- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi specific84
arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim ve içten pazarlıklı ve kötü niyetli bir kayınvalidem var. sık sık bize gelirler (yatılı olarak) ve ben istisnasiz her geldikleri akşam içinde büyük büyük farelerin olduğu rüyalar görürüm. ben bunu kayınvalidemin kötü düşüncelerine yoruyorum. kötü düşünce derken kastım işte içinden hep oğlunun söz sahibi olmasını istediği gibi şeyler geçirdiğini düşünüyorum.
ve ne düşünürsünüz bilemem ama eşimin ailesi tarafında ve memleketlerinde (burada dile getirmek istemiyorum şehri) hacı hoca olayları çok vardır hatta bildikleri ve bazen gittiklerini tesadüfen öğrendiğim ünlü bi hocaları da varmış (ben böyle şeylere inanmam ama "şer düşünceler" en nihayetinde Kitabımızda olan bi şey.
ben elimden geldiğince dua ederim ama özellikle geldiklerinde evde yalnız kalmak için fırsat kolluyorlar, ben de tedirgin oluyorum açıkçası.
sizce bunlardan manevi olarak etkilenmemek için neler yapabilirim. lütfen yardım edin çünkü kendimi çok kötü hissediyorum(
Rabbim yardımcın olsun inş. Bende korkarım bu durumdan..Bol bol ayetel kürsi felak nas oku eşine kendine evine oku üfle hatta suya oku 41 ayetel kürsi 10 felak 10 nas 41 ihlas 7 fatiha .. Yanlış hatırlamıyorsam böyle idi oku suya yemeğe çay a kullan yatak odan olmak üzere evine bu sudan damlat çile derler elinle..İnş. Rabbime emanet bişey olmaz ve korur..