- 10 Ocak 2018
- 110
- 22
- 13
- 28
- Konu Sahibi esinncelikr
-
Yoğun değil hep bahanesi oluyor diyorum aramızda problem haline geldi benim için acil eğer acil olarak görmüyorsan yorum yapmazsınız olur biterHiç bişey anlamadım.
Kim yoğun spor yapıyor?
Kim cinsellikten uzak duruyor?
Bunun neresi acil?
kaç yıllık evlisiniz ?Buarada beni arzulamadigini ama insan olarak sevdiğini yada alışkanlık olduğu düşünüyorum bende genelde sevimlilik sever bi kadın olarak karısı olarak hiç değil hiç o şekilde yaklaşmaz yani
18 aylıkkaç yıllık evlisiniz ?
Yoğun değil hep bahanesi oluyor diyorum aramızda problem haline geldi benim için acil eğer acil olarak görmüyorsan yorum yapmazsınız olur biter
Hiç bişey yapmiyor sadece normal o odadan bu odayaevde ne iş yapıyor ki yoruluyor
Bazende 2 saat spor yapıyor sadeceHiç bişey yapmiyor sadece normal o odadan bu odaya
Cinsellik olucaktiWhat dedin gülüm ?
Sorunu bildiğiniz için size doğal geliyor yazdıklarınız. Ama anlaşılır değil. Nokta da kullanırsanız iyi olur.Arkadaşlar neden anlamadınız türkçe yazıyorum yardm istedim fikir olur diye sorunum eşimin akşam olduğu zaman yanaşmamasi kaçması 10 gün karışmasam umrumda olmayışı
Öncelikle teşekkür ediyorum evet 8 ay geçti dogumdan toparlandm ama bebeğim sorunlu değil oyuzden kendimi hiç salmadim hicbi konuda acil diyişimin sebebi kafamı kurcalıyor ve buradaki arkadaşlar tecrübe veya fikirleriyle aydınlatirlar belki çünkü takinti haline geldi biraz neden diye18 aylık evlilik 8 aylık çocuk.... Hemen hamile kalmışsınız. Erkekler hamilelikte psikolojik olarak cinsellikten uzak duruyorlar. Kadınlar da Doğum sonrası hem çocuk ile ilgilenmekten hem de kuruluktan dolayı isteksizlik yaşıyorlar. Eşiniz ile ev içinde huzurluysanız bu şartlar altında sağlıklı bir cinsel hayat beklemeye gerek yok. Gençsiniz istekleriniz olabilir ama hayata erken başlamışsınız.
İleride düzelecektir.
Acil derken ne gibi bir aciliyet var? Boşanma davanız var ve eşinizi bu konuda suçlayacak mısınız? Daha açık olursanız daha doğru yardım alırsınız
eşiniz kaç yaşındaÖncelikle teşekkür ediyorum evet 8 ay geçti dogumdan toparlandm ama bebeğim sorunlu değil oyuzden kendimi hiç salmadim hicbi konuda acil diyişimin sebebi kafamı kurcalıyor ve buradaki arkadaşlar tecrübe veya fikirleriyle aydınlatirlar belki çünkü takinti haline geldi biraz neden diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?