evli ama mutsuz

yase_miner

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
7
12
1
39
Doldum ben artık! taşıyorum. Artık sabrım kalmadı ya. Yeter terbiyesiz adamın yaptıkları. Kocam dediğim adamın beni hiçe sayıp hala bekar gibi yaşamasından, 10 aylık evlilikte milyon kez kavga etmekten, çoğu zaman yatağımda tek başıma uykuya dalmaktan, evli bir adam evinde alkol aldıktan sonra bekar arkadaşıyla taksime gidip sabahın 6'sında evine döner mi? bunu sorduğunda insan karısına sen kimsin de bana hesap soruyorsun anam mısın babam mısın der mi? Arkadaş ortamına beni çağırmadan gidip, sorduğunda senin gelmek istemediğini bildiğim çağırmadım deyip kavga eder mi? Arkadaşlar ben mi abartıyorum? Bu evlilik değil! bu beni üzmekten başka bir şey değil. bu sancılar beni öldürecek, biz bitiyoruz farkına varıyorum. Nişanlılıkta böyle değildi. Beni yere göğe sığdıramayan adam şimdi hayatında hiç bi yere sığdıramıyor. En son dün kavga ettik artık tüm içimdekileri kustum. Daha ne kadar nereye kadar dayanırım, sabrederim bilemedim. Allah hepimizi hayırlı bir gelecek nasip etsin. Kimin ne sıkıntısı varsa Rabbim yardımcımız olsun inşAllah. Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Ve kendinize iyi bakın, çünkü bizi bizden başka düşünen yok maalesef.

Abartmıyorsunuz bence. Tepki vermekte haklısınız. Evlendiğinizde birbirinizi ne kadar süredir tanıyordunuz?

olduğunuz yerde mutlu değilseniz, olduğunuz yeri değiştirin.
Bu adamdan şimdilik çocuk yapmayın
sizde kendi hayatınıza bakın arkadaşlarınızla takılın edin
herkese hakettiği gibi davranın
o size koca gibi davranmıyorsa sizde o da karısı gibi davranmayın
size ayrılın demeyi çok isterdim ama bekara boşanmak kolay gelir derler o yüzden kimseye boşan dememeyi tercih ediyorum

Üzüldüm durumunuza. Eşiniz anlaşılan evliliği tek başına özgürlük gibi düşünmüş. Haklısınız bu evlilik değil. Daha 10 ay demek evliliğin en güzel zamanları demek olmalı. Aile büyüklerini devreye sokmayı denemelisiniz bence

olduğunuz yerde mutlu değilseniz, olduğunuz yeri değiştirin.
Bu adamdan şimdilik çocuk yapmayın
sizde kendi hayatınıza bakın arkadaşlarınızla takılın edin
herkese hakettiği gibi davranın
o size koca gibi davranmıyorsa sizde o da karısı gibi davranmayın
size ayrılın demeyi çok isterdim ama bekara boşanmak kolay gelir derler o yüzden kimseye boşan dememeyi tercih ediyorum
aynen bu dediklerinizi yapacağım. En son çıldırdım. kavga ettik. Söyledim herşeyi, beni yok sayıyorsan sende yoksun artık. Bana değer vermiyorsan değer bekleme artık.

Doldum ben artık! taşıyorum. Artık sabrım kalmadı ya. Yeter terbiyesiz adamın yaptıkları. Kocam dediğim adamın beni hiçe sayıp hala bekar gibi yaşamasından, 10 aylık evlilikte milyon kez kavga etmekten, çoğu zaman yatağımda tek başıma uykuya dalmaktan, evli bir adam evinde alkol aldıktan sonra bekar arkadaşıyla taksime gidip sabahın 6'sında evine döner mi? bunu sorduğunda insan karısına sen kimsin de bana hesap soruyorsun anam mısın babam mısın der mi? Arkadaş ortamına beni çağırmadan gidip, sorduğunda senin gelmek istemediğini bildiğim çağırmadım deyip kavga eder mi? Arkadaşlar ben mi abartıyorum? Bu evlilik değil! bu beni üzmekten başka bir şey değil. bu sancılar beni öldürecek, biz bitiyoruz farkına varıyorum. Nişanlılıkta böyle değildi. Beni yere göğe sığdıramayan adam şimdi hayatında hiç bi yere sığdıramıyor. En son dün kavga ettik artık tüm içimdekileri kustum. Daha ne kadar nereye kadar dayanırım, sabrederim bilemedim. Allah hepimizi hayırlı bir gelecek nasip etsin. Kimin ne sıkıntısı varsa Rabbim yardımcımız olsun inşAllah. Hakkınızı helal edin arkadaşlar. Ve kendinize iyi bakın, çünkü bizi bizden başka düşünen yok maalesef.
bosan.

aynen bu dediklerinizi yapacağım. En son çıldırdım. kavga ettik. Söyledik herşeyi, beni yok sayıyorsan sende yoksun artık. Bana değer vermiyorsan değer bekleme artık.
herkese hakettiği gibi.
Beklentiler sizi üzdüğü için ondan bişey beklemeyin ama yaptıklarını burnundan getirin

Yaşı mı küçük? Ya da ciddi alkol bağımlılığı mı var? Düzenli çalışıyor mu peki?

3 sene içinde evlendik. ama asla böyle bir insan değildi. Ne zaman evlendik o zamandan sonra değişti.

Evlendikten sonra değişmemiştir de evlenene kadar kendini gizlemiştir bence. Bu durum düzelmeden sakın çocuk düşünmeyin. Biraz da uzaklaşın bence kafa olarak. Aynı evin içinde siz kendi istediklerinizi yapın. O yalnız kalıp size gelsin.

Evlendikten sonra değişmemiştir de evlenene kadar kendini gizlemiştir bence. Bu durum düzelmeden sakın çocuk düşünmeyin. Biraz da uzaklaşın bence kafa olarak. Aynı evin içinde siz kendi istediklerinizi yapın. O yalnız kalıp size gelsin.
yok çocuk asla düşünmüyorum şimdilik. hiç istemediğim bir hale getiriyor beni. Ama o istedi bunu :(

3 sene içinde evlendik. ama asla böyle bir insan değildi. Ne zaman evlendik o zamandan sonra değişti.

Aslan böyle bir insan değildi derken?
Mesela bekarken yaptııgı davranışlarla suan yaptıkları arasındaki fark ne?
Bekarken sizinle vakit geçirmekten hoslanırmıydı içkisi varmıydı size gittiği yerleri hep söyler miydi izin iser miydi?

Back
X