• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli ama..

Hayatınızı dilediğiniz gibi yaşayın
Birilerinin psikolojik baskısıyla değil

sürekli yaşanan huzursuzluk bıktırdı sustum. herşeyde olay çıktı yavrumu düşündüm yeri geldi bağırdım fayda etmiyor yani bende öyle derdim bakarken düşünün ki çalışıyorum ama isteklerimi kafasına yatmazsa alamiyorum

Sizin isteklerinizin onun kafasina mı yatması lazım?
Sebep ?

eskiden benimde öyleydi başıma geldi inanın ezdormenek için elimden geleni yapıyorum ama yoruldum

bakin abim gelip senden birsey olmaz dedi neler neler dedi basta sustum ama o daha da ileri sozler soylemyee basladi ... ben ne zman susmadim hakkimi aradim bana bir daha oyle soyleyemedi . eziksin dedim ya şok gecirdi cevap veremedi...yilmayin size ne diyorsa yansitin ... hata mi yapti yuzune vurun size nasil yapiyorsa... belli sure sonra size birsey diyemeyecek

Daha evlilik oturmadan eşinizi daha iyi tanımadan bebek yapmasaydınız keşke.
Adam önce melek sonra şeytan olmadı heralde.
Kusura bakmayın ama bu tür konularda bayanları da suçsuz bulamıyorum ben.
Şimdi Bebek olmasa boşanıp kurtulurdunuz çünkü bu adam ne değişir ne de düzelir hep böyle gidecek sihirli bir değnek değmediği sürece.
Şimdi Bebek olduğu için boşan gibi yorumlara da Bebek var nasıl boşanıyım nasıl bakarım diye cevap vereceksiniz.
O yüzden size ne tavsiye edebiliriz nasıl yardımcı olabiliriz bilmiyorum..
Ya o hakaretleri dinlemeye devam edeceksiniz ya da boşanmasanız bile terketmeyle falan tehdit edip kaybetme korkusu yaşatacaksınız Adama.
Başka türlü aklı başına zor gelir.

Kimsenin evlendikten sonra değiştiği falan yok, sadece görmek istemiyordunuz o kadar. Yoksa ham maddesi hep aynıydı yani.

Yaşamayan anlamaz diyorum bnim eşimi dışardan gören yakışıklı cana yakın çok gülen biri olarak tanımlar ama ben cemal yüzünü değil hep celal yüzünü gördüm

Çektim canım ilk hirpalandigimda 10 günlük gelindim ve bu şiddet arttı bıçaklar çekildi vücudum morardi

Şiddet,bıçak?
Ögretmendiniz degil mi?
Canınıza ne kastınız var?
Çoçuğunuza bu şartlarda ne vermeyi düşünüyorsunuz?

Yaşamayan anlamaz diyorum bnim eşimi dışardan gören yakışıklı cana yakın çok gülen biri olarak tanımlar ama ben cemal yüzünü değil hep celal yüzünü gördüm

abimde oyle biridir herkes iyi der hatta bize inanmiyorlar bizi suclu bulan var... abim disarda kibardir ...ama eve gelince hirsini eve bosaltiyor

Aile icinde ne yasadigini biz bilemeyiz de. Bu adam neden senin parana el koyuyor neden veriyorsun bastan ipleri eline? Sen egitimcisin cocuk ytistiriyorsun bu ailenin icinde buyuyen cocugunun piskolojisini iyi düşün, ne hale gelecegini de. Erkekse anneyi kadinlari hor gören bir adam,kiz ise kadin ol.anin senin gibi kendini ezdirmek oldugunu sanan bir kadın olacak. Karsidan konusmak kolay tabii ama kimseye muhtac degilken ayaklari uzerinde durabiliyorken neden katlaniyirsunuz onu anlamiyorum.

bir buçuk yıllık evliyim 3 aylık bebeğim var. öğretmenim eşim hep ezmeye çalışıyor ağzından hakaretbeksik değil ne konuşabilirim ne de yorum yapabilirim beni kırdıktan hemen sonra özür diler ama her şeye o kadar karışır ki tahmin edemezsiniz bakarken kendin e güveni olan biriydim o kadar çok eleştiriyor ki kaybettim kendimi
Ozguvenini kaybetmen icin bir sebep yok maddi ya da maneni ona muhtac misin?O bir eziyorsa sen bir ez mutlaka sende olmayan yaraliyici bir yeri vardir

Başlık ne alaka evli ama eee mutsuz mu nedir ya?

Ne diyelim peki , tavsiye mi istiyorsunuz? Boşanamazsınız bebeğiniz var.Ah vah edilmesini mi istiyorsunuz? Bakın burda yazıyorsunuz ama bizler cidden üzülüyoruz , bekarlar da evlilikten soğuyor.Kimsenin sizin özgüveninizi yıkmasına izin vermeyin.Kısa bir şekilde yazıyorsunuz eşim sürekli hakaret ediyor diye.En başından şiddet gören biri neden bebek yapar mesela? Ne biliyim büyük konuşmak da istemiyorum.Bence sadece burda size ah vah edilmesini istiyorsunuz , eşinize de ciddi ciddi söylediğinizi bile düşünmüyorum , Allah yardımcınız olsun.

Ciddi ciddi söylemek nasıl oluyor acaba bende merak ediyorum herkesin tavrı ayrıdır kimisi cirkeflikle kimisi gördüğü terbiyetmyeyle anlatır önemli olan karşıdaki anliyormu

bir buçuk yıllık evliyim 3 aylık bebeğim var. öğretmenim eşim hep ezmeye çalışıyor ağzından hakaretbeksik değil ne konuşabilirim ne de yorum yapabilirim beni kırdıktan hemen sonra özür diler ama her şeye o kadar karışır ki tahmin edemezsiniz bakarken kendin e güveni olan biriydim o kadar çok eleştiriyor ki kaybettim kendimi
Kendisi ne ki sizi eleştiriyor Allah askına ? Yüz vermeyin

Hocam hocam huu, ömür bir tane.
Başka yok.
Ne olmalı pısıp sabretmemeniz için?
Çocuğunuz ilk tokadı yediğinde ya da psikolojik şiddet gördüğünde ne yapacaksınız?
Çekip gitmeme sebebiniz nedir? Bunu bana net cümlelerle söyler misiniz?

Back
X