• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bayanlar bi bakar mısınız?

EŞİNİZ EV İŞLERİNİN KAÇTA KAÇINA YARDIM EDER?

• Ankete Katılan
    96
  • Anket Kapalı .
55 mi cok küçük değil mi ev sahibi yüz dedi bunun 20 si balkondr bilmem mutfak salon bi yerde bi yatak odası bide yemek odası var bana küçük gelio bişi koymaya yer kalmıo bavullar gardrobun üstünde mesela bazanın altı yetmio
yemek odasının dolaplarına havlu ve çarşaflarımı koyyuyorum
bana yetmemesi normal hadide olsun hadi 20 mt kare balkon 80 mt2 de az değil cnm benim

yok işte öğretsene bana nasıl sağlıcam cidden destek alayım ide actım konuyu boş olduğu gnlerde oluo bn işte o evde mesela ama yapmıo giyinio gidio yemek yediyse sofrasını kaldırıo sadece

Kocanin bos gunleri onceden belliyse sen ayarla yapacagi seyleri

nasıl sürdürüosun çocuk var mı ne kadarlık evlisin kamu damısın özelde mi
Kamuda calisiyorum.Hamileyim ustelik.Arada bi kiziyorum kavga ediyoruz ama degisen bi sey yok kadin tut diyo sanki kadin haftada bi gelince her isi yapip gidecek.Bende kendimi yipratmamak icin cabaliyorum mesela ramazan oruc tutuyorum calusiyorum hamileyim bende iftarda kayinvalideme gidiyorum anneme gidiyorum her gun diger isleridr kendimi yormayacak sekilde yapmaya calisiyorum Allah sans versin baska bi sey degil:(

Kocam işten eve gelince kollukta yatma işini çok güzel yapar. Haftasonu da ben işlerimi bitirene kadar yatma işini çok güzel yapar. Kısacası Ancak Yatar!!:uykucu::KK62:

Kamuda calisiyorum.Hamileyim ustelik.Arada bi kiziyorum kavga ediyoruz ama degisen bi sey yok kadin tut diyo sanki kadin haftada bi gelince her isi yapip gidecek.Bende kendimi yipratmamak icin cabaliyorum mesela ramazan oruc tutuyorum calusiyorum hamileyim bende iftarda kayinvalideme gidiyorum anneme gidiyorum her gun diger isleridr kendimi yormayacak sekilde yapmaya calisiyorum Allah sans versin baska bi sey degil:KK43:

doğru imkan varsa tut kadın en azından kapı cam mutfak dobi buz dolbndan banyo-wc-nbalkon emizliğinden kurtulursun

Kocam işten eve gelince kollukta yatma işini çok güzel yapar. Haftasonu da ben işlerimi bitirene kadar yatma işini çok güzel yapar. Kısacası Ancak Yatar!!:uykucu::KK62:

çoğu aynı işte bnmkide aynı hep yatsa sıkıntı yok özlem ona bulaşmasın ama o iş düşünce gayet nazik bualşır

Şıklara neden 3/0 eklemediniz :KK53:
Efenim benim eşim temizligi cok sever ,heryeri piril piril gormek ister , miss gibi kokmasina bayilir ,evin duzeni ona huzur verir....Ama velakin gel gor ki elini hic bi ise surmez :KK30: Evdeyken cocuklari parka indirir arada ,bende islerimi rahat yaparim baska da bi extrasi yok :KK14: Coraplarini evin cesitli bolgelerinden topluyorum ve hatta bazen diger tekini bulmak icin hazine arar gibi ariyor evde ekşın yaratiyorum :KK53: :KK45: :D

çoğu aynı işte bnmkide aynı hep yatsa sıkıntı yok özlem ona bulaşmasın ama o iş düşünce gayet nazik bualşır
Ama ben kendimi yormamaya karar verdim artık. Aylarca biriken bir ütüm var şuanda. Temizlik konusunda dayanamıyorum yapıyorum hep ama ütüyü bıraktım. Sende yorma kendini, yapabildiğin kadar. Mesela ben yapmadığım zaman benim adam neden yapmadın demez. Yapma der birde ama dayanamıyorum. Eskisi kadarda yormuyorum ama kendimi.

doğru imkan varsa tut kadın en azından kapı cam mutfak dobi buz dolbndan banyo-wc-nbalkon emizliğinden kurtulursun
Evet tutmam gerekiyor artik kadin bulmakta zor calistirmak daha zor mizacim yumusak olunca.Annem bize gelip yaninda duracak mecburen

Efenim benim eşim temizligi cok sever ,heryeri piril piril gormek ister , miss gibi kokmasina bayilir ,evin duzeni ona huzur verir....Ama velakin gel gor ki elini hic bi ise surmez :KK30: Evdeyken cocuklari parka indirir arada ,bende islerimi rahat yaparim baska da bi extrasi yok :KK14: Coraplarini evin cesitli bolgelerinden topluyorum ve hatta bazen diger tekini bulmak icin hazine arar gibi ariyor evde ekşın yaratiyorum :KK53: :KK45: :KK70:
Benim esimde 3te 0 dir.Ama en azindan fazla beklwntisi yok yoksa iyice kizardim:)

Efenim benim eşim temizligi cok sever ,heryeri piril piril gormek ister , miss gibi kokmasina bayilir ,evin duzeni ona huzur verir....Ama velakin gel gor ki elini hic bi ise surmez :KK30: Evdeyken cocuklari parka indirir arada ,bende islerimi rahat yaparim baska da bi extrasi yok :KK14: Coraplarini evin cesitli bolgelerinden topluyorum ve hatta bazen diger tekini bulmak icin hazine arar gibi ariyor evde ekşın yaratiyorum :KK53: :KK45: :KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: unutmuşum 3/0 eklemeyi senn işin daha zormuş

Ama ben kendimi yormamaya karar verdim artık. Aylarca biriken bir ütüm var şuanda. Temizlik konusunda dayanamıyorum yapıyorum hep ama ütüyü bıraktım. Sende yorma kendini, yapabildiğin kadar. Mesela ben yapmadığım zaman benim adam neden yapmadın demez. Yapma der birde ama dayanamıyorum. Eskisi kadarda yormuyorum ama kendimi.

bnmkide neden yapmadın demez ama ev bu aniden bişi olur toplu olmaz laızm

kurutma makinesinden tülü gibim çıkıyor :süslü:
Ne guzel yaaa
Benimkinden de afedersin moklu bez gibi burus burus cikmaya basladi ayarlari bozuldu sanirim.
Ama bebek esyalari icin sart kurutma makinasi ona katiliyorum

Back
X