Evli ayrı ama sevgilim var ustelik bu 2. Sevgili

Yeni üye,büyük ihtimal fake bir konu Mune

Valla fake trol değilim yemin ederim yasadıgım bu. Ya eşini aldatan kadınlar var hicmi haber okumadınız neden bu kadar ilginc geliyo size sevgilim olması

Geri birleşiriz belki eşimle ihtimalinden dolayı boşanma davası açmadım eşimde açmadı

Eee

Eşinin de var cinsel ihtiyacı

Arada buluşun ihtiyaçları giderin

Hem yasal olur sıkıntı da olmaz

Adam beni boşamıyor süründürüyor desen neyse de öyle bir durum da yok

Bende aşık olmak sevmek sevilmek istiyorum bunun neresi yanlıs ustelik cocuklarımla yuzgoz etmiyorum onu
Cinsel hayatınız bizi alakadar etmiyor lakin insanları iyice tanımadan kısa sürelerde ilişkiye girmeniz bana mantıklı gelmedi bu benim düşüncem.

Kendinize lütfen saygınız olsun karşıda ki adamların niyeti zaten belli.

Ayrıca ayrilmadiginiz eşiniz size tazminat davası açabilir boşanmadığınız sürece evlilik içi sadakati zedeliyorsunuz.2 sene için de neden ayrilmadiniz sebep neydi? Ayrıca çocuklarınız çok küçük galiba o yüzden görüştüğünüz insanları ince eleyip sık dokunun devir kötü her türlü kötülük var pislik var dikkatli olmalısınız.

E her önüne gelenle birlikte olma o zaman. Senin elinde değil mi?

çocukları olan bir kadın olarak hareketlerinize özel yaşantınıza dahil dikkat etmelsiniz her çalana kapı açarsanız sonunuz böyle gider.

Eee

Eşinin de var cinsel ihtiyacı

Arada buluşun ihtiyaçları giderin

Hem yasal olur sıkıntı da olmaz

Adam beni boşamıyor süründürüyor desen neyse de öyle bir durum da yok
Eşimle şuan bitik hersey yani ayrıldıgımızdan beri benden oyle bi talebi olmadı ben beraber olalım diye ima ettim eşime bitti artık olmaz senle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…