Evli Barklı Adam Şimdi Ne Diye Böyle Birsey Söyledi ki

Sudbanazenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.611
1.468
48
Arkadaslar bi tanidigim var oyle cok samimi degiliz kendisi evli bi is icin bir kac kez kendisi bana yardimci olmaya calismisti o iş nedeniyle bir kac kez meaajlasmalarimiz falan olmustu mesajlar sıklasmaya basladigi donemde kendisine evli oldugu icin cok uygun olmadigini falan soyledim ilkin sorun olmaz falan dediysede daha sonra anlayisla karsiladi

Sonrasinda arada sirada bi nasilsin hal hatir tarzinda mesaj yazip bi sorardi o kadar
Bu arada benim kedilerle aram cok iyidir cok severim ve kendiside bunu bilir ve cogunlukla whatsaapta profil resmim kedi resimleri falan olur dun aksam bi baktim bi mesaj yazmis
Mesajda
Nasıl bi kedi sevdasıdır ya sendeki
Nolurdu şu kedileri sevdiginin yarısı kadarda beni sevseydin yazmış

Simdi fitne dusunup kotuye yormakta istemiyorum ama bir anlamda veremedim sizce ne demeye getirdi bu anlamadim
Not:mesajına alakasiz cevap verip konuyu degistirmeye calistim

Ya şimdiye kadar bu tarz biseyle karsilasmayinca belki o an ne tepki verecegimi bilemedim yada anladigim gibi bir cevap versem kendi kendine gelin guvey oldun gibiye getirirse diye afalladim
Birde ya yanlis anladigim gibi degildir doye fikirlerinizi almak istedim

Mesajına cevap verme zorunluluğununuz yokki engelleseydiniz. Eşinize söyleyin bence yarın birgün duyar neden bana söylemedin der. Ayrıca erkek milleti bu sizden yüz bulamaz gidip eşinize bişey derse . Cevap verecekseniz de sana mi kaldı benim kedi sevgim hıyar !
yazsaydiniz birdaha mesaj atmazdi..

niye cvp veriyorsun direk engelleseydin keşke

ne fitnesi kız adam asılmış sana evli barklı ahlaksız
sende saf olma lütfen görüşmen çok yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…