kızlar kulup fikrını cok beyendın cocuklar ve ev islerı boğuyor farkli bısey yapmıyoruzki buna bir care hend imdatttttttttttttt.
canım aslında yeni bi sohbet açalım ankaralı ev hanımları klubü diye orda konuşalaım dertleşelim anlaşalım buluşalım bnce en azından evden çıkamasakta burdan bi çevre yaparızkaydirigubbakcemile5:içelim:
kızlar nereye kayboldunuz neler yaptınız ben bu yazılardan sonra baya bi dışarı çıktım biraz kendime geldim ama iki çocukla dışarı çıkmak kadar zahmetli ve zor bi iş yok sanırım :))evde otursam daha iyi olucak gibi.
seni çok iyi anlıyorum canım
geçenlerde görücemle 3 kızımı alıp çarşıya çıktım.çarşı boyunca küçük kızım kucağımdan inmedi.eve gelene kadar kollarım koptu.bi daha çocuklarla çıkmakmı tövbe dedim:1no2:
sanırım 2 sene daha bu esaret hayatım sürecek.2 seneye kadar küçük cadıda büyür ben de rahatlarım inş.:Saruboceq:
ankaralı ev hanımları grubuna bende katılırım iş güç de yok ev de olmaktan başka çare yok her gün gez gez nereye kadar kafamçokkarıştı
Olurmu zor diye niye assosyal´leseceksin?
Ne hakkin var cocuklarini disardan insanlarda uzak tutmaya?
kocanin sana yaptigini sen simdi cocuklara yapiyorsun, zor diye, zor ise 2 cocuk pes pese yapmasaydin.
Kusura bakmada yani fikrim bu.
Haaa hergün cikma, ama haftanin 2-4 günp cik hele bu güzel havalarda.
Balkonda nekadar ne oynaya bilirler yorula bilirler, insan göre bilirler.???
kızlar valla ben artık bunaldım evde otur otur çocuklarla sıkıldım görüştüğüm ne bi arkadaşım var ne doğru düzgün bi eş dost nolcak böyle ya eşimle dışarı çıkınca bi garip oluyorum ya böyle acayip acayip bakıyorum millete konuşmayı sohbet etmeyi unuttum valla...
ne yapıcaz böyle ya benim le aynı sorunu yaşayan varmı ne yapıyolar acaba..:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?