• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ayrı ama sevgilim var ustelik bu 2. Sevgili

Bu konu kapanır...

Bunları yaşayıp ve sonra eşinizle tekrar barisirsaniz.ona yalan söylemiş olursunuz.yalan üzerine kurulan bir hayat hic saglikli bir evlilik olmaz ve bu evlilikte dogan cocuklarinda psikolojisini dusunmeniz gerekiyor.

Bacım kadınların cinsel ihtiyacı yoksa niye evleniyo sex yapıyo bu kdr kadın yaparken iyi sonra hic sex yapmamıs yada yapmıcak melaikeler buraya toplanmıs

Siz evlenmeden de yapıyorsunuz bunun için evliliğe gerek yok ki size

Çelişkiler çelişkiler.. konu sahibi.yaptığını haklı çıkarmak için kocamda beni aldattı hınç alıyorum belki diye saçma sapan bir açıklama yaptı hem de barışma ihtimali olduğu için dava açmadık diyor!!

2.5 senedir ayrı olan insanların nasıl barışma ihtimali olabilir, madem aldattı nasıl bu ihtimal var ve daha da enteresanı eşiyle barışma ihtimalini.düşünüp boşanmayan biri nasıl başkasıyla birlikte olur.

Kaldı ki konuda ilişkilerim hep böyle mi.gidecek diyen insanın ne kocasıyla barışması yaa siz onun bunun koynuna girip sonra da barışıp hiçbirşey yapmamış gibi kocanızla mı birlikte olacaksınız? yuh diyorumm!!

Konuya pek inanmadım.olmuyo mu böyle şeyler oluyo tabi daha beterleri vardır ama

Napıyosan yap korun diyen oldumu acaba onu merak ettim ben :)))))

Bacım kadınların cinsel ihtiyacı yoksa niye evleniyo sex yapıyo bu kdr kadın yaparken iyi sonra hic sex yapmamıs yada yapmıcak melaikeler buraya toplanmıs

Ay konuyu nereye çekiyorsunuz yaa boşan eşinden ne halt yersen ye. 2.5 senedir resmi evlisin!adam öğrense çocuklarını bile elinden alır farkımda mısın?

bir kadın sadece cinsel ihtiyaçlarını gidermek için birileriyle birlikte oluyorsa onun adı başka oluyor! karşılıklı aşkın sevginin olmadığı günübirlik ilişkiler vıcık vıcık.Arada buluşmayla arada mesajlaşmayka ilişli ciddi olmuyor ki bir de eşimle barışma ihtimalim var diye dava açmadıysan nasıl cinsellik yaşayabiliyorsun yaa barışsan rahatça birşey olmamış gibi yapacaksın yani iğrençlik!! keşke eşin öğrense de o o çocukları alsa senden!!!

Back
X