Çocuk yokken markete bile çıkamıyır muydun? Bu evlilik değil hapismiş.
canım benimle ilgili yorumlara cevap vericem tabiki bu kestirip atmak deil ama son cümlelerin biraz ağır olmuş bence kocama bişey demiyorum kesin haklı yada haksız diye savunmuyorumda ama sen evde oturan herkesi körkütük cahil yapmışsın öyle bişey yok ben ne ev hanımları biliyorum kültürüyle kalitesiyle çalışan bi çok kadını arkasında bırakan bunun okumakla çalışmakla alakası yok..canım sen yapilan yorumlari da cevabini yapistirip kestrip atiyorsun
her oneriye bi cevap vermissin olmaz diye
biz elestirdik ama sen kocana kil kondurmamissin
ne dememizi bekliyorsun, duymak istedigin seyleri duymak istiyorsun sadece
markete bile gidemiyor oldugunu soylemişstin ben de kendini ezdirme dedim
ezilip buluzdugum yok demissin
cevre edineceksin, ugrasacaksin veya evde oturdugun yerden bu siteyle oyalanacaksin
ne diyelim mi baska burdan sana bisey yapamayiz
hersey senin elinde
en güzeli sizin evlilik terapistine gitmeniz.
senin eşini yalnız başına ikna etmen çok zor.
yalnız başarabilseydin zaten şu anda bu sıkıntılar içinde olmazdın.
eşinle konuş istersen.ikna etmeye çalış
belki kizacaksiniz, ben kocama guvenirim diyeceksiniz ama
asiri kiskanc olan, hicbirseye izin vermeyen erkeklerin boyle gereksiz kisitlamalara kendilerinden pay bicerek gittiklerini zannediyorum
yani cogu bu sekilde olabilir
kendiniz etik olmayan seyler yapiyorsaniz, gider esinizi kisitlarsiniz, erkeklerin tavri bu malesef
bir kismi da esim cevresini genisletirse otoritem sarsilir dusuncesiyle kisitlar
ikisi de normal kisiligin disinda seyler
Ya kizlar yanlis anlamayin sizi yargilamak degil amacim ama esinizi siz bu hale getirmisiniz. Markete giderken bile izin istedigine gore, esinizi boyle alistirmisiniz. Markete giderken izin istemekle baslamis yasaklarla bitmis. Tek cozumun artik tersine alistirmak, buda cok zor olacak cunku oylesine alismis artik.
Birsey bitmis numarasi yap sonra cok acil lazimmis gibi markete git ve esiniz aksam geldiginde markete gittim sunu aldim dersiniz, oyle oyle alistirin, bir anda buyuk bir degisme beklemeyin hatta ilk yaptiklarinizda belki tepki bile verir neden haber vermedin falan diye ama bence yavas yavas bir sekilde tersine alistirim.
Bi arkadasimiz bekarlikta kalmis o demis ama benim dusuncem oyle degil, sizin esiniz hersey icin sizden izin istiyor mu? Hayir. Esinizden habersiz izinsiz gidin demiyorum yanlis anlamayim. Canim ben su gun suraya gidiyorum dersiniz esinize biter. Karsi mi cikiyor? Ozaman gecerli bir neden versin kabul edin aksi takdirde esiniz kabul etmek zorunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?