- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
niye cvp veriyorsun direk engelleseydin keşkeArkadaslar bi tanidigim var oyle cok samimi degiliz kendisi evli bi is icin bir kac kez kendisi bana yardimci olmaya calismisti o iş nedeniyle bir kac kez meaajlasmalarimiz falan olmustu mesajlar sıklasmaya basladigi donemde kendisine evli oldugu icin cok uygun olmadigini falan soyledim ilkin sorun olmaz falan dediysede daha sonra anlayisla karsiladi
Sonrasinda arada sirada bi nasilsin hal hatir tarzinda mesaj yazip bi sorardi o kadar
Bu arada benim kedilerle aram cok iyidir cok severim ve kendiside bunu bilir ve cogunlukla whatsaapta profil resmim kedi resimleri falan olur dun aksam bi baktim bi mesaj yazmis
Mesajda
Nasıl bi kedi sevdasıdır ya sendeki
Nolurdu şu kedileri sevdiginin yarısı kadarda beni sevseydin yazmış
Simdi fitne dusunup kotuye yormakta istemiyorum ama bir anlamda veremedim sizce ne demeye getirdi bu anlamadim
Not:mesajına alakasiz cevap verip konuyu degistirmeye calistim
Ya ne bileyim o an dedim ya bosluguma mi geldi noldu bende anlamadim hatta ilk anda konduramadim dersem yeridirniye cvp veriyorsun direk engelleseydin keşke
sen ona konduramazken o niyeti bozmuş ama azcık yüz versen neler dökülecekti kimbilirYa ne bileyim o an dedim ya bosluguma mi geldi noldu bende anlamadim hatta ilk anda konduramadim dersem yeridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?