evli arkadaşların eşleri yüzük takıyor mu?

Benim babam da takmaz ama annem bir sey demez. Eskiden takardi hatta parmagiyla butunlesmisti ben takılması gerektiğini düşünüyorum sembolik yani sonucta ama evleneceğim kisi takmazsa sorun etmem o takmazsa ben de takmayabilirim.

Son düzenleme:

açıkçası gülünecek bi durum göremedim ben.konu sahibi arkadaşımızın sorusuna kendimizden örnek vererek yazıyoruz biz daima
bizim durumumuz bu ama sen konuyu büyütme demeyide biliyoruz merak etmeyin
bütün arkadaşlarımda elbette gerektiği üzere kendi eşlerinden örnekle cevaplıyor konuyu

Evet bana da cok komik geldi o kadar evlilik oncesi yüzük takı vs derdine dusen kadinlar nedense evlendikten sonra yüzüklerini takmamaya başlıyor. Komik:))

bende esimde takmiyoruz.bunun bizim icin buyuk bir anlami yok.gunluk hayatda yuzukle rahat edemiyor insan.bu halimizdende memnunuz.hic bu soruyu bir birimize sormuyoruz.

ben dışarı çıkarken takarım ama evde nerede bilmem bile:)),,eşimde ilki inceydi diye tarlada eğmişti, ikinci kalın diye raht iş yapamıyor o da takmıyor...

ama öyle üniversitelere söyleşiye falan giderse mutlaka taktırırım. sahipli olduğu bilinsin

Nikahın amacı, bağlılıktan çok iki tarafında maddi, manevi haklarını korumaktır ama. Yüzük konusunda aynı şey geçerli mi? Sevip evlendiğin, güvendiğin kadın/erkek parmağında yüzük yok diye ona yanaşanlara bir zahmet tavrını koyabilmeli.

aynı şeylere gülmüyor olabiliriz bu çok normal.. eşlerinizden örnekler vererek yazmanıza bir sözüm yok ki. zaten arkadaşımız da bunu sormuş, sizlerin eşleri ne durumda diye. benim yazdığım sadece biraz abartıya, övmeye kaçmış olan yorumlara idi.. nispet yapma gereği yok öyle değil mi? abarta abarta ay benim ki asla çıkartmaz, zaten seven takar falan... bunları saçma bulduğumu yazdım, lütfen fikirlere açık olun. .. arkadaşımıza ben bu şekilde moral verileceğini düşünmüyorum.

inanın tüm fikirlere açığım en az sizin kadarda abartıya karşıyım ve nispet konusundaki fikirlerinizee katılıyorum
benim sözüm üslubunuza sadece
zira bende eşimin takıp kendimin takmadığını yazanlardandım...

takıyo eşım, ısyerınde kaybetmıs geldı kaybettım canım ya dedı saglık olsun dedım,

hemen gıdıp almıs bıtane kendıne, ınsan banada alır bıtane yedek
takmayınca kendınden eksıklık hıssedıyomuş aşkım ya

ben üslubumun sert olduğunu düşünmemiştim açıkçası. eğer sizde ben gibi düşünüp abartıyı gereksiz bulan biriyseniz madem neden sözlerim size ters geldi bunu da anlayamadım çünkü ben abartılara gülümsedim, eşi takıp kendi takmayanlara değil. sanırım yanlış anladınız.... fakat isterseniz buna biz bir son verelim. konu sapmasın.

evet konu sahibi arkadaşa saygı duyarak uzatmamak en doğrusu

yanii kimi takıyo kimi takmıyoo, çok da takılmamak lazım sanırım. gerçi ben taksın diye söylencem ama

yorum yapıp, fikir paylaşan arkadaşlar çok teşekkürlerr

benim babam da ben kendimi bildim bileli takmadı yüzük. annem yıllardır parmağından çıkarmaz ama babam evliliklerinin başında takıyormuş. sonradan işi yüzünden sürekli çıkardığı için takmamış. hala da takmaz ama annem babamın nedenini bildiği için bunu sorun etmez. şimdi annemin elleri şiştiği için o da yüzük takamıyor. babam da kalkıp ona yüzün nerede diye sormaz. iki tarafta nasıl davranması gerektiğini biliyorsa ve birbirlerine güveniyorlarsa yüzük o kadar da sorun olmuyor bence.

Evet aynı şekilde benim babam da takmaz yüzük.Kesinlikle katılıyorum.Onu takmak sadakat göstergesi değil.Eski patronlarım 3 ortaktı, 2si yüzük takıyodu, biri takmıyodu.Yüzük takan pstronlarımdan biri de rahat çalışmak açısından alyansını masasının üstüne koyardı, öğle yemeklerinde ve dışarı çıkarken olurdu o yüzük parmağında.Diğer yüzük takmayan patronumun eşi gelicekti ziyarete, parmağında hiç alyans görmediğim adam cüzdanından çıkardı yüzüğünü ve taktı eşi geliyor diye.Sinir olmuştum adamın tavrına.

Son düzenleme:

Tavrını koymasına koyar elbette ama o konuma düşmek bile hoş değil bence. Bu benim şahsi görüşüm. Benim hoşuma gidiyor yüzük takmak. Abim işinden dolayı takmaz ama bu yengemi sevmiyor anlamına da gelmiyor. Yargılamak değil amacım herkesin hür iradesi karşılıklı anlayışıyla ilgili. Ben kesinlikle mezara kadar yüzükler çıkmasın isterim

babam 42 yıldır hiç çıkarmadı harıka bir evlilikleri var..
eşim hiç takmadı ve 2 çocuğa rağmen biz ayrıldık..
bilmem anlatabildim mi?

alyans evliliğin sembolü ise bence takılmalı
bunun aldatma aldatmama olayıyla hiç ilgisi yok
benim eşim yüzüğünü hep takar, ben de takarım
bir dönem takmasam artık falan dedi
peki dedim ben de çıkardım onun alyansının yanına koydum
tek başına takmanın manası yok dedim
sonra ikimiz de takmaya başladık işte
şimdi hamileyim, yüzüğüm bir dönem olmadı elime çıkardım
ama o dönem de taktı eşim yine

ikimizde takıyoruz ve asla çıkartmıyoruz..ben tektaşla birlikte kullandığım için bazen parmağım kaşınıyor gibi oluyor çıkartıyorum ama unuturda takmazsam hemen söylüyor yawrum yüzüklerin nerde diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…