evli bayanlar çok önemli lütfen yardım...

arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim ve içten pazarlıklı ve kötü niyetli bir kayınvalidem var. sık sık bize gelirler (yatılı olarak) ve ben istisnasiz her geldikleri akşam içinde büyük büyük farelerin olduğu rüyalar görürüm. ben bunu kayınvalidemin kötü düşüncelerine yoruyorum. kötü düşünce derken kastım işte içinden hep oğlunun söz sahibi olmasını istediği gibi şeyler geçirdiğini düşünüyorum.
ve ne düşünürsünüz bilemem ama eşimin ailesi tarafında ve memleketlerinde (burada dile getirmek istemiyorum şehri) hacı hoca olayları çok vardır hatta bildikleri ve bazen gittiklerini tesadüfen öğrendiğim ünlü bi hocaları da varmış (ben böyle şeylere inanmam ama "şer düşünceler" en nihayetinde Kitabımızda olan bi şey.
ben elimden geldiğince dua ederim ama özellikle geldiklerinde evde yalnız kalmak için fırsat kolluyorlar, ben de tedirgin oluyorum açıkçası.
sizce bunlardan manevi olarak etkilenmemek için neler yapabilirim. lütfen yardım edin çünkü kendimi çok kötü hissediyorum :((

Rabbim yardımcın olsun inş. Bende korkarım bu durumdan..Bol bol ayetel kürsi felak nas oku eşine kendine evine oku üfle hatta suya oku 41 ayetel kürsi 10 felak 10 nas 41 ihlas 7 fatiha .. Yanlış hatırlamıyorsam böyle idi oku suya yemeğe çay a kullan yatak odan olmak üzere evine bu sudan damlat çile derler elinle..İnş. Rabbime emanet bişey olmaz ve korur..

arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim ve içten pazarlıklı ve kötü niyetli bir kayınvalidem var. Sık sık bize gelirler (yatılı olarak) ve ben istisnasiz her geldikleri akşam içinde büyük büyük farelerin olduğu rüyalar görürüm. Ben bunu kayınvalidemin kötü düşüncelerine yoruyorum. Kötü düşünce derken kastım işte içinden hep oğlunun söz sahibi olmasını istediği gibi şeyler geçirdiğini düşünüyorum.
Ve ne düşünürsünüz bilemem ama eşimin ailesi tarafında ve memleketlerinde (burada dile getirmek istemiyorum şehri) hacı hoca olayları çok vardır hatta bildikleri ve bazen gittiklerini tesadüfen öğrendiğim ünlü bi hocaları da varmış (ben böyle şeylere inanmam ama "şer düşünceler" en nihayetinde kitabımızda olan bi şey.
Ben elimden geldiğince dua ederim ama özellikle geldiklerinde evde yalnız kalmak için fırsat kolluyorlar, ben de tedirgin oluyorum açıkçası.
Sizce bunlardan manevi olarak etkilenmemek için neler yapabilirim. Lütfen yardım edin çünkü kendimi çok kötü hissediyorum :((

[sıze="2"]kim kötü niyetli ben anlamadım!!!!
.[/sıze]

bilgili bir din adamindan ya da kadinindan buyuden korunma amacli neler yapabileceginizi ogrenin.
evinize dua falan mi asacaksiniz, kendiniz dualar mi okuyacaksiniz bilemiyorum artik bilgili bir kisi size anlatir.

kafaniza bu konuyu bu kadar takip uzulmeyin.
ayrica kayinvalideniz evinize her gelip gittikten sonra evinizde guzel bir temizlik yapin.
heryeri didik didik edin bir yere bir seyler koymus olabileceklerini dusunerek.
esinizin kiyafetlerine kadar heryeri herseyi yoklayin ne var ne yok diye.
ben kucukken bizim evden lavabonun borularini kapatan ve lavabonun ayakta durmasini saglayan yerin arkasina saklanmis kucuk bir sise bulmustu annem. bize ait degildi tabii ki ve atmisti sanirim.

kızlar tabiki canımı sıkmamak en mantıklı çözüm ama işte bazen olmuyor; bazen kendi kendime diyorum ya sonuçta annesi yani neden böyle şeylerle uğraşsın; ama sonra bazı yaptıklarına bakıyorum yok yok yapabilir diyorum.
böyle bir handikap işte benimki de...

canım benim kayınvalidem de çok yatkın böyle şeylere aynı şehirdeyiz zaten eve bişi saklaması zor da uzaktan da yetişiyorlar

evlendikten iki sene falan sonra bizim her işimiz ters gidiyo kısmetimiz bağlandı herşeyi yüzüp kuyruğuna getiriyoruz olmuyor falan o ara şu fal cafeler var ya birileri kahve falı bakıyor kızlarla onlardan birine gittik bakan kız bana size okuma yaptırmışlar ayrılmanız için ama sürekli sizin için dua eden bir kadın var senin tarafından onun duaları sizi korumuş tutmamış ama ters tepip sizin kısmetinizi bağlamış işleriniz son raddeye kadar geliyor olmuyor demişti o zaman ciddiye almadım sonra bir ay falan sonra başka bir kadına daha fal baktırdım o da aynını dedi

ben de o ara araştırdım hergün yatmadan önce ve sabah uyandığında 3 Nas 3 Felak 7 Ayetelkürsi oku etrafına eşine eve üfle bir de bir sürahi suya 41'er tane Nas Felak Ayetelkürsi oku o suyu için tam bitmeden üstüne doldurun içerken

ben eşime de anlattım durumu tabi annen yapmıştır demedim ama iki ayrı kişi böyle dedi dedim o da inanır zaten böyle şeylere dualarımızı yaptık suyu içtik, bir de bütün evde her odada 3 Nas 3 Felak 7 Ayetelkürsi okuduk

sonra eltiyle dertleşirken o da bana aynını anlattı ona da falcılar söylemiş üzerinizde büyü var diye onlara da işi kayınvalideme bağımlı olsun çok yükselmesin diye yapılmış :(
bu arada onun da benim de eşlerimize karşı isteksizliğimiz ve başağrılarımız varmış dedik bunlar bişi yapıyor ben eşime anlattım bu sefer gerçi gene annendir demedim de o da sanırım kardeşi ve teyzesine yordu ki yaptılarsa beraber yapmışlardır

en son ben ameliyat geçirdim teyzesi bana hediye havlu getirdi eşim tutturdu atalım diye annem de vardı kadına verelim yazık atmayalım dedik halen kafamız çalışmıyor annem de ben de anlamayız çünkü bu işlerden

evde durmasın diye balkona koyduk havluyu kadın gelince verdik iki hafta sonra ev sahibi aradı kira sözleşmemiz uzadığı halde evden çıkın diye tutturdu biz de lanet olsun dedik çıktık zaten kira da zorluyordu bizi eşim çok üzüldüğünde boşver yuvamız da dağılabilirdi en azından taşındık dedim

sen de dediklerimi yap içini de ferah tut Allah bizi dularımızla korur ilkinde de annemin beş vakit ettiği dualar korudu bizi biraz da fazla vesvese yapma vesvese de yapar zaten Nas veya Felak ta vesvesecinin şerrinden koru diye dua ediyoruz aslında anlamlarına bakarsan çok güzel koruyucu dualar

canım benim kayınvalidem de çok yatkın böyle şeylere aynı şehirdeyiz zaten eve bişi saklaması zor da uzaktan da yetişiyorlar

evlendikten iki sene falan sonra bizim her işimiz ters gidiyo kısmetimiz bağlandı herşeyi yüzüp kuyruğuna getiriyoruz olmuyor falan o ara şu fal cafeler var ya birileri kahve falı bakıyor kızlarla onlardan birine gittik bakan kız bana size okuma yaptırmışlar ayrılmanız için ama sürekli sizin için dua eden bir kadın var senin tarafından onun duaları sizi korumuş tutmamış ama ters tepip sizin kısmetinizi bağlamış işleriniz son raddeye kadar geliyor olmuyor demişti o zaman ciddiye almadım sonra bir ay falan sonra başka bir kadına daha fal baktırdım o da aynını dedi

ben de o ara araştırdım hergün yatmadan önce ve sabah uyandığında 3 Nas 3 Felak 7 Ayetelkürsi oku etrafına eşine eve üfle bir de bir sürahi suya 41'er tane Nas Felak Ayetelkürsi oku o suyu için tam bitmeden üstüne doldurun içerken

ben eşime de anlattım durumu tabi annen yapmıştır demedim ama iki ayrı kişi böyle dedi dedim o da inanır zaten böyle şeylere dualarımızı yaptık suyu içtik, bir de bütün evde her odada 3 Nas 3 Felak 7 Ayetelkürsi okuduk

sonra eltiyle dertleşirken o da bana aynını anlattı ona da falcılar söylemiş üzerinizde büyü var diye onlara da işi kayınvalideme bağımlı olsun çok yükselmesin diye yapılmış :(
bu arada onun da benim de eşlerimize karşı isteksizliğimiz ve başağrılarımız varmış dedik bunlar bişi yapıyor ben eşime anlattım bu sefer gerçi gene annendir demedim de o da sanırım kardeşi ve teyzesine yordu ki yaptılarsa beraber yapmışlardır

en son ben ameliyat geçirdim teyzesi bana hediye havlu getirdi eşim tutturdu atalım diye annem de vardı kadına verelim yazık atmayalım dedik halen kafamız çalışmıyor annem de ben de anlamayız çünkü bu işlerden

evde durmasın diye balkona koyduk havluyu kadın gelince verdik iki hafta sonra ev sahibi aradı kira sözleşmemiz uzadığı halde evden çıkın diye tutturdu biz de lanet olsun dedik çıktık zaten kira da zorluyordu bizi eşim çok üzüldüğünde boşver yuvamız da dağılabilirdi en azından taşındık dedim

sen de dediklerimi yap içini de ferah tut Allah bizi dularımızla korur ilkinde de annemin beş vakit ettiği dualar korudu bizi biraz da fazla vesvese yapma vesvese de yapar zaten Nas veya Felak ta vesvesecinin şerrinden koru diye dua ediyoruz aslında anlamlarına bakarsan çok güzel koruyucu dualar

canım artık konuma kimse cevap yazmaz diye düşünürken tesadüfen gördüm mesajını. bire bir yaşamışsın zaten söylenecek fazla bir şey yok. dediklerini yapacağım. size de çok geçmiş olsun canım. allah kötü düşünen insanların şerrinden korusun hepimizi...

canım benimde annemin başına gelen şeyleri anlatayım sana
babam annemi çok seviyor severekte almışlar çok mutlulardı
ama ne zaman babannemler bize gelip kalsalar geldiklerinde herşey çok iyi
onlar gittikten sonra evde bir huzursuzluk çıkardı
inanmazsınız hiç olmayan şeylerden tartışma çıkardı okadar komik şeylerden olurduki tartışmalar şaşırırdık yani
babam hiç bizi üzmez hep istediğimizi yapar bizi çok sever
babannemler gidince babama birşeyler oluyor birden içine kapanıyor
sohbeti kesiyor
hani büyüye falan ilk başlarda inanmadık
hiç aklımızada gelmedi
neyse benim 3. amcam yani babamın en küçüğü evlendi
yengemlede çok iyi anlaşırdık aynısını oda anlattı
böyle böyle
aramız çok iyi
ama gelip gidiyorlar
bişey oluyor evde kavga kıyamet kopuyor

neyse yengem bişekilde falmı baktırdı hocayamı gitti bilemiyorum şehirlerimizde farklı
meğerse amcamın üzerinde bir büyü mü duamı ne varmış
meğerse amcam ve babam ailesine çok bağlı sevecen ılımlı insanlar diye babannem sert olsunlar karılarına kendilerini ezdirmesinler diye okuturmuş okutulmuş su serpiyormuş galiba emin değilim yalan olmasın çok eskide kaldı çünkü
annem derdi ya yediklerimize bişey mi koyuyorlar kıyıya köşeye bişeymi saklıyorlar anlamıyorum birden babam agresifleşirdi
okadar uysal sakin adam sinirlenirdi..
aynısı amcamada oluyormuş
yengem uyandırmasa annemi bizim hiç aklımıza gelmez öyle büyü yapmak kötü okutmak vs
neyse annemin hacı bir arkadaşı vardı (hoca demiyorum büyücü falanda değil) annem dertleşirken böyle böyle demiş ne yapacaz biz
neyse
kadın demişki yavrum madem şüpheleniyorsun getirdikleri ekmekleri aşları yemeyin evden onlar gider gitmezde evini dipten bucağa tertemiz yıka pakla herşeyi havalandır
bak bakalım biryere muska falan saklamasınlar dedi..
neyse babannemler gidince annem evi tertemiz yaptı (zaten temiz ama manevi anlamda)
yani evde su değip hava almayan yer kalmadı
temizlediği her odadan da dualar okuyarak allahım sen kötü niyetlilerin niyetini boz diyerel çıktı
o seferinde birşey olmadı
herşey sütliman..
yalan yok getirdiklerini yediğimizde birşey olmuyor ama eve ya okuyorlar kötü niyetli ya okunmuş su falan serpiyorlar hala..
annemin babamla durumu bozulmadı ama yengem çözemedi galiba hala yada tam çözdü babannemlerle yengemin arası iyi değilmiş..

açıkçası babannemleri severim ama böyle bir işe karışmışlarsa onların adına çok üzülürüm, çok büyük günah bunlar..

sende canım evini tertemiz yap heryeri bir sudan geçir
aman burası temizdi deme heryer havalansın
yorganalrın çarşafların kaldır kaldır havalansın dualarla temizlik yap
havalandır dua oku

birde bende rüyalarımda kötü şeyler görür geceleri çığlık atarak zıplardım bunun için bir vesvese duası var onu okuyup yattım ve hala öyle yatıyorum baya iyiyim
uzun zamandır öyle kötü rüya da görmedim kötü rüyaylada uyanmadım..

arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim ve içten pazarlıklı ve kötü niyetli bir kayınvalidem var. sık sık bize gelirler (yatılı olarak) ve ben istisnasiz her geldikleri akşam içinde büyük büyük farelerin olduğu rüyalar görürüm. ben bunu kayınvalidemin kötü düşüncelerine yoruyorum. kötü düşünce derken kastım işte içinden hep oğlunun söz sahibi olmasını istediği gibi şeyler geçirdiğini düşünüyorum.
ve ne düşünürsünüz bilemem ama eşimin ailesi tarafında ve memleketlerinde (burada dile getirmek istemiyorum şehri) hacı hoca olayları çok vardır hatta bildikleri ve bazen gittiklerini tesadüfen öğrendiğim ünlü bi hocaları da varmış (ben böyle şeylere inanmam ama "şer düşünceler" en nihayetinde Kitabımızda olan bi şey.
ben elimden geldiğince dua ederim ama özellikle geldiklerinde evde yalnız kalmak için fırsat kolluyorlar, ben de tedirgin oluyorum açıkçası.
sizce bunlardan manevi olarak etkilenmemek için neler yapabilirim. lütfen yardım edin çünkü kendimi çok kötü hissediyorum :((

canım kuran ı kerimde nazara büyüğe karşı dualar var onlaarı oku ben öyle yapıyorum benimde başımdan hocalık olaylar geçti çok çekktim bende, ilk başlarda bilemedik biyolojik rahatsızlık zannettik doktor doktor gezdik ama bişey çıkmadı çevremden birde hocaya gidin dediler öylelikle gittik ,
aklına getirme böyle şeyleri sen kendini surelerle dualarla çevreledikten sonra sana birşey yapamazlar

Back
X