Evli arkadaşlardan yorum bekliyorum bekara karı boşamak kolay derler ya o yüzden

Onun bunun borçlarını ödemeye çalışan tipler borçlarını ödemeden evlenmesine bi zahmet
Heyyt be aynen öyle gelde bunu onlara anlat canim bu onlara göre fedakarlik herkese yaparlar bunu ailede didisinin didisina kadar ama es cocuk zaten onun hep elinin altindalar ya napcak onlar icin harcayıp o baskalarina yaranacak

3. Kişiler İçin değmez kendini uzmeye.
Bence eşinize bir şans daha verin.
Ama dırdır etmeden maalesef erkekler çok bunalıyor bu durumdan tatlı tatlı laf sokun dırdır etmeyin:)

Heyyt be aynen öyle gelde bunu onlara anlat canim bu onlara göre fedakarlik herkese yaparlar bunu ailede didisinin didisina kadar ama es cocuk zaten onun hep elinin altindalar ya napcak onlar icin harcayıp o baskalarina yaranacak
Ayy sinir oluyorum artık. O kadar çok konu okudum ki bu konuda.
Eşler uyumlu birbirini seviyor sorunun kaynağı borçlar. Borç kimin abi abla enişte vs.
Çok çok özel acil durum olur orası istisna. Yok abinin borcu var ee abi çalışmıyor sinir bozucu.
Ben borç ödeyeyim hanımın maaşıyla idare ederiz deyip evlen bide onun borcunu öde

Boşanma arkadaşım nacizane tavsiyem, bi sonraki daha mı iyi olcak daha yeni bebeğim var. Evlilik fedakarlık ister tabi karşılıklınolmasıda gerekir. Biraz ayrı kalabilirsiniz ama araya soğukluk girmesn dikkat et. Yuva kolay kurulmuyor. Bende üç hafta önce boşandım bi erkek ailesine cok düşkünse sorun bitmiyo ama sonuna kadar sabretmekte fayda var..

Boşanırdım.

Bir kere şiddete yeltenmiş.
E hiç mutlu etmemiş niye çekeyim?
Kızım nolacak.onu öpüp kokluyor çok seviyor.beni de sevdiğini düşünüyorum ama sorunlarımı çözmüyor yeterince ilgilenmiyor benle.tabi ge
Baba evine geçince eşiniz ne tepki verdi dönmeniz için uğraşıyor arıyor mu?
Şu an ikimiz de sessiz bekliyoruz bi çaba yok ortada o da oluruna bıraktı galiba

Valla kimse kusura bakmasın ben onun bunun borcu için ise girip çalışmam.. anca eşim ve çocuklarım için çalışırım. Varsa bir borç illa odemek istiyorsa buyursun kendi çalışıp ödesin. Banane der gecerim

Anlamadım neden abisine çektiği krediyi siz ödüyorsunuz,ailesine çalışmış adam size değil evinde sizin maaşla geçindirmişsiniz,üstüne birde çocuk yapmışsınız adama , eşini maddi manevi sömüren üstüne birde şiddete yeltenen erkek furyası sardı ortalığı ne diyeceğimi bilemiyorum, allah hayırlısını versin size bundan sonra

3. Kişiler İçin değmez kendini uzmeye.
Bence eşinize bir şans daha verin.
Ama dırdır etmeden maalesef erkekler çok bunalıyor bu durumdan tatlı tatlı laf sokun dırdır etmeyin:)
Düzelmiyor canım o borçlar bi sene daha sürecek eşim de ilgisiz yani benim istediğim kadar ilgili bir eş değil ailemden de uzaktım çok yalnızdım üstüne de bu olay çok geldi çıktım geldim iste
Hmmm ve seni sevdiğini düşünüyosun
Bi an öfkeyle yaptığını düşünüyorum.kafam karışık bütün herşeyi gözümün önüne getiriyorum olumlu olumsuz.
O karara nasıl vardın hiç aklıma getirmek istemiyorum o seçeneği aslında hayatımdan çıkarmak istemiyorum esimi.o son günü saymazsak huy olarak iyi bi insandi son yaptığı ise affedilemez

Ben bekarim yorum yapacam baskasinin borclri ni neden odemek zorundasinz ki kim borc yaptiysa o ceksin cefasini maddi yat en onemli sorun ayrilacak bir durumuz yok gibi duzelebilir

Bir bekar olarak boyle dediklerinde cok aliniyorum .

Sunu da eklemezsem olmaz. Bekar arkadaslar bu isi daha cok biliyor sanki cunku onlar daha iyi gozlemliyorlar.

... ama madem yorum istemedin ben de yapmayayim.
+ 1
ayrıca bir tanıdığımın yaptığını yapmak gerekiyor kadın bankacı arkadaşından adamın kredisi olup olmadığına baktırmıştı

Ortada büyük bi sebep görünmüyo sanki ama şiddete yeltenme olduğunu okuyunca kafamda soru işareti oluşmadı değil ama cocuguni alıp babanin evine gitmeni yanlış buldum açıkçası zedeliyo çünkü evliligi şuan ne mesaj at ne ara derim ben olsam öyle yapardim madem gittin kuyruğu dik tut o seni arasin bak geri kendi dondu geldi babasinin evinde duramadi demesin ama tekrarlama derim

Borçlar yoruyodur belki yada beynen rahatsız ediyodur başkasının borcunu odemek haklisin ama nasıl olsa ödenecek ve bitecek ve benim dir dirlarim demissin kim olsa sürekli sikayetlenen soylenen birini hosgoruyle dinleyemez ve rahatsız edicidir sürekli söylemek yerine yeri geldiğinde bi kere soyle veya baskasinin uzerinden orneklendirerek vs vs bide bağırmalar azarlamalar demissin bende hic hoşlanmam ve bastan beri yaptığım şeyi soyleyim konuşurken ses yukseldigi zaman muhabbeti direk kesiyorum ve iğneleyici cümleler kuruyorum o kadar farkettiki bitti diyemem ama çok çok azaldı bu bagirmalar saygiyi bitirir çünkü ayrıca ne üstünlüğü varki bagiriyo demi ama

Bence sen çalışma o zaman kocan napacak bakalım kolay mi öyle karısının çocuğunun rızkını yedirmek..bekar olsa anladık..evlenince de ayıp yaaa bugün iyice sinirlerim zipladi Zeynep e de üzüldüm zaten

Dir dira hiçbir erkek dayanamıyor bide evladın varmış anladigim kadarıyla eşinide seviyorsun 1 yıl daha dişini sık eğer borçlar bittikten sonra yine aynı şeyler devam ederse ozaman düşün derim son günü de hiç yaşanmamış say sonuçta sürekli sana şiddet uygulayan eşin yok dediğine göre allah yardımcin olsun sabrin sonu selamettir

Ben olsam o borçları ödetmem ..Bi kere borçları abileri için çekmiş ne mecbur ya herkes kendi borcunu ödesin şu devirde millet kendi evini zor gecindirirken..Belki siz milletin borcunu ödeyene kadar bir ev alacaksınız gençken oluyo böyle şeyler... Helal etme ..o abileri gelip de sizin bu borcunuzu mu ödediler? Ona karşılık esin kendisini borçlu hissederek mi yapıyor acaba bunu?

Borc kime aitse o odesin bir zahmet..
Odemeye gucu yetmeyende baskasinin sirtindan gecinmesin.

Abisi miydi kardesi miydi her kimse onlar odemeye hic bir katkida bulunmuyor mu?

NOt: bu yorumi bir bekar yazdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…