ayy canım benimm napacaksın canları sağ olsun yeterki uzakmış ama insan katlanıo işte kayınvalidenler yokmu? hiç yoktan bariiaynı şehri bi yana bırak ayrı şehirlerde bile deiliz yurtdışındalar canım iki senedir iznede gelemiyolar..kimsem yok burda ne akaraba ne komşu ne arkadaş..:1no2:
ayy canım benimm napacaksın canları sağ olsun yeterki uzakmış ama insan katlanıo işte kayınvalidenler yokmu? hiç yoktan barii
hani hiç yoktan iidir die demiştimde inş en yakın zamanda ailen gelirde keyfinde yerine gelir bugün seninde mi eşin evde deil?canım varda onlarlada pek görüşmüyoruz zaten görüşsem nolurki ne paylaşabilirim ne konuşabilirim onlara gidince dahada bunalıyorum..
hani hiç yoktan iidir die demiştimde inş en yakın zamanda ailen gelirde keyfinde yerine gelir bugün seninde mi eşin evde deil?
sabır canım sabırr diecek başka bişi yok:Saruboceq:evet canım bi gece nöbete kalıyo bi gece evde oluyo..inşallah ama geçici şayler istemiyorum
çocukların çok küçükmüş daha.parka götür bence onları.
hem çocukların hem de senin buna ihtiyarcın var canım.
eşine anlat durumu.sıkılıyorum de
ben mutlu olayım ki senide mutlu edebileyim de.
arada kvalidenlere bıraksanız çocukları .
eşinle şöyle sinemaya alışveriş merkezine gitseniz nasıl olur.
süslen ama sende eşinde şaşırsın.
dışarı çıkmanın sana iyi geldiğinin görsün
Merak etme canım yalnız değilsin.Bende sendenim.Bende oğluma hamileyken işten çıktım ve yaklaşık 3 yıldır evdeyim.Benim de doğru dürüst kimsem yok, annem yok, ablam çok uzakta oturuyor, istediğim zaman gidemiyorum.
Bi tek dayımın kızı var, bi kaç aydır, ona gidip geliyorum.Bir de binadan bir arkadaşım var, arada ona çıkıyorum.
Ama sosyal hayat dersen sıfır, korkuyorum artık yalnız bir yere gitmeye, kendimi aptal gibi hissediyorum. Çalışmak istiyorum , iş bakıyorum, iş yok. Çocuğu kreşe vermek istiyorum, ama hergün kötü bişey duyuyorum korkuyorum.
Kısacası bende patlamak üzereyim.Para da yok ki, biniyim taksiye, gidiyim bir alışveriş merkezine alışveriş yapıyım.
Onu da geçtim, markete gidip gönlümce her istediğimi alıyım.
Anlayacağın yalnız değilsin.
kızlar valla ben artık bunaldım evde otur otur çocuklarla sıkıldım görüştüğüm ne bi arkadaşım var ne doğru düzgün bi eş dost nolcak böyle ya eşimle dışarı çıkınca bi garip oluyorum ya böyle acayip acayip bakıyorum millete konuşmayı sohbet etmeyi unuttum valla...
ne yapıcaz böyle ya benim le aynı sorunu yaşayan varmı ne yapıyolar acaba..:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?