- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi esinncelikr
-
30 yaşında daha önce normaldi bu şekilde kacmiyordu en azndaneşiniz kaç yaşında
çocuktan önce nasıldı cinsel hayatınız?
eğer çocuktan önce iyiyse doğumla alakalı oluyor bu uzaklaşmalar
Onu söylesem kavga ederiz söyleyemiyorum kırılır diye decinsel isteksizlik sebebiyle doktora gidin evin içinde spor yaparak yorulan bi eş
Kendi paramız var emlak ofisimiz vardı kapattık 1 sene önce tekrar bi iş kurucaz ama genelde hep işi kafasına takip sıkıntı yapmaz baya bi neselidirEvi kim geçindiriyor mesela şu an?
Eşiniz kendini yetersiz hissediyor olabilir bu nedenle...
benim 2 doğumumda da aynı şeyleri yaşadık küçük anne :)30 yaşında daha önce normaldi bu şekilde kacmiyordu en azndan
Teşekkür ediyorum inşAllah öyledir :)benim 2 doğumumda da aynı şeyleri yaşadık küçük anne :)
zamanla rayına oturur üzülmeyin
Arkadaşlar direk konuya giricem 20 yaşındaymış 8 aylık bi oğlum var sorunum eşimle eşim beni çok sever eminim 724 yanmda evlendgmzden beri işyeri acma arayislarindayiz vs oyuzden ama cinsel like konusunda hep bi bahane olduğu zamanlarda da eminim %80 i kendi isteği dışında mecbur hissederek geliyor eminim dışarı pek çıkmaz bu ara evde ama hep çok yoruluyorum veya evde 2 saat spor odasında spor yaptığı için çok yoruluyorum vs diyo sizce sorun ne lütfen fikirlerinize ihtiyacm var
Sizin derdinizi anlatamayışınız bize dert oldu. Belki yardım etmek istiyoruz ama kendinizi her mesajda tekrar tekrar anlatamayışınız elimizi kolumuzu bağlıyor.Yardm dan ziyade noktaya virgüle takılanlar bi yazmasın lütfen çıkın anca can can sıkıyorsunuz bide hemcinsimiz olacaksınız Allah razı olsun bilen yaşayan arkadaşlar yazıyor
Bu gece özel bişey mi var da açıklık olmuş :) bunu esinle konuşmanda fayda varArkadaşlar direk konuya giricem 20 yaşındayım 8 aylık bi oğlumuz var eşim beni seviyor fakat karışmasam hiç yaklaşmazyani bana geçimimiz iyi normalde çok neşeli pek bişey kafaya takmaz işyerimizi kapattık her dakikada benimle yani kötü bişey yappmiyor ondan da eminim ama yinede akşamları yorgunum falan bahane üretiyor bakımlı titiz biriyim ama bu kaçmaya anlam veremiyorum
AnlayamadımBu gece özel bişey mi var da açıklık olmuş :) bunu esinle konuşmanda fayda var
1 2 defa konuştum tartışıyor bende açmıyorum artikBu gece özel bişey mi var da açıklık olmuş :) bunu esinle konuşmanda fayda var
Canım öncelikle üzerine hiç gitme istekte bulunma bırak o gelsin senin yanına...Kaçan balık tatlı olur derler o misali.Bende 4 aydır ewliyim. benim Eşim de cinselliğe çok düşkün değil.Çok konuştum ama baktım olmuyor.Onu anlamaya çalıştım ve maddi sıkıntımız olduğundan stres yaptığını çözdüm.Çünkü o stres artık bana da yansıyıp;Bende de isteksizlik yapıyor.O yüzden eşinin üzerine gitmen yerine onu anlamaya çalışsan iyi olur canım.Arkadaşlar direk konuya giricem 20 yaşındayım 8 aylık bi oğlumuz var eşim beni seviyor fakat karışmasam hiç yaklaşmazyani bana geçimimiz iyi normalde çok neşeli pek bişey kafaya takmaz işyerimizi kapattık her dakikada benimle yani kötü bişey yappmiyor ondan da eminim ama yinede akşamları yorgunum falan bahane üretiyor bakımlı titiz biriyim ama bu kaçmaya anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?