- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Boşanın ne yaparsanız yapınEşimle şuan bitik hersey yani ayrıldıgımızdan beri benden oyle bi talebi olmadı ben beraber olalım diye ima ettim eşime bitti artık olmaz senle dedi
al gülüm ver gülümSlmlar kk
Ben 2 senedir eşimden ayrı yaşıyorum. Ikızlerim var benimle kalıyorlar.
Simdi bir sorum var 2,5 ay kadar bir sevgilim oldu gecenlerde.
Onunla herseyi yasadık sonra ben bana uygun olmadıgını anladım ve bıraktım onu.
Şimdi başkasıyla birlikteyim onunla da beraber olduk. Ya onla da biterse benim hayatım hep boylemi gececek napmalıyım?
Hahaha ıhbar hattına haber versinYa yürü git neyin kafasını yasiyosun biz de yedik. Midesiz ihtiyacı varmış cinsellige adamlarla yatıp kalkıyormuş ama boşanmıyormuş barisabilirmis. Show tv ye yaz sen canım
Ee biz ne yapalım? İlişkiye girme diyoruzİlki oylesineydide buna aşık oldum adam gibi adama benziyo karakteri
Geri birleşiriz belki eşimle ihtimalinden dolayı boşanma davası açmadım eşimde açmadı
İyi kocandan da boşanmıyorsun bi onla olursun bi bunla sana da böyle bi hayat lazımİlki oylesineydide buna aşık oldum adam gibi adama benziyo karakteri
banlanırsam umrumda değil ama erkeksiz duramıyo musunuz ya daha boşanmadan 2 erkekle birlikte olmuşsunuzSlmlar kk
Şimdi başkasıyla birlikteyim onunla da beraber olduk. Ya onla da biterse benim hayatım hep boylemi gececek napmalıyım?
Yok duramiyomuş kendi dedibanlanırsam umrumda değil ama erkeksiz duramıyo musunuz ya daha boşanmadan 2 erkekle birlikte olmuşsunuz
beni hayatı ilgilendrimez ama o iki çocuk için üzüldüm vallaYok duramiyomuş kendi dedi
İkizlere hamileymis 20 haftalıkbeni hayatı ilgilendrimez ama o iki çocuk için üzüldüm valla
demek ki fakeİkizlere hamileymis 20 haftalık
İkizlere hamileymis 20 haftalık
Slmlar kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?