Evli arkadaşım kocasını aldatıyor ve Dualarım hep kabul oluyor diyor?

Ben olsam kesinlikle böyle bir şahısla görüşmem. İğrenç kadın

bu açıdan bakınca mantıklı

Evet canım doğru. Istedikleri oluyor çünkü Allah cc bu dünya zalimlerin cennetidir buyurmuştur. Bu dünya da verir de öbür tarafta yakmaz mı çıralarını!. Marifet bu tarafta mutlu olmakta değil. Ben olsam kocasına söylerim ayrıca.

Nemi yapmalısın ? Tabiki böyle ahlakı bozuk kişilerle görüşme uzak dur böyle insanlardan fayda gelmez zarar gelir..Allah ıslah etsin böyle aldatanları!

nasıl böyle insanlarla vakit geçirebiliyorsunuz, arkadaşım diyebiliyorsunuz ve nasıl muhabbeti keseyim mi diye sorabiliyorsunuz.
arkanızı dönüp selamını bile almamanız gerekir.

En mantıklı olani gorusmeyi kesmek canim allah hidayete erdirsin

Böyle bir konuyu buraya taşımanın mantığını anlamıyorum. Buradaki insanlar muhabbetini kesme deseler kesmeyecek misin?

Diyecek bir sey bulamadim. ...Allah yolunu duzeltsin inşallah. ..bence uzak durun bu arkadastan

İlk defa bir konu için fake diyorum ben de. Kadın attığı cıbıldak resimleride mi kalkıp gösterdi size yani, üstelik üç kişiyle görüşüyormuş e seviyorum dediği hangisi peki, ayrıca hangi duaları kabul olmuş ki insan eşimi aldatayım diye dua mı eder. ALLAH aşkına saçmalamışsınız yani sayın fake hanım ya da bey, her neyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…