tecrübeler her kişiye her duruma göre farklılık gösterebilir valla onu bunu bilmem kim ne derse desin evlilik bir piyango ya amorti çıkar ya büyük ikramiye
konuyu çok güzel özetlemişsin tebrik ederim. :81: bazı şeyleri yaşamadan bilmek imkansız malesef.
Nişanlılık süresince annesini babasını iyi gözlemleyin, gerçekten de anne babanın yaşayışı, kültürü nasılsa oğulları da öyle oluyor.benzer sosyokültürel düzeylerde olun, aile fertleriyle...Eğitim düzeyiniz benzer olsun, siz şehirde büyümüşseniz onlar da öyle olsun.Siz kişisel gelişime önem veren insanlarsanız onlar da öyle olsun mümkünse...Çünkü ailedeki herkes birbirine benziyor emin olun.
evet bu da çok dikkat edilmesi gerekn bir konu,aslında evlenince biz olmak çok önemli...Evet eşinizin ailesini eşinize şikayet etmeyin.
Eşinizi de kendi ailenize şikayet etmeyin.Siz affedersiniz,aileniz asla affetmez.
Senin annen-Benim annem/Senin paran-Benim param tartışması asla yapmayın.
En önemlisi herkesten herşeyden önemli olan sizin eşinizle aranızdaki ilişkidir. Çok okuyorum burda ve gerçekten üzülüyorum kayınvalidesi görümcesi yüzünden ayrılanları.. 3. şahıslar yüzünden asla eşinizle tartışmayın tartışma yaratacak durumlardan kaçının... O sizin arkanızda olduğu zaman kimse size bir şey yapamaz... Ama onu arkanıza almayı iyi bilin, siz tartışırken annesi onu sevecek haklısın oğlum diyip pofpoflayacak.... Bunu unutmayın..... O yüzden eşinizle kötü olmayın, olaki tartıştınız yatağınızı kesinlikle ayırmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?