Evli arkadaşlardan yorum bekliyorum bekara karı boşamak kolay derler ya o yüzden

Dır dır ?

Aciz erkek şiddete başvurur. Kocanız aciz bir adam. Böyle bir ortamda çocuk büyütmeyin, biraz uzak kalın. Düzeleceğine inanıyorsan tamam.

Ama yooook hala devamsa aynı şeylere, bunlara maruz kalmayın.

Siddet için bişey diyemem sana kalmış ailen destekcinse şiddet de varsa uzak dur tekrarı gelir
Ama şiddet yoksa diğer nedenler boşanma nedeni olamaz olmamalı. sen sürekli sen söylesin sen böylesin diye konuşup durursan adam da uzaklaşır.
bunu bende çok yapiyodum. bıraktım artık uzatmıyorum .çünkü anladım ki erkelerin gerçekten çok konuşmaktan elestirilmekten çocuk gibi azarlanilmasindan hoşlanmıyorlar....
Esin tabi ki işten yorgun uykusuz gelecek nasıl gelmesini bekliyorsunki ...
Kardeşinin bircunu ödediği vakitler çok sıkıntı çektin mi . Esin maddi konuda seni ve bebeğini ihmal etmediyse bırak ödesin abisinin borcunu.sen ödeme dersen aksini yapacak çünkü. En azından söylenme çünkü öyle de böyle de ödeyecek.bırak kendi görsün gerçekleri.
Sen söylersen ters teper.
Bana biraz esin dolmuş gibi geldi en sonunda birbirinizi biktirmissiniz
Hiç mi arkadaşın yok.eşini camlarda beklemek zorunda değilsin ki otur bebeğiyle keyfini çıkar ye iç arkadaşına gir otur
Benim esimde bugün gece gelecek mesela ben tek başımayım bebeğim de yok bende tek kalınca keyif yapıyorum oh yemek derdim olmuyo en azından :)
Evlilik öyle sosyal medyalarda gördüğün gibi değilki kesinlikle

2 yıldır evli biri olarak yazıyorum.Şimdi sorunlar şunlar anladığım kadarıyla:
1.Abisinin borçları
2.İlgisiz bir eş olması
3.Cinsel anlamda isteksiz olması
4.Şiddet uygulaması

Çözümler şunlar olabilir:
1.Abisiyle ciddi bi konuşma yapar evliliğim bu yüzden bitecek artık borçlarını ödeyemeyeceğim der ve ödemez.
2.Sizi daha çok önemser ve daha ilgili bi eş olmaya çalışır.
3.Doktora gider bi sorun olup olmadığını kontrol ettirir sorun varsa üzerine gider psikolojikse terapiye gider.
4.Kendini affettirmeye çalışır ve hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağına dair sözler verir ve sözünü tutar.

Tabi bunlar arada hala sevgi ve saygı varsa uygulanacak çözümler.Tabi bir de minik yavru için.
Çocuk olmasa direkt boşan derdim.İstediği kadar iyi insan olsun.

Evlilikten sıkılmıssınız monotonlasmıs ve esinizin borçları da var tabi onun stresi.. Her sıkılan boşanmamalı bence esinizin ailesine büyük is düsüyor borç onlarıhsa en azından bi el atsınlar yuvanızı kurtarın

Şimdi bu abinin fiziksel veya zihinsel bir engeli mi var da borçlarını kardeşine ödetiyor?
Yani gerekçesi nedir hiç mi durumu yok yoksa keyfi mi ?
Nedenini söyleyin de ona göre yorum yazıcam.
Bir de bu cinsel isteksizlik konusu da büyük sorun 2 yıldır bu şekildeyse bunu da açarsanız insanlar daha farklı fikirler belirtebilir.
Zira hiçbir kadın bu kadar şeye katlanmak zorunda değil.
Bir de şunu daha yeni izledim bütün kadınların da izlemesini tavsiye ediyorum son dakikaları özellikle.

Sıkıntı çekmeden rahata erilir mi?O siz sıkıntı çekmeyin diye bu kadar çok çalışıyor.Borçlar ödenir elbette.Sizin eşinize destek(psikolojik olarak) gerekir.O istemez mi ailesiyle daha çok vakit geçirmeyi?

İşte borç abisinin borcu olunca sıkıntı işte ama.Bir de bunu baştan söylemeyip saklamak ne derece doğru?
Yani karısı çocuğu için borçlanmamış ki bu adam bir başkasının borcunu ödüyor.
Konu sahibi de açıklamadı henüz belki de keyfi bir borç bu bilemiyoruz.
Şimdi bu kadının maaşıyla ev geçiniyormuş sadece bu kadın bu hayata mecbur mu başkasının borcu için?

İyi geceler canım.
Ben uzun bir zamandır çalışmıyorum. Yakında iş hayatına yeniden başlayacağım inşallah. Eşim çalışıyor. Çok çok yoğun

Her akşam çok yoruldum çok yoruldum diye söylenmeleri.....
Üzülüyorum da bu durumuna. Ama şimdi yorulmazsa ileride rahat edemeyiz biliyorum. Çocuk bile yapmaya cesaret edemedik sorunlar yüzünden düşün. Ve 8 yılımızı yeni doldurduk.
Ben de yalnızım burada. Bütün gün evdeyim. Ama bu beni çok nadir zorluyor, evcimen biriyim. Eskiden çok sıkılırdım. Kitap okudum, evde spora başladım, uğraşlar yarattım kendime.
Eşim de, allah ondan razı olsun her zaman en ufak boş zamanını benle gezerek falan değerlendirdi.
Demem o ki bu sıkıntıları bir tek sen çekmiyorsun. Neler neler var.... Sen bebeği biraz erken yapmışsın, bir tek bu farklı....
Tartışmaya gelince. Olur. Normaldir. Hani evliliklerde ilk aylar yıllar cicimdir derler yaanerdeee
İlk 3 yıl ne tartışmalarımız oldu... Yıllar içinde birbirimizi büyüttük. Şimdi sarmaşık güller gibiyiz
Sen o tartışmadan annenlere bahsetme hiç bence. Bilmesinler. Bu sizin meseleniz. Haksızsan eğer ilk adımı sen atmalısın.
Mesaj at mesela. Yemeğini yedin mi diye sor, benim şu eşyam orda mı kalmış.... Vs vs sor.
Bak için rahat değil. Uyuyamıyorsundur da sen şimdi.
Kaç gündür ayrısınız?
Evine dön canım .ara, mesaj at nabız yokla. Dön, senin evin & ailen o, unutma!

Sorun eşiniz değil, borçlar.. Borçlar bitince sıkıntıda biter insaAllah.. Isten gelince yorgun olmasi kizilacal birsey degilde destek olunacak birsey bence.. Enerjisi bitiyorsa ne yapsin bu adam.. Icinizdem gele gele destek olsaniz, belkide bunlar olmaz..

Merhametli olsa şiddete yeltenirmi

Ben de bir bekar olarak aynısını yazacaktım, aşk olsun konu sahibi neden bizi dışladın ki
Sakın boşnmeaa
boşetlkfa
boşrogsf
yok diyemiyorum olmuyor... Boşan konu sahibi boşan
Herhalde ondan yorum yapmamızı istemedin ama,boşan

siddet uyguladi mi uygulamadi mi anlayamadim.. uygulamadi olarak farzediyor ve yorumumu yapiyorum... Biraz ailenizin yaninda kalin fark edecektir biseyleri.. ama orda kalmaniz borclari ve esinizin yorgunlugunu alip goturmeyecektir.. dondugunuzde yine ayni sahneler olcak.. bosanmayi dusunmuyorsaniz birseyleri duzeltmek icin cabalamaniz gerkmekte .. anladigim kadariyla sizin yiyemediginiz parayida baskalari yemekte buna bir dur deyin kendi maasiniz kendiniz olsun esinizle oturup hepsini sakin kafayla konuusn anlasin

Not: üstteki yorumum şiddet kelimesini gördüğüm an aktifleşti, otomatikmen.
Çocuğunuz var boşanmak zor diyenleri de anlamıyorum, tam tersine çocuk annesinin şiddet gördüğü bir ortamda mı büyümeli? Asıl bu ortamda büyüyen çocuğa yazık günah.

Niye dirdir edion sende yani adam sizin icin calisio edio haftasoarida seni gezdirioMus daha ne istion anlamadim ki

Borç insanı çok yıpratır psikolojisini bozar siz nasıl sıkılıp bunalıyorsanız oda aynı şekilde hissediyrodur. Üste bide siz dırdır edince iyice bunalmıştır. Erkekler bu konuları çok konuşmayı sevmiyorlar. Bence zaman tanıyın bisüre ayrı kalmak işe yarayabilir sizin durumunuzdaki bir çiftr ama bazı uzmanlarda ayrılmak istenilmiyorsa asla ayrı yerde kalmamamız gerektiğini hatta tartışırken dahi yakın mesafede durmamız gerektiğini söylüyorlar. Ozaman anlaşma ihtimali daha yüksek oluyormuş. Bunu bir evlilik uzmanı psikolog söylemişti televizyonda. O sebeple şimdilik eve dönmeyecekseniz bile telefonda falan konuşma durumunda bu kavganızdan hiç bahsetmeyin olmamış gibi davranın derim. O komusunu açarsa telefonda konuşmak istemediğinizi kırgın olduğunuzu söylersiniz

Bebeğiniz var, hemen boşanmayı düşünme. Eşinin genel karakterini bilirsin. Durumu iyi tahlil et ve eşinle de konuşun. Borcu ödemek için başka kardeş yok mu, birbirinizi mutlu etmek için neler yapmalısınız bir sürü şeyi görüşürsünüz.

Arkadaşlar bir kere şiddet olduysa, hemen boşan filan diyorlar da, yanlış yaparsın bence.Eşini tanıyan kişi sensin. Bu onun devamlı tepkisi mi, yoksa çok bunalmış bir zaman mı?

Arkadaşımın eşi var, adam neredeyse kavgada bile sesini pek yükseltmez, ama ilgisizlikte son nokta. evlilik, çocuk çocuk o kadar umrunda değil ki. Hastaneye gittin, nasılsın demez, dışarı çıktın neredeydin demez, kendisi nereye gittiğini söylemez . Kapıdan girince selam vermez. Şimdi bu adam şiddet göstermese de boşanılır.

Senin eşin genel olarak nasıl bir eştir, nasıl bir babadır bunları değerlendir. Umarım mutlu olursunuz.

Bu borcun ucu bucağı belli mi ? Kredi tablosunu gördünüz mü ? Ayda kaç tl ve ne zaman biteceğini biliyor musunuz ? Abisi borca hiç katılmıyor mu ? Bunları öğrenin,eşiniz abisiyle ciddi bir konuşma yapıp borcu kapatmasını veya taksitleri üstlenmesini istesin.Aksi takdirde yuvam dağılacak desin.
Barışmak için siz adım atmayın,eşiniz çözüm bulmaya çalışsın.Şiddet olayına girmiyorum çünkü eşinizi çaresiz hissettirecek ağır sözler sarfettiğinizi düşünüyorum.Bazı erkekler kadın diliyle başa çıkamayınca şiddete başvurabiliyormuş.Her zaman böyle değil ama sizin olayınızda sanki böyle gibi.Sizi boğmak için değil,susturmak için yaptığını düşünüyorum.

Haala bitmedi borclar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…