Evli arkadaşlar sizde benim gibi evde oturmaya mahkummusunuz...

kaynanam diyoki kayınbabanda böyleydi bak ben şimdi istediğim yere gidiyorum diyo ya o saatten sonra gitsen nolur gitmesen nolurr:teytey: kıskanmıyomuş artık e tabi kadını çökertmiş mahvolmuş kadın kim bakacak:roflol:kayınbabamda cillop gibi giyinip geziyo hala

bende sendenim canım.aksama kadar evdeyim hep.allahtan bebeğim var artık.ankaralılar gelin buluşalımm :)

Sanırım o bekarlıkta kalma sözü kendimeydi ama eşim benden habersiz tek adım atmaz nerde olsa haber veriri nereye gitse bilirim oda benimkini bilir tabi...Hiçbir zama beni kısıtlamaz çık gez dolaş der..Oda yetmez bütün hafta sonu hadi gezelim derim...:asigim:

:roflol::roflol::roflol:kız beni güldürdün:roflol::roflol:,allah ta seni güldürsün:roflol::roflol:

sade kahve slm öncelikle tüm düşüncelerinde haklısınn ben uzun bi flört döneminden sonra evlendimm ama herşey cahillikti gercekten ozaman sanki gözlerinin önüne bir perde iniyo ve olumsuz seyleri göremiyor insan sevdiğinin hep iyi yanlarını görüyor bi çocuklukbi cahillikti hepsi şu an düşündüğüm zaman gecen 2 sene bile çok olgunlastırdı ve hayatı tanıttı diyebilirim tek amacım okumak olmalıydı evet ve kesinlikle kendi kızımı çok güzel bi şekilde yetiştireceğim bu tecrübelerden sonra ben halada okumak kendi paramı kazanmak istiyorumm eskisinden dahada büyük bi hırs var içimde suanda çünki hayatı gercekleriyle görüyorum artık ama eşim izin vermiyor.çalışmanı istemiyorum diyor anlam veremiyorum ama gercekler bunlarr inan bende çok pişmanım yaşadığım şeylerden ama herkezin bi hata yapma payı vardırr bu hatada benim hayatıma maloldu belkidee halada ümidim varr hayattan ama bilmiyorum nereye kadar böle gidecek vee ne yapacağım nasıl hareket edeceğimm olgun birer insan olarak fikirlerinizee ihtiyacım varr öpüyrmm sizii

hend ben seni çok iyi anlıyorum inan durumlarımız birbirine çok eşit arkadasım

ne kocalar varya.hastalık derecesinde kıskançlık.allahım senkoru ben özgürlügüme düşkünüm...

allahtan eşim gezip tozmama yazın arkadaşlarımı toplayıp yazlıgıma gitmeme birşey demez.bekarken nasılsa öyleyim.ama sizin durumunuz zor.çocuklarla parka çıkın markete gidin yaz geliyor piknik yapın..allah yardım etsin..

40 metrekare almanya diye bi film var, cok guzel. bu olay bana o filmi animsatti. bulursaniz izleyin.

ben dışardan okuyorum sende dışarıdan devam edebilirsin canım eğitimine bunada bişey demez herhalde:1closedeyes:

çok haklısın canım adım atsan para bu devirde.benim annem yakın ama her zaman gelemiyor bana haftada bir gün geliyor.takı kursuna gidiyorum ben ismekte bir değişiklik o hayatımda.komşu yok burada acayip bşr yer evlendim evleneli hiç sevmedim zaten ama şükrediyorum yinede.bu sıkıntılar ortak canım yalnız değilsin.ben artık o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi çocuğumu parka çıkarmak bile istemiyorum.Ruhum yorgun tahammülsüz biri oldum.eşimle kıskançlık sorunumuz yok.hiç kıskanmaz o beni.evden hiç çıkmıyorum belki bu yüzden dir :))belki buda yaralıyordur ruhumu.haftada bir kaç gün çocuğu alıp arkadaşın dediği gidip atlayıp taksiyle bir yerlere gitmek falan lüks benim için.ayyy yazarken bile daraldım....
Allah evlatlarımıza sağlık versin ne diyim bu halimizede şükür diyecez artk..

arzucuk sen yine sanslısın yok bizimki onada bişey bulurr ne gerek varki der yanii aslında çalışmayı cok istiyorum ama nasıl ikna ederim bilmiyorumm çok denedim olmadı ne yapacağım benn

hend ben seni çok iyi anlıyorum inan durumlarımız birbirine çok eşit arkadasım

saol canım valla nolcak halimiz bilmiyorum ne çarşı ne pazar biliyoruz kızne bu anlamadım gitti..şu kısacık hayatta eve tıkanıp kalıyoruz işte..

Arkadaşlar anladığım kadarıyla evlenmeden önce bu durumu kabul edip öyle evlenmişsiniz.

Arkadaşlar anladığım kadarıyla evlenmeden önce bu durumu kabul edip öyle evlenmişsiniz.

kim kabullenir bu durumu kimin hayallerinde vardır şartlar ve bulunduğunuz ortam bunu gerektiryor
ben lisans mezunu 2 çocuklu ev hanımı oldum
bulunduğum yer çalışmama müsait değil iş imkanı yok
hayallerimde neler vardı neler
ya eşimden ayrılıcam
ya eşim işini bırakıcak işsiz kalacak
ya ben hayalerime kavuşucam
siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Canım senin durumun farklı bazı arkadaşları eşleri kıskançlık yüzünden çalıştırmıyor veya alışverişe gezmeye arkadaşlarına bile yollamıyorlar. Ben o arkadaşlardan bahsediyordum.

SELOŞ evet dediğin gibi evlenmeden önce kabul etmiştim çalımama konusunu ama pişmanım tabiki şuanda kabul ettiğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…