- 10 Ocak 2018
- 110
- 22
- 13
- 28
- Konu Sahibi esinncelikr
-
Kabul etmiyor denedim zoruna gidince tartisiiyoruzNeden esinize sormuyorsunuz
Tespitlerinizi ornek vererek anlattiniz mi misal biz ne zaman yakinlastik biliyor musun atiyorum 10 gun oldu dediginde bu tip sorulardan kacamaz .D
Kabul etmiyor denedim zoruna gidince tartisiiyoruz
Verdiği cvp afedersiniz ancak bu şekilde anlatabilirim diyo ki insanım bende bu çeşmemi vs diyo sanki ben her dakka istemişim gbi ama inanın oyuzden demiyorum ben ne yapsam tahrik bile olmuyo öpsem etsem bi bakarım bi hareket yok yani bi erkek için normal değil buTespitlerinizi ornek vererek anlattiniz mi misal biz ne zaman yakinlastik biliyor musun atiyorum 10 gun oldu dediginde bu tip sorulardan kacamaz .
Yani her seyi gectim sizi arzuladigina dair bir opucuk dokunus hic mi bir sey yok. Belki de gecici bir seydir psikolojik zira sizden sogumadi yada baska birine ilgi duymaya basladiysa direk soylesin sizi tersliyorsa bu normal degil. Neden tersleyerek cevap veriyor bir seyin gerginligini mi yasiyorVerdiği cvp afedersiniz ancak bu şekilde anlatabilirim diyo ki insanım bende bu çeşmemi vs diyo sanki ben her dakka istemişim gbi ama inanın oyuzden demiyorum ben ne yapsam tahrik bile olmuyo öpsem etsem bi bakarım bi hareket yok yani bi erkek için normal değil bu
Öyle bişey kabul etmez doktora gitmeyi ayrıca güzel yere degindiniz daha önce öyle bi sıkıntımız da oldu kendi kendini tatmin ettiğini yakaladım malesed1. Esinizde isteksizlik olmus olabilir. Bunu doktora giderek cozebilirsiniz. Tabi yanlis anlamayin lutfen akliniza sokmak istemem ama sizden habersiz iliskide bulunmuyorsa tabi bundan emin iseniz hastaneye gidin derim bu bir saglik sorunu.
Ee demekki o yuzden istemiyor seni kuzum kendi kendini tatmin ediyor sonucta bu adam oyle alismis demekki. Hal boyle oluncada bi yere kadar isterÖyle bişey kabul etmez doktora gitmeyi ayrıca güzel yere degindiniz daha önce öyle bi sıkıntımız da oldu kendi kendini tatmin ettiğini yakaladım malesed
Genelde tersleme yok o knu açılınca tepkisi öyle oluyor bütün erkeklerde o öyleymiş normali buymuş 8 aydır hep yanmda ev hayatını seviyor başka kimsede yok etrafımızda aile binasındayiz buarada görüştüğü falan yok eminim hatta geçenlerde de mail hesaplarında erotik şeylerle kendi kendini tatmin ettiğini yakaladım bu benim onurumu kırdı çok şuan artık bende Özgüvenimi yitirdim ve hic rahat giyinip soyunmam yanında banyoda falan giyiniriimYani her seyi gectim sizi arzuladigina dair bir opucuk dokunus hic mi bir sey yok. Belki de gecici bir seydir psikolojik zira sizden sogumadi yada baska birine ilgi duymaya basladiysa direk soylesin sizi tersliyorsa bu normal degil. Neden tersleyerek cevap veriyor bir seyin gerginligini mi yasiyor
Genelde tersleme yok o knu açılınca tepkisi öyle oluyor bütün erkeklerde o öyleymiş normali buymuş 8 aydır hep yanmda ev hayatını seviyor başka kimsede yok etrafımızda aile binasındayiz buarada görüştüğü falan yok eminim hatta geçenlerde de mail hesaplarında erotik şeylerle kendi kendini tatmin ettiğini yakaladım bu benim onurumu kırdı çok şuan artık bende Özgüvenimi yitirdim ve hic rahat giyinip soyunmam yanında banyoda falan giyiniriim
Peki neden evde mis gbi eşi duruken ona başvuruyor ya ona düşecek kadar kötü vaziyette değilim ben niye böyle bişeye ihtiyaç duyuyorEe demekki o yuzden istemiyor seni kuzum kendi kendini tatmin ediyor sonucta bu adam oyle alismis demekki. Hal boyle oluncada bi yere kadar ister
Genç dediğiniz yaşı 30 ve yakışıklı eşim emlak isiyle ugrasiyodu dışarıda ben yanındayken bile kadınların dönüp dönüp baktigi biri gecmisinide biliyorum kız arkadaşları hiç eksik olmamış hepside cinsel ilişki yaşayan kişiler yani boşanmış kişiler genelde öyle bi eksikliği hiç olmamış bunu biliyorumBunun nedeni gec yasta evlilik olabilir yanj demek istedigim surekli o sekilde kendini tatmin etmeye alismis olabilir. Ve o sekilde daha cok tatmin oluyo olabilir. Uzun sure bekarlik soz konusu yani partnerle birliktelik yoksa bu kisi artik boyle alisiyo ve adapte olamiyor
Valla ben bütün herşeyi gözden geçirince tek dediğim şey beni yetersiz bulması oluyor açıkçası herşey o yolu gosteriyoGec yas dedim ben. Esinizi en iyi siz tanirsiniz tabi oyle bi sorunu yoksa sonradan olustuysa baska mevzulae var demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?