canım yazdıklarımı dikkatli okusaydın anlardın beni eşim artık havlar düzeldiği için hafta iki üçgün bizi dışarı çıkarıyo artık dedim bide benim hergün çıkarmama gerek kalmadı insan kendini zor dışarı atıyo bide iki çocukla zor dedim ha bide kimse başına gelmeyince anlamaz burda insanları yargılamayın lütfen yaptımsa yaptım iyide yapmışım biraz zor oluyo ama ilerde çok rahat olucam inşallah çocuklarımda şu an gayet mutlular balkonumada bayılıyor eşim gelincede dışarı çıkıyoruz oluyo bitiyo şimdi bide bakıcı tuttum onlara ablası artık sık sık çıkarız
eeee tamam hersey bukadar yolundaysa sen neden sikayetcisin anlamadim???
Benim okudugum esim yorgun geliyor bizi cikarmiyor bende cikamiyorum falan.
Hersey bukadar tikirindaysa sorun yoksa buraya neden sorun acildi anlamis degilim.
Neyse vardir bir bildigin.
Yada hersey yeni yoluna girdi, cok güzel.
Bakici da varken kendin icin birseyler yap, ne güzel iste bundan rahat hayat mi olur????
kızlar valla ben artık bunaldım evde otur otur çocuklarla sıkıldım görüştüğüm ne bi arkadaşım var ne doğru düzgün bi eş dost nolcak böyle ya eşimle dışarı çıkınca bi garip oluyorum ya böyle acayip acayip bakıyorum millete konuşmayı sohbet etmeyi unuttum valla...
ne yapıcaz böyle ya benim le aynı sorunu yaşayan varmı ne yapıyolar acaba..:uhm:
evet eeescim çok haklısın mesela hala bi arkadaşım yada komşum yok?artı eşim yokken dışarı çıkmak nerdeyse imkansız oluyo mecbur onu bekliyorum falan filan dert sorun bitermi hemen... havalar düzeldiği için çok mutluyum en azından balkona çıkıyorum geniş geniş mis gibi hava alıyorum yeşillikler içinde bende öyle mutlu olmaya çalışıyorum işte napıyım..:teselli:
canım benim yaa bende ankara dan istanbula geldim evlendim okadar bunalıyodum ki ne komşu ne arkadaş kimseler yok derken başka bir semte taşındık komşum olurumuduyla geldim ama yok komşumda yok haftasonları eşimle birlikte gidiyorum geziyorum dediğin gibi havalarda düzeldi balkonda oturuyorum felan derken zaman geçiyor ama sıkılıyor insan kendimi körelttiğimi hissediyorum ama en yakın zamanda kurslara yazılcam el sanatları yada ehliyet sende böle yapabilirsin.
haklısın canım çocuklar biraz büyüsün bende bişeyler yapmayı düşünüyorum ama şimdilik elim kolum bağlı..
e kolu komsu bişidemi yok???
eve davet et kafadengi komsun felan yokmu??
KK dan davet et eve cocuklu arkadaslarını.
bak fotoda koymuslar hatunlar ne güzel misafirlik yapıorlar coluklu cocuklu oghhhhh
Biraz kişisel tercih bence evde tek oturmak be.
bende hep yalnızım ama ben tercih ediyorum.yoksa cat kapı cıkarım giderim alt komsuya üst komsuya tanısalım diye
Çok üzgünüm çoook urayada yeni katıldım yanlızlıktan sıkılıyorm bana arkadaşkızlar valla ben artık bunaldım evde otur otur çocuklarla sıkıldım görüştüğüm ne bi arkadaşım var ne doğru düzgün bi eş dost nolcak böyle ya eşimle dışarı çıkınca bi garip oluyorum ya böyle acayip acayip bakıyorum millete konuşmayı sohbet etmeyi unuttum valla...
ne yapıcaz böyle ya benim le aynı sorunu yaşayan varmı ne yapıyolar acaba..
Çok üzgünüm çoook urayada yeni katıldım yanlızlıktan sıkılıyorm bana arkadaş
HEND ama bi gerçek varki sen eşinle mutlusunnn bu herseyden güzell keşkee bende evdenn çıkmadıgım bi yana eşimle biraz mutlu olabilsem ama bizdede bu yokk tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?