Evli arkadaşlar sizde benim gibi evde oturmaya mahkummusunuz...

Kizlar bence de izin istemeyin haber verin suraya gidiyorum buraya gidiyorum diye.
Karsi cikarsa da gecerli bir nedeni olmasi gerekir eger bu neden size de mantikli geliyorsa uyarsiniz aksi takdirde sirf keyfi istiyor diye mantiksiz bir nedenden dolayi karsi cikiyorsa siz de kendi nedenlerinizi sunarsiniz o da bunu kabul etmek zorunda.

Ohooooo dışarı çıkacam diyede izin istemeyecek olursak çok kavga ederiz... eğer çıkma diye ısrar ediyorsa bir nedeni vardır ve mantığının bize uyması gibi bir kuralda yoktur...Söyleyip çıkma işi bekarlıkta kalmıştır...

Ve bunu yaptıktan sonrada hemen söylerler eşimle kavga ettim bana bağırdı falan filan diye...izin vermemiş senin dışarda ne işin var....Ben buna karşıyım...

Herşey olması gerektiği gibi olacak bu demek değildirki kendinizi ezdirin...O zaman sizde ona karışın eşinize ama izni olmadan hiçbirşey yapmayın...

bende bu siteye yeni katılanlardanım sorunlarımız çok ortak arkadaslar bende 1 yıllık evliyim ve daha 20 yasındayım ama eşimle 1 gün olmasa 2 gün mutlaka kavga ediyoruz bırakın gezmeyi bakkala gitsem msj at diyor düşünün yani.kendinçe gerekli sebepleri var ama hepsi bahane bence beni insanların begendiğini düşünüyo kıskanıyo ve fazla gezmemi istemiyo tek sebep bu eminim.inanın basit görünsede bi süre sonra insanı boğuyo ve benim evime gelen hiç bi arkadasımda Yok. bilmiyorum ne olacak böle haa kurslara katıl diyorsunuz onuda düşündüm ne gerek var dedi çalışmama izin vermez zaten 9 aylık kızımla evdeyim bütün gün bişey itiraf edimmi bekarlığımı ve deli gibi gezmeyi çok özlediimm senağlama

bu tur bakkala bile gidememek vs erkeklerin hastalik derecesine varmis kiskancliklarini gosteriyor ve cok ezdirmissiniz kendinizi bence. Yazik degil mi daha gencecik, enerji dolu insanlar kucagina ver cocugu kapa eve...

Kadinlara bakislari bu iste bazi erkeklerin, cok cahilce kusura bakmayin. Evlendiniz diye cariyesi, kolesi mi oldunuz yani. Hem neden okumadiniz? Neden ayaklarinizin ustunde duracak bir meslek edinmediniz? Evlenip evde oturmak daha mi rahat geldi okumaktansa? Eger boyleyse bu sizin seciminizdir ve sonuclarindan da sikayet etmemelisiniz.

Bari kizlarinizi boyle yetistirmeyin.

Hem bekarlik serbestce gezip tozmak degildir sirf, daha ilerisi icin yatirim yapmak, calismak, gelecegini saglama almaktir, kimseye ihtiyac duymadan yasayabilmek icin. Bizler bosuna mi calistik, okuduk, millet gezerken

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de bazı arkadaşlar eşim evlendikten sonra çok kıskanç çıktı, beni hiçbiryere göndermiyor diyorlar.Bu arkadaşlar herhalde görücü usulüyle ve eşlerinin karakterini, dünya görüşünü, olaylara tepkisini hiç tanımadan evlenmişler. Bu durumda bence bekar arkadaşlara burdan mesaj vermek lazım. Evleneceğiniz insanı iyice tanımadan kişiliğini öğrenmeden evlenmeyin. Flört edip birbirinizi tanımaya çalışın. Flört etmenize izin verilmezse nişanlılık dönemini flört dönemi gibi karşınızdaki adamı tanımak için kullanın. Baktınız hayat görüşleriniz uyuşmuyor o zaman bunu evlilikle sonlandırmayın.Hadi karşınızdaki insanı yeterince tanımadan evlendiniz, o zaman anne babalar hemen çocuk yapın dediler diye anlaşamadığınız bir adamdan hemencecik çocuk dünyaya getirmeyin.

dogru soyluyorsun seloşum :) hepsine katılıyorum fakat bazilari da demiski evlenmeden once cok ilgiliydi, aradigim kisiydi evlendi degisti
o zaman derim ki yine iyi taniyamamissiniz, iki cicege kanmissiniz, yeterince gozlemleyememissiniz, kisitli zaman ve mekanlarda gorusmussunuz
ya da o gune kadar hic yasamadiginiz seyleri yasattigi icin gercek kisiliginin uzerinde durmamissiniz

cok erken yaslarda tabiki bir insana kapilmak daha kolay bir de bu var
o yuzden anneler lutfen kendi kiz evlatlarini hemen evlendirme pesine dusmesinler, once kendi geleceklerini saglama alsin
dogu da kadinlarin durumu malum ama diger sehirlerde de batida da kadinlar az ezilmiyor dogrusu
dogudaki olaylarin basa versiyonlari buralarda da yasaniyor
bunu duzeltebilecek olan yine kadinlardir

hala okuyup ta ne olacak , varsin bi kocaya diyen anneler cok fazla
artik bu dusuncelerden siyrilmamiz lazim

Bunu birçok insana anlatmak çok zor kız çocuğu okurmuymuş diyenlerde çok ama anasını karısını hastaneye götüreceğinde bayan doktor yokmu diye sorarlar.... Eeeee kızlar okumazsa bayan doktor nerden bulacaksın klava: Şu anda evlenip geldiğim ortamda aynı mantık ve düşünce var kızlar okumaz evde koca beklesinler diyenler çok ve ben bu kızları karşıma alıp uzun uzun konuştum ve ikna etim...
Ve en iyi örnek benim benide göndermediler okula kız çocuğu okumaz diye ama lise sınavlarına gizli gizli girdim üniversite sınavlarınadakazanınca mecbur gönderdiler...

Burdan bütün okumayan okumayı düşünmeyen kızlara sesleniyorum okuyun ve kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğrenin...
Evleneceğiniz insanıda çok iyi tanıyın varsın bu 2 3 sene geçsin ama tanıyın öyle evlenin...:1closedeyes:

merhaba canım ben 2 sene 4 aylık evlıyım benım esımde ılk zamanlar asırı derecede kıskanctı gıttıgım yere haber verırdım hatta bakkla dahı gıtsem mesaj atardım gıttım geldım dıye, bı yere gıdemezdım kımse gelmezdı ılk 1 senem bu sekılde gectı kıme anlattıysam gecer sabret dedıler ama hıcbır zaman gececegıne bu kıskanclıgının bıtecegıne ıhtımal vermezdım hayır ımkansız bır ınsanın huyu degısmez derdım ama allahıma sukurler olsun hepsı gectı sımdı okadar rahatımkı anlatamam ıstedıgım yere gıdıyorum ıstedıgım kısıler gelıyor, bı yere gıtmek ıstedıgım zmanda '''' hayatım ben şuraya gıdıyorum '''' dıyorum ve olay bıtıyo, kac senelık evlısın bılemıyorum ama cocuk ıcın bıraz acele etmıssın sankı peş peşe cocuk yapmıssın yanlıs anlamadıysam keske ılkonce bu surecın gecmesını bekleyıp hersey oturduktan sonra yapsaydım ama dedıgım gıbı kac senelık evlısın sartların nedır bılemıyorum, ama emın ol ki zamanla duzelıyo canım

Allah'ım benim kocamda evde otur çalışma dese
doyunca temzilik yapsam köşe bucak
Kızımın hep yanında olsam ona sağlık çorbalar yapsam
beraber uyusam altını temizlesem onunla oynasam kokalasam yavrum da kapıdan dışarı bile çıkmasam kızımı çok özlüyorum Çok üzgünüm çoook
offf offffffffffffffff hayal etmeside güzel...

Hend peki sen de eşinin istediği gibi dışarı çıkmasına insanlarla görüşmesine konuşmasına engel koyabiliyor musun yoksa bu engel koyma hakkı evliliğinizde sadece eşine mi ait?

canım dört senelik evliyim ve eşimi de 7 senedir tanıyorum tabiki eskisine nazaranla ondada bazı şeyler değişti ama hala bi takım kuralları var belkide canım biraz hata oldu ama ben tek çocuk olduğum için kendi çocuğumunda yalnız kalmasını istemedim o sırada da tekrar hamile kaldım aldırmak istemedim doğurdum allah onlara uzun ömürler versin bazen iyiki de yapmışım diyorum ama bazende çok bunalıyorum canım ama düzelicek gibi bi his var içimde daha anlayışlı olmaya başladı galiba dün biraz konuştum bu konuyu onunla daha ılımlıydı..

Hend peki sen de eşinin istediği gibi dışarı çıkmasına insanlarla görüşmesine konuşmasına engel koyabiliyor musun yoksa bu engel koyma hakkı evliliğinizde sadece eşine mi ait?

tabiki canım o da bi çok fedakarlıkta bulundu benimde ona sözüm geçiyo ama tabiki en azından o çalışıyo dışarda e arkadaşlarıda var bu bile insanı birazda olsa rahatlatır ama benim görüştüğüm hiç kimse yok..

canım peşpeşe iki çocuk doğuruken bunları hesap etmişsindir diye düşünüyorum açıkçası
2 sene daha böyle gider maalesef, ondan sonra biraz rahatlarsın heralde

canm ettik ama vicadanım razı olmadı sonra hastene kapısından geri döndük artık yapıcak bişi yok dediğin gibi bir ikiseneye ihtiyacım var sanırım sabretmem gerek...

evet canım çocuklarla oyalanıyoruz işte..şimdi çocğum varda en azından markete falan çıkabiliyorum eskiden o da yoktu..:içelim:

eşinle akşamları kızlarıda alıp gezmeye çıkın..
yürüyüşe falan...azcık anlayışlı olsun yaaa

canım çıkıyoruz ama benim derdim eşim yokkende dışarı çıkabilmek birileriyle rahatça görüşebilmek aslında istesemde kimse yok sanki dağda yaşıyoruz bi allahın kulu yok kafamıza göre görüşelim..

bu arada kızlar yok niye yaptın yok aklını yokmu yerine çözüm önerin lütfen olan oldu zaten

aşık olduk kördük yaptık ettik işte;dersinizki madem yaptın çek onuda anlarım ama lütfen bilip bilmednde ağır konuşmayalım kimse kimsenin ne şartlarda ne durumlarda olduğunu kesinkez bilemez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…