- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüzümüzü batıya dönelim.çıksa bile utanç içinde kendini keser, bu ortama çıkılır mı![]()
Tamam saçmalamış da konuyu ilk siraya taşıyanlar gülmekten yarılanlar... gerek yok buna
Yüzümüzü batıya dönelim.
Yavaş olGrup bana ters bacııı napacan grup kursak katılacan herhal
Buradan ban çıkmaz bacım
SananeYavaş ol![]()
Ağzından bal damlıyorBuradan ban çıkmaz bacım![]()
Çoluğun çocuğun var aklını basına al. Ne kadar kolay başkasıyla beraber olmak!! Sonradan eşine de dönersinSlmlar kk
Ben 2 senedir eşimden ayrı yaşıyorum. Ikızlerim var benimle kalıyorlar.
Simdi bir sorum var 2,5 ay kadar bir sevgilim oldu gecenlerde.
Onunla herseyi yasadık sonra ben bana uygun olmadıgını anladım ve bıraktım onu.
Şimdi başkasıyla birlikteyim onunla da beraber olduk. Ya onla da biterse benim hayatım hep boylemi gececek napmalıyım?
Şöyle bir durum daha var suan birlikte oldugum kişi de evli ayrı cocukları var
Hayir canim hep böyle olmucak. Sen önce bi bosan. Sonrada kendine biraz deger vermeyi ögren. Kendini sevmeyi ögren. Kendine yetmeyi ögren. Sonra anlarsin zaten kimin sana deger verdigini kimin vermedigini. Cinsel ihtiyaclariniz icinde Dildo kullana bilirsin.
O da doğru :))) ama gayet terbiyeliydin bozma kendini diye dediydim.Sanane![]()
Mabad dedin evet tuyelim:)yüzü dönelim de ya mabad
neyse banlanmadan tüyelim![]()
Benden 30 cm hediye öteki 20 cm sizi tamamlayinBirisi sevabına hediye etse bari![]()
Ama benimde cinsel ihtiyaclarım var napabilirim kendime engel olamıyorum istendiğimi görünce
Eşiminde başkalarıyla yatmadığını nerden biliyosun? O dava açarsa bosancaz ama o vebali ben almıcam yuva yıkan ben olmıcam
Bu ne rahatliktir fakesin ve erkeksin kesinlikle eminim yaniAma benimde cinsel ihtiyaclarım var napabilirim kendime engel olamıyorum istendiğimi görünce
Sanane![]()