- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi haticehetice123
-
Dır dır ?Mrb arkadaşlar 2yillik evliyim aslında eşim çok iyi bi insan ama hayalimdeki koca olmadı onun idealleri planları olduğunu hep işinde yükselmek zamanında abilerine çektiği kredileri ödemek için ekstra çalışmak falan filan beni hep ihmal etti dır dır edince haftasonlari çıkarıp gezdirdi o kadar.ailemden uzaktaydim çok yalnızlık çektim.bebeğim kucağımda camda kocamın yollarını gözledim çoğu zaman.gelince de karşımda aç yorgun uykusuz bi adam...çok bunaldım ben de çalışıyorum isim de çok iyi ama biz tek maaşlı gibi yaşadık eşimin borçları yüzünden.evimize 6 milyar bazen daha fazla para giriyordu ama maddi sıkıntılar vardı hep.yani ben maaşımin tadına varamadım hiç.neyse son zamanlar ailevi sıkıntıları maddi sıkıntılar benim dır dır larim uzaklaştık baya.en son da yoktan yere bi tartışma bana bagirmalar azarlamalar hatta şiddet e yeltenme çok kötü bi geceden sonra yavrumu da aldım ailemin yanına geldim.sadece bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum işten izne ayrıldım uzun bi süre.bebeğim olduğu için sorun olmadı.şimdi hiç bişey düşünmeden hissetmeden bekliyorum siz olsanız napardiniz
Kesinlikle!Galiba evlilikleri çatırdatan en temel dertler
1 maddiyat
2 cinsel hayat.
Şimdi gelecek yorumları ben de merakla bekliyorum
İşte borç abisinin borcu olunca sıkıntı işte ama.Bir de bunu baştan söylemeyip saklamak ne derece doğru?Sıkıntı çekmeden rahata erilir mi?O siz sıkıntı çekmeyin diye bu kadar çok çalışıyor.Borçlar ödenir elbette.Sizin eşinize destek(psikolojik olarak) gerekir.O istemez mi ailesiyle daha çok vakit geçirmeyi?
Merhametli olsa şiddete yeltenirmiCanim herseyden once sunu dusun tart.Esin normalde ki eminim severek evlenmissindir,iyi bir insanmidir,merhameti vicdani varmidir,seni cocugunu sever korur kollarmi.Iste bunlar esinde mevcutsa don evine sabret dost olup destekle konusmaya calis.Maddi anlamdada maasindan kendine bir miktar ayir mesela yarisini bu benim hakkim de ve istedigin gibi harca.Yada biriktir bu sana kalmis.Yanlizlik demissin anliyorum seni hicdegilse kendin gibi sartlarda daha sık gorusecegin 1-2 kisi bul yakininda.Onlarla zaman gecirmeye calis.Yuva yikmak zor ve mesakkatli bir surec.Allah yardimcin olsun.Aranizdaki son munakasanizida unut gitsin.
Bunlar için güzelim yuvanı yıkmaya değmez. Bağırırsa diye kulak tıkacı al, döverse diye vücuduna baloncuklu naylonlardan sar; mis gibi çözüm işte! Bekarlar anlamaz canım, yuva kolay kurulmuyor sonuçta değil mi? Pırlanta gibi kocalarımızı neden boşayalım?
Niye dirdir edion sende yani adam sizin icin calisio edio haftasoarida seni gezdirioMus daha ne istion anlamadim kiMrb arkadaşlar 2yillik evliyim aslında eşim çok iyi bi insan ama hayalimdeki koca olmadı onun idealleri planları olduğunu hep işinde yükselmek zamanında abilerine çektiği kredileri ödemek için ekstra çalışmak falan filan beni hep ihmal etti dır dır edince haftasonlari çıkarıp gezdirdi o kadar.ailemden uzaktaydim çok yalnızlık çektim.bebeğim kucağımda camda kocamın yollarını gözledim çoğu zaman.gelince de karşımda aç yorgun uykusuz bi adam...çok bunaldım ben de çalışıyorum isim de çok iyi ama biz tek maaşlı gibi yaşadık eşimin borçları yüzünden.evimize 6 milyar bazen daha fazla para giriyordu ama maddi sıkıntılar vardı hep.yani ben maaşımin tadına varamadım hiç.neyse son zamanlar ailevi sıkıntıları maddi sıkıntılar benim dır dır larim uzaklaştık baya.en son da yoktan yere bi tartışma bana bagirmalar azarlamalar hatta şiddet e yeltenme çok kötü bi geceden sonra yavrumu da aldım ailemin yanına geldim.sadece bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum işten izne ayrıldım uzun bi süre.bebeğim olduğu için sorun olmadı.şimdi hiç bişey düşünmeden hissetmeden bekliyorum siz olsanız napardiniz
Haala bitmedi borclarİnsanın sabrı taşıyorsa tahammülü kalmıyor herşey gözüne batmaya çalışıyor o yüzden dır dır.kısa olsun diye bu ifadeleri kullanıyorum aslında.hobi bile para gerektirmiyor mu.araba kullanmayı iyi anlamda öğrenmek istiyorum kızımı da alıp istediğim yere aktivitelere gitmek istiyorum mesela.sürücü kursundan hoca ayarlamaktan başlıyor
Borçlarınız yeni mi bitti yoksa korkarım biz de öyle olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?