Numarasini silin ve engelleyin telefonunuzdan. Sorarsa da niye sildin diye cok agir cevap yazacaktim kendime engel olamam diye sildim numarayi deyin. Is icin mecbur görüsmeniz gerekiyorsa da araci koysun araya size soracaklari icin. Ya da patron, müdür, sef kimse artik üstünüz bu adamla ayni ortamda calismak istemediginizi sebepleriyle anlatin. Benim en nefret ettigim bu tip erkeklerdir. Sokakta yemekte orada burada bakan olur amenna. Cevap vermez gecer gider insan. Tanimaz etmez beni ben de onu. Ama böyle calistigim ekmek parasi kazandigim yerde bana bunu yapacak adami benzetirim ki yaptimda. Departman müdürümüzle kankaydi ona güveniyordu. Gidip en tepedeki ulasilmaz denen adama ulasip anlatmistim pisligini de kuyrugunu kistirmisti rezil.
Konu degistirmekle olmaz canim o is. Oluru var da naz yapiyor isi uzatiyor gibi algilar böyleleri. Ben is arkadaslarinin Whatsapp listesinde olmasini dogru bulmuyorum. Ailem ve arkadaslarim disinda kimseyi eklemem. Calisan calismayan artik herkesin e-mail adresi var.