Evli bayanlar lütfen acil yardim

Bu normal degil 10 gun gecse aramiyorsa hic normal degil.biraz acik konusucam ama bir erkek uc gun bosalmasa komaya girer yani benim esim oyle.bence oturup konusun dr a gidin beraber caresine bakin.esinizin durumu normal degil saglikli bir erkekse..
3 gun boşalmasa erkek komaya mı girer vayyy bunu da yeni duydum şu k.k da daha neler duyacağız

boşanmış kadınlar hep cinsel ilişki yaşar yani gayri resmi pesss diyorum.sizin daha kadına saygınız yok kınıyorum sizi

boşanmış kadınlar hep cinsel ilişki yaşar yani gayri resmi pesss diyorum.sizin daha kadına saygınız yok kınıyorum sizi
Cnm benm ben olanı bildiğimi söylüyorum namuslu kadın heryerde namuslu ama benm eşimin geçmişteki tüm ilişkileri genelde dullarla olmuş ozamn gelip yatmasın 2 çocuk anneli kadınlar msj atmasın evli adama bende yazmayayim

ha ozaman eşime yazan bazı kadınlar diyin dul kadınlar demeyin.bu arada evliyim sizin deyiminizle dul değilim ama bu sitede çok hemcinsim var boşanan ya da boşanmak uzere olan onlar adına kızdım ben

ha ozaman eşime yazan bazı kadınlar diyin dul kadınlar demeyin.bu arada evliyim sizin deyiminizle dul değilim ama bu sitede çok hemcinsim var boşanan ya da boşanmak uzere olan onlar adına kızdım ben
Yazdığımı okursan ben kocamın eski görüştüğü bayanlar hakkında dul diyorum hepsini baz almıyorum

Napalim kendisi seviyor evi bende diyorum zaten zorumla açacak yeni iş yeri
Evi sevmek ayri 24 saati beraber gecirmek ayri. İnsan bikar ya. Zaten cok gencsiniz, hemen de cocuk olmus. Bunlar basli basina soguma sebebi. Gencecik adamin isi gucu birakip evde oturmasi normal degil ki cinselligi normal olsun

Çocuktan sonra mı cinsellik azaldı?

18 aylık evlisin ... Yani hemen hemen evlendikten 2 ay sonra hamile kalmışsın .. Adam daha kocalık sıfatına tam alışmadan birde babalık eklenmiş işin içine .. Sıkıntı yapma sen akışına bırak .. Hamilelik döneminde ister istemez cinsellik duraklama dönemine giriyor !! Bebekten sonra çöküş çocuk biraz büyüyünce normale döner inaşllah heşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…