- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.251
- 548
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Yav hadi minnoşum hadi ya cin oldun da adam çarpcaksın. Yaşa özgürce o zaman bize ne senin ihtiyacındanAma benimde cinsel ihtiyaclarım var napabilirim kendime engel olamıyorum istendiğimi görünce
Yeni üye,büyük ihtimal fake bir konuSlmlar kk
Ben 2 senedir eşimden ayrı yaşıyorum. Ikızlerim var benimle kalıyorlar.
Simdi bir sorum var 2,5 ay kadar bir sevgilim oldu gecenlerde.
Onunla herseyi yasadık sonra ben bana uygun olmadıgını anladım ve bıraktım onu.
Şimdi başkasıyla birlikteyim onunla da beraber olduk. Ya onla da biterse benim hayatım hep boylemi gececek napmalıyım?
Geri birleşiriz belki eşimle ihtimalinden dolayı boşanma davası açmadım eşimde açmadı
Cinsel hayatınız bizi alakadar etmiyor lakin insanları iyice tanımadan kısa sürelerde ilişkiye girmeniz bana mantıklı gelmedi bu benim düşüncem.Bende aşık olmak sevmek sevilmek istiyorum bunun neresi yanlıs ustelik cocuklarımla yuzgoz etmiyorum onu
Slmlar kk
Şimdi başkasıyla birlikteyim onunla da beraber olduk. Ya onla da biterse benim hayatım hep boylemi gececek napmalıyım?
Çok alaka beyincikk bunu hala anlamadığın ortada yazık ‘’boşanmamış’’ anaları sırayla erkeklerle birlikte oluyor yani babalarını aldatıyorNe alaka cocukları etkileyen bişey yok
çocukları olan bir kadın olarak hareketlerinize özel yaşantınıza dahil dikkat etmelsiniz her çalana kapı açarsanız sonunuz böyle gider.Slmlar kk
Eşimle şuan bitik hersey yani ayrıldıgımızdan beri benden oyle bi talebi olmadı ben beraber olalım diye ima ettim eşime bitti artık olmaz senle dediEee
Eşinin de var cinsel ihtiyacı
Arada buluşun ihtiyaçları giderin
Hem yasal olur sıkıntı da olmaz
Adam beni boşamıyor süründürüyor desen neyse de öyle bir durum da yok
İkizlerim var demişsiniz ama başka bi konuda ikizlere hamile olduğunu yazmışsın KAFAN GÜZEL Mİ?Eşimle şuan bitik hersey yani ayrıldıgımızdan beri benden oyle bi talebi olmadı ben beraber olalım diye ima ettim eşime bitti artık olmaz senle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?