Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sürekli yaşanan huzursuzluk bıktırdı sustum. herşeyde olay çıktı yavrumu düşündüm yeri geldi bağırdım fayda etmiyor yani bende öyle derdim bakarken düşünün ki çalışıyorum ama isteklerimi kafasına yatmazsa alamiyorum
eskiden benimde öyleydi başıma geldi inanın ezdormenek için elimden geleni yapıyorum ama yoruldum
Çektim canım ilk hirpalandigimda 10 günlük gelindim ve bu şiddet arttı bıçaklar çekildi vücudum morardi
Yaşamayan anlamaz diyorum bnim eşimi dışardan gören yakışıklı cana yakın çok gülen biri olarak tanımlar ama ben cemal yüzünü değil hep celal yüzünü gördüm
Hep düzelir umudu .... sadece umut ve çocuğumu aile yaşantısında buyurmak ama anladım ki böyle buyucegine yalniz büyütmek daha sağlıklıŞiddet,bıçak?
Ögretmendiniz degil mi?
Canınıza ne kastınız var?
Çoçuğunuza bu şartlarda ne vermeyi düşünüyorsunuz?
Yaşamayan anlamaz diyorum bnim eşimi dışardan gören yakışıklı cana yakın çok gülen biri olarak tanımlar ama ben cemal yüzünü değil hep celal yüzünü gördüm
Ozguvenini kaybetmen icin bir sebep yok maddi ya da maneni ona muhtac misin?O bir eziyorsa sen bir ez mutlaka sende olmayan yaraliyici bir yeri vardirbir buçuk yıllık evliyim 3 aylık bebeğim var. öğretmenim eşim hep ezmeye çalışıyor ağzından hakaretbeksik değil ne konuşabilirim ne de yorum yapabilirim beni kırdıktan hemen sonra özür diler ama her şeye o kadar karışır ki tahmin edemezsiniz bakarken kendin e güveni olan biriydim o kadar çok eleştiriyor ki kaybettim kendimi
Kendisi ne ki sizi eleştiriyor Allah askına ? Yüz vermeyinbir buçuk yıllık evliyim 3 aylık bebeğim var. öğretmenim eşim hep ezmeye çalışıyor ağzından hakaretbeksik değil ne konuşabilirim ne de yorum yapabilirim beni kırdıktan hemen sonra özür diler ama her şeye o kadar karışır ki tahmin edemezsiniz bakarken kendin e güveni olan biriydim o kadar çok eleştiriyor ki kaybettim kendimi