir cesaret anlamadım birde bundna önce ilk mesajda ne diyorsun sen falan evli barklı adamsın deyince yarın ararım seni falan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?