- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
- 53
- Konu Sahibi Fairy Tale
Arkadaşlar merhaba. Gerçekten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. 3 yıllık bir ilişkim var, birbirimizi çok severek geçirdik bu 3 yılı. Gözümün içine bakar, su şişesini bile kaldırttırmaz. Peşimde dolaşır, ağzımdan çıkanı emir algılar. Birlikte araba ve ev aldık (Evi kredi ile) Bu taraftan bakınca herşey yolunda gibi ama bir derdim var ki evlenmekten korkuyorum. Erkek arkadaşım bazı konularda beni çok ciddi hayal kırıklığına uğrattı ve bu konular genellikle kıskançlık tabanlı. Yani çalan telefonumu bile açacak durumdaydı. O kadar çok seviyorum ki tüm bunları törpülemeyi başardım. Hatalarını biliyor, bazen bencil ve egoistçe davrandığını kabul ediyor, hep daha özverili oluyor. Ama bu olaylar bitmiyor, bugün iş arkadaşımı kıskanıyorsa, yarın iş seyehatine çıktığım insanlara takıyor. Her konuda çok iyi anlaşmamıza rağmen, bu konular yüzünden çok kavga ettik. Göbek bağımız bir gibi sürekli birlikte vakit geçirmek istiyor, işten yarım saat geç çıksam burnumdan getiriyor. Sürekli diken üstünde olmama sebep oluyor. Bu hafta sonu öyle büyük bir travma yaşadık ki ayrılma noktasına geldik. (Tabii ki kıskançlık yüzünden) Ya ayrılırız ya da hemen evleniriz diye şart koştu bana. Ben de ayrılığı seçtim ama ağlaya ağlaya sarıldık, ayrılamadık. Şuan herşey normal ama bu olanların gelecekte olmayacağının garantisi yok. Bir daha seni üzmeyeceğim diye söz veriyor ama aynı olayları 3 yıldır yaşıyoruz. Çok seviyorum, birlikte birşeyler yapmaktan çok mutluyum ama bu olanlar beni evlilikten korkutuyor. Üstelik ailem de istemiyor evlenmemizi. Tüm bunlara rağmen ailemi ikna edip evlenmeli miyim, yoksa 3 yılı bir kenara atıp kendime yeni bir hayat mı kırmalıyım? Lütfen yardımcı olun, tecrübelerinizi benimle paylaşın.