• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ayrı ama sevgilim var ustelik bu 2. Sevgili

2 senedir ayriysaniz ve esiniz bitti seninle artik olmaz diyorsa hala evli olarak beklemenizin bir anlami yok. Bosanin gitsin. Nasil olsa istemiyormus adam. Siz de o zaman caninizin istedigiyle takilirsiniz kime ne. Ama mumkunse evli adam olmasin ya,gercekten igrenc. Bekar birsuru erkek var.

ee şimdi de canının istediğiyle takılıyor:))

Ayrılıyom ozmn ben hep yalnız kalıyım anneyim ya bosancam ya yalnızlığa mahkumum demi onumuzdeki 15 sene.
Yaw kim sana 15 sene bekle diyor bacim yeminle alemsin hee?:))
Ac davani bosan hele once,sonra bir muddet kafani dinle cunku cok ihtiyacin var,sonrada nasip kismet duzgun biri cikar karsina ne istiyorsan yaparsin kardes:)

Geri birleşiriz belki eşimle ihtimalinden dolayı boşanma davası açmadim eşimde açmadı
yuh ya yuh
madem esinle birleşme var aklında yada ihtimal ne diye önüne gelenler birlikte olursun be kadın
birleşince eşine şey benim ihtiyaçlarım vardı napiyim bende insanım sununla bununla birlikte oldum mu duceksiniz
kusura bakmayın da maymun iştahı bu olsa gerek
ne yani her boşanan eşini kaybeden kadın boylemi sanıyorsun sen? normal mi geliyor anlamadim

Hah koca dunyada bosanmadan sex yapan bi benim demi. Kadınlar evde sevgilileriyle basılıyo hicmi okumadınız oyle haberler veya 2 evli insan eşleriyle yaşadığı halde gizli bulusuyo hicmi duymadınız herkes namus bekcisi mubarek

Ya gerçekten böyle insanlar varmı .tabi sizin hayatınız tabi ama bilmiyorum çok şaşırtıcı tabi

Ama benimde cinsel ihtiyaclarım var napabilirim kendime engel olamıyorum istendiğimi görünce
Sevgili beyincik istenen sen değilsin organın:KK51:
Kendini bu kadar cazibesine dayanılamayan kadın olarak görme

Sorun şu evli ayrıyım sevgilimde evli ayrı ikimizde resmen bosanmadık ve ben bosanmadan onla yattım doğru birşey değil farkındayım ama kendime engel olamıyorum ama yapınca da zina yaptım deyip allahtan utanıyorum hamile kalmaktan da deli gibi korkuyorum cocuklarımın haberi yok saklı gizli yasıyorum eve de almıyorum gerci o eve gelmek istiyo ama ben reddediyorum

Hah koca dunyada bosanmadan sex yapan bi benim demi. Kadınlar evde sevgilileriyle basılıyo hicmi okumadınız oyle haberler veya 2 evli insan eşleriyle yaşadığı halde gizli bulusuyo hicmi duymadınız herkes namus bekcisi mubarek

çelişki...

Bunu örnek alıp kendinizi aklamaya çalışmanız da ayrı bir rezalet :skandal:

Back
X