Evli ama gönlünce benle gezme hakkı var zannediyor ?

Ay nolur 2.takıntı vakası olmasın ya. Bi kere de haksız çık. Nolar. Kaldıramam.

Evli adamla konuşmaktan madem bu kadar rahatsızsanız (ki evli olsun olmasın kadın ya da erkek herhangi birinden rahatsızsanız) mesajlara cevap vermez, aradığında açmazsınız. Hatta ve hatta engellersiniz. Kimse kafanıza silah dayamıyor benle konuş diye öyle değil mi? Konuyu açma amacınızı bile anlayamadım. Ne yapmamızı bekliyorsunuz gelip biz mi engelleyelim?

Engelle hocam eğitimcisin.Sen güçlü olmayacaksın da kim olacak. yazık sana bekar kal ama düzen bozma hak alma.

Niye mesleğinizi yazıyorsunuz.Mesleği kötülüyorsunuz.

sanki dunyanin en zor isinden bahsediyorsunuz ne var bir insanla iliskiyi kesmekte? evli veya bekar ne fark eder siz gorusmek istemiyorsaniz gorusmez konusmazsiniz biter.

ha evli adama bir seyler hissediyorsaniz o ayri onu da yazin ona gore yorumlar gelsin. yoksa yani ben adami takmiyorum diyorsunuz, ee takmiyorsaniz sorun nerede? konusmaz gorusmezsiniz biter.

Ben evli bir erkeğin rahatlıkla eşinden bağımsız meslektaşı ile görüşebileceğini, etkinliğe de gidebileceğini düşünüyorum. Benzer şekilde bir hanımın da. Yalnız buradaki tablo çok farklı. Örneğin, benim annem ve babam benim rol modelimdir. Babam ameliyata dahi giderken saatini vs sini çıkarmıştır annemin yüzüğünü çıkarmamıştır, en son anda çıkarmıştır. Keza, odasina geri geldiginde ilk talep ettikleri arasında yüzüğü vardır. Annem de benzerdir. Parmağından babamın yüzüğünü çıkardığını hic görmedim. O nedenle, evlilik deyince semboller bana kutsal gelir. Evli kimsenin evliyim diye belirtmesine gerek yoktur. Parmağında yüzüğü vardır. Sorduğunuzda eşini gizlemez vs vs. Bu durumda karşı cinse yaklaşımda zaten art niyet de aranmaz çoğu koşul altında. Burada beyefendinin size ne mesaj atması, ne dosthane yaklaşımında prb olurdu, eğer ki eşini yok saymasaydı. Sizinle çok samimi dost da olabilirdi. Aynı okuldayken dedikodu olabilir. Herkes çok aydın görüşlü değil. Buna mahal vermek istememiş olabilir. Sorun bu kısımlarda değil zaten. Yukarıda anlattığım ince detaylar mevcut olsaydı ben kadın erkek yakın arkadasliginda herhangi bir art niyet gözetmezdim.

Bu kadar sorgulayacak ne var anlamadim.
Resti cekersiniz bir daha selam sabah vermezsiniz olur biter. Evet öyle yapmasi gerekir ama yapmiyormus. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok.

Evli mudurumun bana cok guzel ve cok zekisin demesinde bi bozukluk var mi sizce pekiyani buna yeni konu acmak istemedim onemsedigim bisi degil de cevaplari okuyunca bana garip gelmemisti bu iltifat da garip mi ki

Neden adamı bu kadar aklamaya çalıştınız ve konu sahibine sende az değilsin tadında yorumlar yapılmış anlamadım.

evli kadınlarımızın çoğu kocalarının sapkın olduğunu kabul etmek istemiyor sanırım ama evli erkeklerdeki açlık bekarlarda bile yok açıkçası mide bulandırıcı seviyelerde.

toplumun değişik katmanlarında bulundum hepsinde de aynı şeyi gözlemledim işin içine modernim ayaklarını sokunca daha farklı bir şey yapmış olmuyorlar bunun adı asılmak işte.

burası abd değil , boyle bir kultur karşı cinsle yapılan etkinliklerin çoğu flört dahilindeyse yapılıyor ancak. Adam sana modernim adı altında yem atmış senden aldığı geri dönüşlere göre ilerletirdi olayı.

sana evli olduğu halde flörtöz yaklaşmış ve sende doğal olarak o yönde bir ilişki düşünmüşsün haklısın.

bence gereksiz bir sapık ardında bırak engelle.

Burada bana kızan bayanlar eşleri bekar bir bayan arkadaşıyla bir yerlere gitse bir şey demiyorlar mı yani diye düşündüm

Adam size hal hatır sormuş sadece fazla anlam yüklemiyor musunuz? Konuşmak istemiyorsanız numarasını engellersiniz olur biter.

Birisi bana sen evlisin seninle arkadaş olamam dese demek ki benimle başka düşünmüş şimdi o yüzden evli olduğumu öğrenince benimle görüşmek istemiyor derim.

Yıl 2020 kadın erkek iş hayatında, okulda, sosyal hayatta bir aradalar. Hala kadın erkek arkadaşlığını tartışıyoruz ya pes

Sizi evden alıp bir yere çıkaracak herkesin 40 yıllık dostunuz olması beklentinize güldüm ama kusura bakmayın. Örneğiniz çok absürt olmuş.

Adamın eşine ayırması gereken vakti bile sorgulamışsınız iyi de bu sizi ilgilendirmez ki, karısının sorunu.

Eşim kadın arkadaşıyla bir yere gidebilir başbaşa. Ben de erkek arkadaşlarımla baş başa görüşüyorum bir kağıda imza attık diye neden arkadaşlarımızı silelim? Evlenmeden önce de arkadaşım, dostumdu evlendikten sonra da öyle kaldılar.

Konu sahibine rahatsız olduğu halde konuşmayı sürdürdüğü için yüklenildi. Engelle gitsin denildi ama o her fırsatta bunu göz ardı etti. Kimse yuva yıkan kadın pozisyonuna düşürmedi kimseyi.

Hic cevap verme ,devam ederse de engelle.Sadece bu kadar.Omurgasizmis seni baglayan bir şey yok.

Eşinizlede tanışmak isterim deyin. O iletişimi keser zaten

Benim çalıştığım okulda da var bu tipten. Adam evli ellisine merdiven dayamış, kendisini genç gören birisi. Evli çocuğu var. okula yeni gelen her bekar öğretmene bir yanasma, sırnaşma durumu oluyor. Kimse bilmiyor zannediyor ama okuldaki herkes onun hakkinda hiç iyi şeyler konuşmuyor. Sonradan da boşandı şimdi bekar hayatı gününü gün edip sırnaşmalara devam ediyor. Var böyle şeref yoksunu tiplemeler. Yol verin gitsin.

Bunu sormaya niye gerek duyuyorsunuz ki evliyse engelleyin gitsin sanki yılların verdiği koparmayacak bi dostluk mu kurdunuz

Zampara

Evli ve bekar arkadaş olur msjlaşma merhaba merhaba okulla işle ilgili sorular hal hatır olur ama birlikte bir yere gitme olmaz evli kişinin eşide gelir böyle bi arkadaşlık sürer o ayrı, size msj attığında hocam diye hitap edin resmi şekilde ,dışarda bişeyler yapmaya davet ettiğinde de eşinizde gelirse olur tabi diye söyleyin bakalım ne dicek

Ay ne biçim hayatlar yaşıyor, nasıl insanlarla muhatap oluyorsunuz merak ediyorum. Vallahi üzüldüm adınıza.

Evli kadınlar olarak neden kocalarımıza sapık muamelesi yapalım ayol? Deli miyiz biz? Sapık olduğunu kabullenmiş olsak niye evlenelim ya da evli kalalım? Nasıl bir yorum bu? Neresinden tutsam elimde kaldı

Flört etmeden de arkadaş olabiliyor bağzı abd’li olmayan insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…