Evli arkadaşlar sizde benim gibi evde oturmaya mahkummusunuz...

aynı şehri bi yana bırak ayrı şehirlerde bile deiliz yurtdışındalar canım iki senedir iznede gelemiyolar..kimsem yok burda ne akaraba ne komşu ne arkadaş..:1no2:
ayy canım benimm napacaksın canları sağ olsun yeterki uzakmış ama insan katlanıo işte kayınvalidenler yokmu? hiç yoktan barii

ayy canım benimm napacaksın canları sağ olsun yeterki uzakmış ama insan katlanıo işte kayınvalidenler yokmu? hiç yoktan barii

canım varda onlarlada pek görüşmüyoruz zaten görüşsem nolurki ne paylaşabilirim ne konuşabilirim onlara gidince dahada bunalıyorum..

canım varda onlarlada pek görüşmüyoruz zaten görüşsem nolurki ne paylaşabilirim ne konuşabilirim onlara gidince dahada bunalıyorum..
hani hiç yoktan iidir die demiştimde inş en yakın zamanda ailen gelirde keyfinde yerine gelir bugün seninde mi eşin evde deil?

canım ben şimdi çıkıyorum yine görüşürüz inş hayırlı geceler:1hug:

çocukların çok küçükmüş daha.parka götür bence onları.
hem çocukların hem de senin buna ihtiyarcın var canım.
eşine anlat durumu.sıkılıyorum de
ben mutlu olayım ki senide mutlu edebileyim de.

çok haklısın canım aynen dediklerini söyliycem yoksa depresyonun eşiğindeyim yaşamaktan zevk alamıyorum çünkü..senağlama

arada kvalidenlere bıraksanız çocukları .
eşinle şöyle sinemaya alışveriş merkezine gitseniz nasıl olur.
süslen ama sende eşinde şaşırsın.
dışarı çıkmanın sana iyi geldiğinin görsün

Merak etme canım yalnız değilsin.Bende sendenim.Bende oğluma hamileyken işten çıktım ve yaklaşık 3 yıldır evdeyim.Benim de doğru dürüst kimsem yok, annem yok, ablam çok uzakta oturuyor, istediğim zaman gidemiyorum.
Bi tek dayımın kızı var, bi kaç aydır, ona gidip geliyorum.Bir de binadan bir arkadaşım var, arada ona çıkıyorum.
Ama sosyal hayat dersen sıfır, korkuyorum artık yalnız bir yere gitmeye, kendimi aptal gibi hissediyorum. Çalışmak istiyorum , iş bakıyorum, iş yok. Çocuğu kreşe vermek istiyorum, ama hergün kötü bişey duyuyorum korkuyorum.
Kısacası bende patlamak üzereyim.Para da yok ki, biniyim taksiye, gidiyim bir alışveriş merkezine alışveriş yapıyım.
Onu da geçtim, markete gidip gönlümce her istediğimi alıyım.
Anlayacağın yalnız değilsin.

canım kayınvalidem rahatsız ikisine birden bakamıyo süse gelirsek zaten ben süslünün tekiyim hergün sanki gezmeye gidicek gibi süslenirim eşim ilk başlarda hayırdırbi yeremi gidiyoruz derdi şimdi alıştı kaydirigubbakcemile3 çok teşşekkür ederim canım

aynen canım ya bizde araba var ama kullanmayı bilmiyorum taksiye alışverişlerede verecek param benimde yok eşimden kendime özel hiçbişey isteyemiyorum hep annemlere sipariş veriyorum.senin gene bir iki kişi varmış canım ya benim o da yok bazen canım bişeye çok sıkılıyo ama konuşup dertleşecek bi allahın kulu yok..napcaz bilmiyorum valla..

Ya arkadaslar kızmayın ama bende evımde oturmayı evımde zaman sınırı olmadan temızlık yapmayı yada yapmamı,cayımı elıme alıp tv ızlemyı Özluyorum.ıŞe gıt,ordan cık eve gel,cocukla ugras o arada buldugun fırsatta evı topla yada yemek hazırla.ızınlı gunde derdın yıne neyı nasıl cabuk halletsem..... Sımdı nobetten cıkıcam eve gıdıp uyuyamıycam bıle dusunun yanıııı

evet canım tam beni anlatmışsın...
en son ağustosta çıktım dolaştım...
onun dışında hastanelere gidiyorummm...
resmen dışarı çıkınca kendimi dağdan inmiş ayı gibi hissediyorum...:roflol:
Allahtan oğlum var...yoksa bu hayat çekilmezzz...

canım peşpeşe iki çocuk doğuruken bunları hesap etmişsindir diye düşünüyorum açıkçası
2 sene daha böyle gider maalesef, ondan sonra biraz rahatlarsın heralde

eşinle akşamları kızlarıda alıp gezmeye çıkın..
yürüyüşe falan...azcık anlayışlı olsun yaaa

Evde oturup sıkılanlardan biride benim...Ama bunun acısını hafta sonları çıkarırım eşim bütn hafta sonu gezdirir beni akşamlarıda yürüyüşe falan çıkarız mesela

evet bende hep evdeyim 10 günde bi annemlere gönderiyo ve hiç izni yok akşam 8 de geliyo ve direk yemek ve uyku başka hiç bişey yapmıyo hep tek başıma oturuyorum tabii bide 2 çocuk var

Ya siz kocalarınızın kölesimisiniz ki sokağa çıkıp yürüyüş yapmak veya çocukları parka götürmek için izin istiyorsunuz?Onlar sizden bi yere gitmek için izin istiyorlar mı? Kadın erkek eşitliği diye bişey duydunuz mu siz?

benim çocuğum yok ama evde oturmak çok sıkıcı bi durum..ben çalışıorum evde oturamıorum ama bu duruma okadar alıştımki pazarları bile evde duramıorum...biri beni durdursun yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…