Evli ayrı ama sevgilim var ustelik bu 2. Sevgili

Slmlar kk

Ben 2 senedir eşimden ayrı yaşıyorum. Ikızlerim var benimle kalıyorlar.
Simdi bir sorum var 2,5 ay kadar bir sevgilim oldu gecenlerde.
Onunla herseyi yasadık sonra ben bana uygun olmadıgını anladım ve bıraktım onu.
Şimdi başkasıyla birlikteyim onunla da beraber olduk. Ya onla da biterse benim hayatım hep boylemi gececek napmalıyım?
Çoluğun çocuğun var aklını basına al. Ne kadar kolay başkasıyla beraber olmak!! Sonradan eşine de dönersin

Hayir canim hep böyle olmucak. Sen önce bi bosan. Sonrada kendine biraz deger vermeyi ögren. Kendini sevmeyi ögren. Kendine yetmeyi ögren. Sonra anlarsin zaten kimin sana deger verdigini kimin vermedigini. Cinsel ihtiyaclariniz icinde Dildo kullana bilirsin.

Birisi sevabına hediye etse bari :KK70:

Eşiminde başkalarıyla yatmadığını nerden biliyosun? O dava açarsa bosancaz ama o vebali ben almıcam yuva yıkan ben olmıcam

Sen nereden biliyorsun. Eşim beni aldattı demiştin zaten ne vebali yahu gerçekten gülünç oluyorsun resmi olarak evliyken başka erkeklerle olurken vebal almıyorsun da 2.5 senedir ayrı yaşayıp boşanınca mı vebal alacaksın ahlak bunun neresinde? sen zaten yuvanı yıkmışsın şu an zina yapıyorsun farkındaysan ne yuvası vebali? sen şunu açıkla insan barışma ihtimalini düşünerek boşanmadığı kocasını nasıl aldatır yaa! bilmiyor bilmeyecek haa adamı salak yerine koyacaksın.Gerçekten iki çocuk annesi olduğuna inanamıyorum

Bugün açılan üyelik ama farklı isimlerle geçmişi olan bir üyeliksiniz değil mi? Kim olduğunuzu buldum da şimdilik sizle aramızda kalsın, kapatılan diğer üyeliğiniz, bir tane de Beyincikk üyeliği dışında bir üyelik görünüyor, galiba o üyeliğe güveniyorsunuz ama o da kapatılacak, yüzeysel taramadan şimdilik çıkan sonuç bu ama derine inersem daha çok şey bulurum gibi geliyor bana.

Hanımlar,
sizde dağılın lütfen, umuyorum banlanmanıza neden olacak yazılar yazmamışsınızdır.

Back
X