- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
Ya şimdiye kadar bu tarz biseyle karsilasmayinca belki o an ne tepki verecegimi bilemedim yada anladigim gibi bir cevap versem kendi kendine gelin guvey oldun gibiye getirirse diye afalladim
Birde ya yanlis anladigim gibi degildir doye fikirlerinizi almak istedim
Canım ben kedi seviyorum öküz değil de birde bu mesajını eşine göstercem de:)Arkadaslar bi tanidigim var oyle cok samimi degiliz kendisi evli bi is icin bir kac kez kendisi bana yardimci olmaya calismisti o iş nedeniyle bir kac kez meaajlasmalarimiz falan olmustu mesajlar sıklasmaya basladigi donemde kendisine evli oldugu icin cok uygun olmadigini falan soyledim ilkin sorun olmaz falan dediysede daha sonra anlayisla karsiladi
Sonrasinda arada sirada bi nasilsin hal hatir tarzinda mesaj yazip bi sorardi o kadar
Bu arada benim kedilerle aram cok iyidir cok severim ve kendiside bunu bilir ve cogunlukla whatsaapta profil resmim kedi resimleri falan olur dun aksam bi baktim bi mesaj yazmis
Mesajda
Nasıl bi kedi sevdasıdır ya sendeki
Nolurdu şu kedileri sevdiginin yarısı kadarda beni sevseydin yazmış
Simdi fitne dusunup kotuye yormakta istemiyorum ama bir anlamda veremedim sizce ne demeye getirdi bu anlamadim
Not:mesajına alakasiz cevap verip konuyu degistirmeye calistim
Adam net sekilde sana asiliyor niye muhatap oluyosun kiArkadaslar bi tanidigim var oyle cok samimi degiliz kendisi evli bi is icin bir kac kez kendisi bana yardimci olmaya calismisti o iş nedeniyle bir kac kez meaajlasmalarimiz falan olmustu mesajlar sıklasmaya basladigi donemde kendisine evli oldugu icin cok uygun olmadigini falan soyledim ilkin sorun olmaz falan dediysede daha sonra anlayisla karsiladi
Sonrasinda arada sirada bi nasilsin hal hatir tarzinda mesaj yazip bi sorardi o kadar
Bu arada benim kedilerle aram cok iyidir cok severim ve kendiside bunu bilir ve cogunlukla whatsaapta profil resmim kedi resimleri falan olur dun aksam bi baktim bi mesaj yazmis
Mesajda
Nasıl bi kedi sevdasıdır ya sendeki
Nolurdu şu kedileri sevdiginin yarısı kadarda beni sevseydin yazmış
Simdi fitne dusunup kotuye yormakta istemiyorum ama bir anlamda veremedim sizce ne demeye getirdi bu anlamadim
Not:mesajına alakasiz cevap verip konuyu degistirmeye calistim
Kendisiyle aynı ortamda falan calismiyoruz sadece iş bulmam konusunda bi iki kere birileriyle irtibata gecmeme yardimcı oldu referans oldu diyelim o isler olmayincada nolur nolmaz belki baska birsey bulunur diye (öncesindede rajatsiz edici herhangi borseyini gormedigim icin)numarasini silmedimNumarasini silin ve engelleyin telefonunuzdan. Sorarsa da niye sildin diye cok agir cevap yazacaktim kendime engel olamam diye sildim numarayi deyin. Is icin mecbur görüsmeniz gerekiyorsa da araci koysun araya size soracaklari icin. Ya da patron, müdür, sef kimse artik üstünüz bu adamla ayni ortamda calismak istemediginizi sebepleriyle anlatin. Benim en nefret ettigim bu tip erkeklerdir. Sokakta yemekte orada burada bakan olur amenna. Cevap vermez gecer gider insan. Tanimaz etmez beni ben de onu. Ama böyle calistigim ekmek parasi kazandigim yerde bana bunu yapacak adami benzetirim ki yaptimda. Departman müdürümüzle kankaydi ona güveniyordu. Gidip en tepedeki ulasilmaz denen adama ulasip anlatmistim pisligini de kuyrugunu kistirmisti rezil.
Konu degistirmekle olmaz canim o is. Oluru var da naz yapiyor isi uzatiyor gibi algilar böyleleri. Ben is arkadaslarinin Whatsapp listesinde olmasini dogru bulmuyorum. Ailem ve arkadaslarim disinda kimseyi eklemem. Calisan calismayan artik herkesin e-mail adresi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?