Ya siz kocalarınızın kölesimisiniz ki sokağa çıkıp yürüyüş yapmak veya çocukları parka götürmek için izin istiyorsunuz?Onlar sizden bi yere gitmek için izin istiyorlar mı? Kadın erkek eşitliği diye bişey duydunuz mu siz?
Yani o bana hayır şuraya gitmeni istemiyorum diyorsa ben de ona ben de senin şuraya gitmeni istemiyorum diyebilmeliyim. Eşitlikten kastettiğim bu.
Yani o bana hayır şuraya gitmeni istemiyorum diyorsa ben de ona ben de senin şuraya gitmeni istemiyorum diyebilmeliyim. Eşitlikten kastettiğim bu.
eşim kafası bozuldumu kapıyı çarpıp gidio ben niy eyapamıorum bunu..neden neden neden
Güzelim sen yapma ama onada yaptırma ipleri eline al sen çıkmıyorsan oda çıkmasın daha doğusu çıkamasın..
valla beni bazen okadar çok sinirlendirioki defol git dahi diyebiliorum...ama dedğin doğru ben çıkamıorsam oda çıkamamalı..hoş bahsedilen kişi benim eşim ama.....
şaşırıcan bi cevap veriorum....hazırmısın....henüz 9 aylık evliyim...
evet canım tam beni anlatmışsın...
en son ağustosta çıktım dolaştım...
onun dışında hastanelere gidiyorummm...
resmen dışarı çıkınca kendimi dağdan inmiş ayı gibi hissediyorum...:roflol:
Allahtan oğlum var...yoksa bu hayat çekilmezzz...
canım peşpeşe iki çocuk doğuruken bunları hesap etmişsindir diye düşünüyorum açıkçası
2 sene daha böyle gider maalesef, ondan sonra biraz rahatlarsın heralde
Ya siz kocalarınızın kölesimisiniz ki sokağa çıkıp yürüyüş yapmak veya çocukları parka götürmek için izin istiyorsunuz?Onlar sizden bi yere gitmek için izin istiyorlar mı? Kadın erkek eşitliği diye bişey duydunuz mu siz?
en son ağustosta mı çıktın?:1shok:
ama neden? evde çok oturmak insanın psikolojisini bozar arkadaşlar.yapmayın lütfen.
psikolojisi bozulmuş kadını yarın eşlerimiz istermi sanıyorsunuz?
kafayı yedin sen. senle mi uğraşacağım derler bizlere.
bir dönem bende haftada bir gün çıkıyordum.sonra ne oldu biliyormusun.
mutsuz oldum ,uyku düzenim bozuldu.:çok üzgünüm:
hastaneye gidiyorum demişsin.hayırdır ciddi bir şey yoktur umarım.
evet haklısınız kriz var hepimiz çok dikkat ediyoruz.
ama sokakta yürümekte parka gitmekte parayla değil ya.çocuklarınızı alın tostlarını parkta yedirin.hem çocuklarınız yorulur.akşam daha güzel uyurlar.hemde siz dışarı çıktığınız için daha bakımlı olursunuz
biz kendimizi düşünmezsek kimse bizi düşünmez
sevgiler.....
yok canım, ben konuyu açan arkadaşa hitaben yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?