Evli bayanlar lütfen acil yardim

Siz her şeyden eminsiniz de biz konudan emin olamadık.
Nasıl yazıyorsunuz böyle bir çırpıda?

Acil acil herkes acill bakin diyor.Hayir ne oluyor acil deyince.Dogru duzgun yazmiyorsunuz hic birsey anlasilmiyor.Sonra acil cevap isteniyor.Bisey anlamadik ki

20 yaşındasınız ve evladınız var. Neden kendinizi ifade etmek çok zor? Nokta ve virgüllere başvurun, emin olun çok işinize yarayacak. Bir şey anlamadan ne yardımı yapabiliriz?

Yardm dan ziyade noktaya virgüle takılanlar bi yazmasın lütfen çıkın anca can can sıkıyorsunuz bide hemcinsimiz olacaksınız Allah razı olsun bilen yaşayan arkadaşlar yazıyor

Anlayamadım

Yardm dan ziyade noktaya virgüle takılanlar bi yazmasın lütfen çıkın anca can can sıkıyorsunuz bide hemcinsimiz olacaksınız Allah razı olsun bilen yaşayan arkadaşlar yazıyor
Sizin derdinizi anlatamayışınız bize dert oldu. Belki yardım etmek istiyoruz ama kendinizi her mesajda tekrar tekrar anlatamayışınız elimizi kolumuzu bağlıyor.

Ya benimde ondan cok bi beklentim yok ama karışmasam hiç kendi isteğiyle geldiğini görmüyorum gelse bile istekli değil anlıyorum

Bu normal degil 10 gun gecse aramiyorsa hic normal degil.biraz acik konusucam ama bir erkek uc gun bosalmasa komaya girer yani benim esim oyle.bence oturup konusun dr a gidin beraber caresine bakin.esinizin durumu normal degil saglikli bir erkekse..

Biliyorum farkındayım 1 2 söyledim zoruna gidiyor sorsan en iyisi o ama malesef hiç değil o konuda umrumda bile olmuyor hep evde benimle ben akşama kadar evde koşturmaca olmasına rağmen akşam hazırlanır giderim çok geç oluyor saat sen hep bu saate geliyorsun vs der geç dediği de 12 1 arası çalışsa tamam ama evde yani

Bu gece özel bişey mi var da açıklık olmuş :) bunu esinle konuşmanda fayda var

Canım öncelikle üzerine hiç gitme istekte bulunma bırak o gelsin senin yanına...Kaçan balık tatlı olur derler o misali.Bende 4 aydır ewliyim. benim Eşim de cinselliğe çok düşkün değil.Çok konuştum ama baktım olmuyor.Onu anlamaya çalıştım ve maddi sıkıntımız olduğundan stres yaptığını çözdüm.Çünkü o stres artık bana da yansıyıp;Bende de isteksizlik yapıyor.O yüzden eşinin üzerine gitmen yerine onu anlamaya çalışsan iyi olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…