- 9 Haziran 2016
- 812
- 717
- 103
- 32
- Konu Sahibi haticehetice123
-
Heyyt be aynen öyle gelde bunu onlara anlat canim bu onlara göre fedakarlik herkese yaparlar bunu ailede didisinin didisina kadar ama es cocuk zaten onun hep elinin altindalar ya napcak onlar icin harcayıp o baskalarina yaranacakOnun bunun borçlarını ödemeye çalışan tipler borçlarını ödemeden evlenmesine bi zahmet
Ayy sinir oluyorum artık. O kadar çok konu okudum ki bu konuda.Heyyt be aynen öyle gelde bunu onlara anlat canim bu onlara göre fedakarlik herkese yaparlar bunu ailede didisinin didisina kadar ama es cocuk zaten onun hep elinin altindalar ya napcak onlar icin harcayıp o baskalarina yaranacak
Kızım nolacak.onu öpüp kokluyor çok seviyor.beni de sevdiğini düşünüyorum ama sorunlarımı çözmüyor yeterince ilgilenmiyor benle.tabi geBoşanırdım.
Bir kere şiddete yeltenmiş.
E hiç mutlu etmemiş niye çekeyim?
Şu an ikimiz de sessiz bekliyoruz bi çaba yok ortada o da oluruna bıraktı galibaBaba evine geçince eşiniz ne tepki verdi dönmeniz için uğraşıyor arıyor mu?
Boğazımı sıktı demeye bile utanıyorum onun da hayatta yapmaz dediğim bi hareketŞiddet derken ne yaptı mesela bu önemli bir şey. Şiddet uygulayan erkeklerin değiştiğini görmedim hiç.
Şiddetin dışındaki sorunlarınız çözülebilir şeyler zira.
Boğazımı sıktı demeye bile utanıyorum onun da hayatta yapmaz dediğim bi hareket
Düzelmiyor canım o borçlar bi sene daha sürecek eşim de ilgisiz yani benim istediğim kadar ilgili bir eş değil ailemden de uzaktım çok yalnızdım üstüne de bu olay çok geldi çıktım geldim iste3. Kişiler İçin değmez kendini uzmeye.
Bence eşinize bir şans daha verin.
Ama dırdır etmeden maalesef erkekler çok bunalıyor bu durumdan tatlı tatlı laf sokun dırdır etmeyin:)
Bi an öfkeyle yaptığını düşünüyorum.kafam karışık bütün herşeyi gözümün önüne getiriyorum olumlu olumsuz.Hmmm ve seni sevdiğini düşünüyosun
O karara nasıl vardın hiç aklıma getirmek istemiyorum o seçeneği aslında hayatımdan çıkarmak istemiyorum esimi.o son günü saymazsak huy olarak iyi bi insandi son yaptığı ise affedilemezBoşanma arkadaşım nacizane tavsiyem, bi sonraki daha mı iyi olcak daha yeni bebeğim var. Evlilik fedakarlık ister tabi karşılıklınolmasıda gerekir. Biraz ayrı kalabilirsiniz ama araya soğukluk girmesn dikkat et. Yuva kolay kurulmuyor. Bende üç hafta önce boşandım bi erkek ailesine cok düşkünse sorun bitmiyo ama sonuna kadar sabretmekte fayda var..
+ 1Bir bekar olarak boyle dediklerinde cok aliniyorum .
Sunu da eklemezsem olmaz. Bekar arkadaslar bu isi daha cok biliyor sanki cunku onlar daha iyi gozlemliyorlar.
... ama madem yorum istemedin ben de yapmayayim.
Benim de o zoruma gidiyor ya ama evlenmeden önce çekmiş ve bizi 2 yıldır sıkıntiya sokuyor ama eşek gibi de ödüyoruzBen bekarim yorum yapacam baskasinin borclri ni neden odemek zorundasinz ki kim borc yaptiysa o ceksin cefasini maddi yat en onemli sorun ayrilacak bir durumuz yok gibi duzelebilir
Bence sen çalışma o zaman kocan napacak bakalım kolay mi öyle karısının çocuğunun rızkını yedirmek..bekar olsa anladık..evlenince de ayıp yaaa bugün iyice sinirlerim zipladi Zeynep e de üzüldüm zatenMrb arkadaşlar 2yillik evliyim aslında eşim çok iyi bi insan ama hayalimdeki koca olmadı onun idealleri planları olduğunu hep işinde yükselmek zamanında abilerine çektiği kredileri ödemek için ekstra çalışmak falan filan beni hep ihmal etti dır dır edince haftasonlari çıkarıp gezdirdi o kadar.ailemden uzaktaydim çok yalnızlık çektim.bebeğim kucağımda camda kocamın yollarını gözledim çoğu zaman.gelince de karşımda aç yorgun uykusuz bi adam...çok bunaldım ben de çalışıyorum isim de çok iyi ama biz tek maaşlı gibi yaşadık eşimin borçları yüzünden.evimize 6 milyar bazen daha fazla para giriyordu ama maddi sıkıntılar vardı hep.yani ben maaşımin tadına varamadım hiç.neyse son zamanlar ailevi sıkıntıları maddi sıkıntılar benim dır dır larim uzaklaştık baya.en son da yoktan yere bi tartışma bana bagirmalar azarlamalar hatta şiddet e yeltenme çok kötü bi geceden sonra yavrumu da aldım ailemin yanına geldim.sadece bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum işten izne ayrıldım uzun bi süre.bebeğim olduğu için sorun olmadı.şimdi hiç bişey düşünmeden hissetmeden bekliyorum siz olsanız napardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?