Evli Barklı Adam Şimdi Ne Diye Böyle Birsey Söyledi ki

Hemen engelle gitsin bir dahada muhatap olma hiç bir şekilde .

Keşke konuyu değiştirmek yerini bi güzel haddini bildirseydin.
Engelleyip sil niyet ortada ne diye böyle bısey söyledi ki yerine nasıl böyle bişey söyler diye dert etseydiniz daha iyi olurdu

kendine metres arıyo gönül eğlendirecek seni de göze kestirmiş anlamak zor mu ? saf mısın saf ayağına mı yatıyorsun ? adam da anlamışsa saf olduğunu böyle de laubalileşir işte , biraz sert ol araya mesafe koy iş harici evli barklı adamlarla muhatap olma .

Ben sana çok kızdım , adamın niyeti belli hem de en başından sen neden hala mesajlaşıyorsun ki? Herşeyin farkındasın bu ilgi hoşuna mı gidiyor? Iyi ya da kötü ne yazarsan yaz bu Karşılık vermektir evli bir adamla flirt etmek istemiyorsan hiçbirşey yazmazsın biter!

Kediler kadar tatlı değilsin x amca diyiverseydin Evli adamla muhabbete ne hacet yahu ? Şeytan bu girer insanın aklına.Konuşmamalısın artık.

Umarım tahmin ettiğiniz şeyi doğrulatmak için buraya gelip bunu sormadınız.. Bence siz de niyetten gayet haberdarsınız.. Kusura bakmayın.. Konuyu değiştirerek cevap vermek ne ola ki? Bunu da anlamadım.. Bu tarz terbiyesizlere had bildirip, hayattan çıkartmak gerek.. Mümkünse ekran görüntüsü alıp yazdığını da saklamak gerek.. Kenarda dursun... Sakın evli bir insanın size olan ilgisine alışkanlık göstermeyin.. Bugün olmazsa yarın bir gün sizin yuvanızdan çıkar Allah korusun..

Lafin tamamini deliye derler deenir sozum meclisten dışarı baya sarkmis sana adam biraz yuz bulmuş senden astarini istiyo hemen egelle bi de evliymis kansizz soysuzz!!

Daha oncede belirtttigim gibi oyle ne cok fazla muhabbetimiz nede samimiyetimiz vardi normalde zaten oncesi sadece is dolayısıyle bir kac defa telefonda gorusmustuk konuyla alakali bir kerede disarda kisa bi gorusmustuk onun dışında 2 haftafa bir nasilsin iyimisin o kadar

Lutfen yanlis anlasilmasin daha oncesindede pek samimiyetimiz yoktu

Ona bir daha bir harf bile yazmayarak ve muhattap olmayarak cevabını en iyi şekilde vermiş olursun,belliki size asılmış,sizin ona söyliceniz iyi yada kötü söz ve tavır ona yanlış sinyal olarak geri döner,şöyleki cevap vererek ona değer vemiş olursunuz,o sizi ikna yollarına girer size karşı duyguları alevlenir ve tavırlarında daha ileriye gitmesine sebeb olur.o yüzden konuşmayın bir daha

Ben boyle konulara anlam veremiyorum. Evli biri bana asılacak, ben de buraya konu acıcam.

Ancak ilgi duyuyorsam ama kendime itiraf edemiyorsam yaparım bunu...ayrıca mesajlar sıklasınca "evlisin uygun olmaz" muhabeti de nedir? Direkt baska mesaj veriyorsunuz karsı tarafa.

KEndinize durust olun. Adamı da engelleyin bi zahmet.

yerinde olsam bir daha hiç bir suretle muhatap almaz ,hal hatır bile sormasına müsaade etmezdim.
açık ve net adam sana yazıyor ,konuyu geçiştirme açıkça münasebeti kes yoksa cesaretlendirirsin ve her seferinde dozu artar,benden söylemesi...

hoşuna gitmiş yeme bizi...
bende sizin gibi düşünüyorum siz de etlenmişsiniz ki ilgisinden burada nabız ölçüyorsunuz ben olsam cevap verirdim hem de öyle bir cevap verirdim ki bir daha oldum olası öyle bir tepki de bulunamazdı bu nasıl bir iğrençliktir ya evdeki karısından da mı utanmaz insan hiç mi vicdanın sızlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…