• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli bayanlar bi bakar mısınız?

EŞİNİZ EV İŞLERİNİN KAÇTA KAÇINA YARDIM EDER?

• Ankete Katılan
    96
  • Anket Kapalı .
Ben dersem yapmaya çalışır ama ben söylemeden hayatta akıl etmez. Bazı pazar sabahları ben uyurken sürpriz kahvaltı hazırlar. Temizlik günlerimde çok yorulduysam paspası ona bırakırım, gelince yapar. Markete beraber gideriz, taşıma ona aittir. Bazen kendi yemeğini, çayını yapar...

Benimki de çok savruk ve pasaklıydı ama kavga ede ede öğrettim. Şimdi en azından kirlilerini sepete atıyor :KK70:
Kirlin olunca sepete atmazsan ben de yıkamam, o en sevdiğin t-shirt aylarca durur pis pis gardropta dedim. Son oldu :KK70:

gardroba koysa bende yıkamıcam etrafa atıo bende alıp dolabına geri atsam eger bida giyecegi bişise tekrar ütülemek zorunda kalıorum

akşam yemeğinden sonra sofrayı toplar bulaşıkları yerleştirir, bitince makineyi boşaltır, akşam yıkadıysam benimle çamaşır asar.
haftaiçi ben üstünkörü süpürge açarım haftasonu her şeyi çekip süpürür, balkonları yıkar, bazen cam siler (bu işleri ben hiç yapmam) banyo yaptıktan sonra küveti falan fırçalar, yer silme işi genelde bende, o da o esnada toz alır. ütüyü de eşim yapar, sanırım benim yaptığımı beğenmiyor :) çalışmıyorum bu arada, ama çalışıyorken de aşağı yukarı böyleydik.
bunlara alıştırmak için hiçbir şey yapmadım zaten 17 yaşından beri yalnız yaşıyor her işini kendi yapıyor, bi de karakter olarak o otururken birilerinin iş yapmasından hoşlanmaz. ille kalkıp bişey yapma gereksinimi duyar, rahat edemez.

akşam yemeğinden sonra sofrayı toplar bulaşıkları yerleştirir, bitince makineyi boşaltır, akşam yıkadıysam benimle çamaşır asar.
haftaiçi ben üstünkörü süpürge açarım haftasonu her şeyi çekip süpürür, balkonları yıkar, bazen cam siler (bu işleri ben hiç yapmam) banyo yaptıktan sonra küveti falan fırçalar, yer silme işi genelde bende, o da o esnada toz alır. ütüyü de eşim yapar, sanırım benim yaptığımı beğenmiyor :) çalışmıyorum bu arada, ama çalışıyorken de aşağı yukarı böyleydik.
bunlara alıştırmak için hiçbir şey yapmadım zaten 17 yaşından beri yalnız yaşıyor her işini kendi yapıyor, bi de karakter olarak o otururken birilerinin iş yapmasından hoşlanmaz. ille kalkıp bişey yapma gereksinimi duyar, rahat edemez.

ne güzel vicdanlı erkek zarar gelmez:KK52:

farketmesi lazım evet :bicak:

Bi de dedim ya benim eşim çok titiz düzenli, ben de tam tersiyim. Mesela çamaşır yıkandı, makina ötüyör ben onu kapatır gelirim, sonra asarım diye. Eşim dayanamaz bittiğianda asılır onlar. Söylendiğinde elin ayağın var buyur yap diyorum sesini çıkaramıyor gidip yapıyor.

ne güzel vicdanlı erkek zarar gelmez:KK52:

biraz da aileyle alakalı bence, kayınpederimin kimseye iş buyurduğunu duymadım mesela, kızları gelinleri otururken kalkar çay koyar getirir falan. kimseden bir bardak su istediğine şahit olmadım. eşim de isteyemez. misafirlikte bile kalkar tabağını götürür falan, nerdeyse milletin bulaşıklarını yıkayacak :KK70:

Benim eşim içtiği su bardağını mutfağa götürmez durum o kadar vahim yani :(

Can'ım öyle bi şık yoktu işaretleyemedim. Üçte hiç ine yardım eder :KK70:
Hatta bi mutfağa girse bana on iş çıkarır :KK4:
Bende aman sen dur ben yaparım modundayım :confused:
Öyle yani:KK35:

aman sen dur deme yolunu kullanmak istemiyorum zira alışır hepsi akıllı bu erkeklerin aslında hepsi bu yöntemi denio seksenler dizisindeki ahmetde yeni evlnnce beceremio numarası yaptı kurtuldu:KK70::KK70:

bnmki orta derceymiş anlaşılan genel temizlik neysede çıkardını dolaba koysa kirliyse sepete baska bişi istemcm

Back
X