Evli arkadaşlar sizde benim gibi evde oturmaya mahkummusunuz...

canım sen evlimisn??

dğr mesajında medeni durumunu göremedim canım ondan sordun..aslında dediklerinde haklısın erkekler bize sormayı bırak söyleme zahmetinde dahi bulunmuolar ama merakıma ver sen eşine sormuomusun bi yere çıkarken..yada eşinin tepkisi ne oluo??

Sonuçta ben çalışıyorum. Haftasonu bi yere gidecek olursam da arkadaşlarla şuraya gitcez diyorum haber vermek babında. Evlilik eşitlik üzerine kurulu olmalı bi taraf izin isteyip izin alamıyosa öbür taraf ta izin vermeme hakkına sahip olmalıdır bence.

sıkılan arkadaşlar kızmayın ama kesinlikle hata sizde bence..

ne demek keyfi olarak çıkarmamalr filan..

evlenmeden önce anlaştıysanız bilemiycem ama çocuğu parka bile götürememek biraz hastalıklı bi durum..

eşiniz her eve geldiğinde başının etini yiyinki bi daha kendi desin size aman çık gez eğlen diye..töbe töbe..

Yani o bana hayır şuraya gitmeni istemiyorum diyorsa ben de ona ben de senin şuraya gitmeni istemiyorum diyebilmeliyim. Eşitlikten kastettiğim bu.

Yani o bana hayır şuraya gitmeni istemiyorum diyorsa ben de ona ben de senin şuraya gitmeni istemiyorum diyebilmeliyim. Eşitlikten kastettiğim bu.

haklısın arkadaşım eğer onlar keyfi göndermiyolarsa biyerlere sizde göndermeyin yasaklayın orayı burayı..

benimde eşim şununla şununla görüşme hoşlanmıyorum dese görüşmem ama çok istisna olur ve bende aynısını yapabilirim ona..

benim evliliğimde neden yok eşitlik.....ben nerde yanlış yapıorum bilmiorumki...

eşim kafası bozuldumu kapıyı çarpıp gidio ben niy eyapamıorum bunu..neden neden neden

canım eşitlikten kastım erkeklerin her yaptığını yapmak değil ama aradada dağlar kadar fark olmaması..

belkide çok kolaysınız..yanlış anlamayın huzursuzluk filan değil kastım ama değerinizi bildirin..

Güzelim sen yapma ama onada yaptırma ipleri eline al sen çıkmıyorsan oda çıkmasın daha doğusu çıkamasın..

valla beni bazen okadar çok sinirlendirioki defol git dahi diyebiliorum...ama dedğin doğru ben çıkamıorsam oda çıkamamalı..hoş bahsedilen kişi benim eşim ama.....

şaşırıcan bi cevap veriorum....hazırmısın....henüz 9 aylık evliyim...

en son ağustosta mı çıktın?:1shok:
ama neden? evde çok oturmak insanın psikolojisini bozar arkadaşlar.yapmayın lütfen.
psikolojisi bozulmuş kadını yarın eşlerimiz istermi sanıyorsunuz?
kafayı yedin sen. senle mi uğraşacağım derler bizlere.
bir dönem bende haftada bir gün çıkıyordum.sonra ne oldu biliyormusun.
mutsuz oldum ,uyku düzenim bozuldu.:çok üzgünüm:

hastaneye gidiyorum demişsin.hayırdır ciddi bir şey yoktur umarım.

evet haklısınız kriz var hepimiz çok dikkat ediyoruz.
ama sokakta yürümekte parka gitmekte parayla değil ya.çocuklarınızı alın tostlarını parkta yedirin.hem çocuklarınız yorulur.akşam daha güzel uyurlar.hemde siz dışarı çıktığınız için daha bakımlı olursunuz
biz kendimizi düşünmezsek kimse bizi düşünmez
sevgiler.....

canım peşpeşe iki çocuk doğuruken bunları hesap etmişsindir diye düşünüyorum açıkçası
2 sene daha böyle gider maalesef, ondan sonra biraz rahatlarsın heralde

canım bana mı dedin...
hayır hesapladım ikisi de kazayla oldu...:roflol:
ama pişman da değilim...

canım ben burda hem hiçbiryeri bilmiyorum hem de tek başıma çıkamam...:çok üzgünüm:
sağlık problemleri var...:çok üzgünüm:
hem kocam olmadan ne işim var sokakta... sevmem ki tek başıma gezmeyi...
oğlum büyüsün parka gideriz inşallah...hihoyyythihoyyyt
sabah 7 de gidiyo akşam 10 gibi geliyo en erken...sürekli çalışıyo...
tekk başıma da nereye gideyim ki...

yok canım şükür önemli sorunlarımız yok...
rutin kontrolleri işte bebeklerin...
ben de riskli gebelik geçiriyorum o yüzden dikkat etmem lazım..
evet insanın psikolojisi bozuluyo...
bi de kayınvalidemin evindeyim...
kendi evimde olsam pek aramam dışarı çıkmayı aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…