evli arkadaşların eşleri yüzük takıyor mu?

yasmın sna verecegım cevbı pın up vermıs zaten
ılla bırı yanastıgında ona cvp vermek ıcın parmagında yuzugunun olmasına gerek yok
ayrıca yuzuk takmaylan nıkahın ne alakası var onuda anlamadım

evlılıgın farklı bırsey oldugunu bılıoruz
ama bunun yuzuk takmaylan yurutulecek br kurum olmadıgınıda bılıorsundur

ben sahsı fıkrımı konu sahıbıne söledım sadece
sızınkınede saygım var

Canım benim nikahtan örnek vermemin sebebi, anlamı aslında. yani millete duyurudur...yüzükte öyle. Ben evli bir kadınım kimsenin beni bekar zannetmesini istemem yani herşeyi usulüne uygun yakışır şekilde yapmaktan yanayım. Bir dönem hayatıma kimse girsin istememiştim ve kendime alyans almıştım tam 3 yıl taaktım.. çok işe yaradı şimdide gerçeğini takıyorum. Ben rahatsız edilmeye gelemiyorum malesef. Yani sizin dediğiniz yüzük olmasın biri gelsin asılsın siz ona evliyim ben diye haddini bildirin. demezlermi adama nerden bileyim bacım diye he yüzük varken yaptı o zaman indir kafasına ne varsa neyse bunların hepsi kişinin hayat yaşamıyla alakalı yane tartışılacak yargılancak bir durum yok diğer mesajımdada belirttim zaten.

Bazı erkekler sevmiyor.Neden bilmiyorum.Ben de 5 gün sonra nişanlanacağım ve erkek arkadaşım benden daha sabırsız yüzük takmak için.Takmak istemese bende üzülürdüm sanırım.Ama belki ileride fikri değişir canım.

Ben şöyle düşünüyorum, illa ki bir gereklilik değil. Keyfi birşey.
İsteyen takar, istemeyen takmaz, şahsi kanaattir. Ancak bir taraf
ben takmam ama sen takacaksın diye diretiyor, kendi takmamak için
bahane uyduruyorsa bu çifte standarda girer. Pek iyi niyetli düşünmem.
'Ben seni sahiplenirim ama kimse benim sahibim olamaz.' der gibi...

Erkeğe altın haram diye takmak istemiyorsa, bu onun görüşüdür saygı
duy ama artık çok fazla alyans alternatifi var. Çelik ve platin yüzükler
revaçta özellikle, çünkü çok uzun ömürlüler ve manevi duyguları
nedeni ile altın tercih etmeyen erkekler için çözüm olarak üretiliyorlar.
Bunu önerebilirsin istersen. Gerçekten takmak istiyorsa kabul edecektir
zaten.

Benim eşim hep takıyor. Ama ben zaman zaman iş güç hamur yoğurma derken mutfakta unutmuş olabiliyorum yüzüğümü ve onu bile getirip işe gidecekken bunu unuttun deyip takıyor parmağıma

Yüzüğü aldatmakla pek ilişkili bulmuyorum. Ama bu insanın duyguları ile ilgili bir şey. Eşlerin üzerlerinde birbirlerine ait ve birbirinin aynı bir eşyayı taşıması duygulara iyi gelir gibi geliyor. Görüntü olarak da hoş oluyor, bende isterim eşim taksın.

Nişanlanmadan hemen önce alyanslarımızı aldığımızda nasıl değerliydi o halkalar benim gözümde tarif edemem.
Sonuçta hiç çıkmamak üzere takılıyor di mi?
Oysa ben evliliğimin 1,5. senesinde parmağımdan çıkardım ve bir daha hiç takmadım.
Kocam...
Kocam,beni o kadar üzdü ki 3,5 yıllık evliliğimi bitirmek zorunda kaldım.
He o adliyeye son gittiğimiz temyizden feragat gününde bile parmağındaydı alyansı.
Evet alyans takmak çok kıymetli kabul ediyorum.Ama lütfen herkes taktığı alyansın ağırlığını da taşısın.

Selam canim, benim esimde platin yüzük tasiyor.. ilk günden beri hic cikarmadan bikac ay önce hastaneye yattida röntgen icin cikartti inan.. ne varsa bu yüzükte diyorum bazen bana bile ellettirmiyo ama tam tersi bende simdiye dek hic takmadim yüzügümü... kaynanam bile kackez dedi ilk baslarda seni sahipsiz sanirlar diye ama nafile sevmiyorum takiyi

İkimizde alyans takmiyoruz.Sevmiyorum pek yuzuk olaylarini.Esimde ayni sekilde.

O alyans ben tek taş takıyorum. Hiç yüzün takacak biri değildi ama biraz trip attıktan sonra alyansa ikna olmuştu. Hiç takmak istemese üzülürdüm heralde. Mesela eşimin eli sıcak havalarda yüzükten dolayı çok kötü oluyor, çıkar diyorum çıkarmıyor. Biraz zor taktırdım ama şimdi çıkartamıyorum. ALışmakla alakalı bence. Takamam diyenler de alışır. Elim yara olduğundan bir gün çıkarmıştım yüzüğü. Sürekli başparmağım yüzüğü aradı. Takamam diyen erkek bir süre taksa bir daha sorun edeceğini sanmıyorum...

8 yıldır takıyor benim eşim altın takmaz dinimizce yasak diye ama gümüş takıyor. yüzük takmayı sevdiği için takıyormuş.iyiki seviyormuş yoksa çok trip atardım.

birbirimizin isimlerini dövme yaptırdık parmağımıza alyans yerine....
bazen esince takıyoruz yüzükte....

benimki dövmeye de karşı
bakalım yüzüğe ikna olmak zorunda kalacak, ister altın ister gümüş, takacak!

ben yüzüğü pek sevmiyorum hatta unutup dışarı çıktığım da oluyor ama eşim hiç unutmaz takar ben takmayıncada yüzüğünü unutmuşsun sanırım diye getiriyor bana,ya aslında çok önemli gelmiyor bana kalbi alyanslı olsun yeter.

sevdi mi tam sever, taktı mı tam takar erkeği benim ki
evet yüzüğünü çıkartmaz (sadece ayda bir veya iki kere evde unutur), çok sever, ve arasıra da öper
ben de eline acayip çok yakıştığını düşünürüm ve bunu sık sık söylerim...

Evlendikten bir muddet sonra esim biraz kilo aldigi icin cikardi yenisinide yaptirmadik isin dogrusu.

Bense disari ciktigim zamanlarda takiyorum hatta bazen o zaman bile unutabiliyorum.

Evde is yaparken mutfaktayken vs sevmiyorum zaten. Eve geldigim anda yaptigim ilk is takilarimi cikarmak olur genelde.

Hem muhim olan gonul bagi degil mi? ben cok takilmiyorum bu duruma.

Amaaa disarda capkinlik niyetine kendini bekar gostermek isteyen erkeklerde var, Allah muhafaza.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…