Evli bayanlar öncelikle bi bakar mısınız?

O cocuk cok istiyo cocuk olursa duzebilir diye dusunuyorum oyalanmak icin degil evliligimizi cocugumuzun kurtaracagini umuyorum

Çocuk düzgün evlilikleri bile sınar, sizin düzeltemediğiniz evliliği bir bebek nasıl düzeltsin, hadi gazlı uykusuz huysuz bir bebeğin oldu esin yardım eder mi, yemek yapamadığında kendine bakamadığında yeterince sık seks yapamadığınızda sana destek olur mu

Çoook merak ettim pijama kaşınma falan sen nerden biliyorsun bukadarını. Ben olsam öyle bir adama tahammül edemezdim

Yanlış mı anlıyorum bilmiyorum ama agresif cevaplar veriyorsunuz. Sadece bu konuyla ilgili değil bazen görüyorum yorumlarda falan. Ya aşırı mutlusunuz o yüzden başkalarının yaşadığı sorunlar sizi geriyor ya da aslında sizde halinden şikayetçi ama kabullenemiyorsunuz. Bilmiyorum, tanışmıyoruz sonuçta ama bazı kadınlar için çocuk büyütmek bir zevk. Bir anne kendi dayak yese bile çocuğuna azar bile attirmaz. Ben dayak yedim demiyorum. Dayak çok kaba bi tabir hatta.. Evet arada itismeler oldu ama bunun çocukla ne ilgisi var? Özellikle çocuğun iyi yönde etkilediğini düşünüyorum. Baba olmak erkeğe sorumluluk yüklüyor. Tamam vurdum duymazligin dibine vuran erkekler de var kabul ediyorum. Ama çocuğun gazı var diye kadın ille de eşine muhtaç olmaz ki. Ben olmadim. Her gece ben uyuttum ben ilgilendim ben yedirdim içirdim her türlü ihtiyacını ben karşıladım. Bir gece bile kalkıp sende dinlen demişligi yok. Ama çocuğum olduğu için asla pişman değilim mesela. İkinci çocuğumu da böyle buyutcegim muhtemelen. Yine de şikayetçi değilim çocuk olacağı için. İlkinde yapmadığı bazı şeyleri bu hamileligimde yapmaya çalışıyor. Hayvanlar bile eğitilebilirken insanlar neden eğitilmesin. Böyle görmüş ailesinden bir çoğu. Ben asıp kesip sonunda boşanmaktansa tatlı dille yılanı deliğinden çıkarmayı tercih ederim.

Çoook merak ettim pijama kaşınma falan sen nerden biliyorsun bukadarını. Ben olsam öyle bir adama tahammül edemezdim
Bazen öyle oluyo ki cidden tahammül edilemez duruma geliyo. Ama odunca da olsa sevdiğini falan söylüyo doğum günüm evliligimizin 10. Günü olduğu halde unutan adam hiç bişeyi hatırlamaz hediye mediye almaz ama mesela geçen gün düz bi tahtanın üzerine isimlerimizi yazmış ne bilim hoşuma gitti. Saçma belki ama bu tarz şeyler olumsuzluklari bi an unutturuyor. Biblo gibi koydum o yazıyı. Gördükçe iyi hissediyorum.

Beni tanıman lazım ama arkadaş olamayacağımıza göre...

Yorum sana değildi, cevabını da muhatabı versin ki cevaplık birşey de yok, yani senin çocuğa bakış açın kedi bakmak kuş bakmak gibi, bana çok çok ters, kocam huysuz ee hadi çocuk yapayım, çocuğa anne olarak ne kadar iyi davranırsan davran çocuk evdeki huzursuzluğu hissetmicek mi, ya da senin bize burda sunduğun adam rol model olmayacak mı, agresif değilim burda agresif oluyorum

Çocuk büyütmeyi o kadar güzel yazmışsın ki
Rahmetli annem hep çocuk annenindir derdi, onun kanıtı gibisin valla
Bu azimle bu adamı da yontarsın sen inanıyorum
Şikayetlerin var ama kocan çok da kötü bir adam gibi gelmedi bana nedense
Çok kötü olsa zaten dayanamazdın bunca yıl, olmayacak yerde çocuk falan idare etmiyor durumu
Ufak ufak konuşmayı, ikaz etmeyi denesen; yani kaşındığında mesela, tatlım bak çocukta senden görüyor yapma diye falan
Ne bilim Allah kolaylık versin

Eşini eğitmekten falan bahsetmen zaten çok trajik, hayvanlar bile eğitilirken....

Bir gün bile bakim konusunda sana yardım etmemiş bir adama 2.çocuğu yapıyorsun olsun ben bakıyorum çocuk benim gibi bir hava, çocuk ilerde daha fazlasını isterse babasından isterse ya da bir gün hasta olursan ne olacak, ben agresif değilim arkadaşım derin düşünüyorum sadece

helal olsun arkadassinin derdini bukada dert edinenlere safmisin kizim baya kendi evliligini anlatiyorsunnn

Okudukça yazasım geliyo baba olmak erkeğe sorumluluk yüklüyor demişsin ne yapıyo mesela, her türlü ihtiyacını ben karşıladım bir gün bile sen dinlen demedi diyosun, nerde hani babanın sorumlulugu

İlk.sayfadaki yorumunu düzenledim kendimce, senin tabirinle hafif şiddet ve hakaret, 5 sene de hiç değişmemiş inşallah 2.çocuk değiştirir birden eli seyinden gider hakaretten vazgeçer adam gibi yemek yemeyi öğrenir, hicbir ise yardımım yok bari bu çocuklara iyi bir rol model olayım der, inşallah, senden çok ben isterim bunu çünkü ilerde o evde yaşayan çocuklarla benim çocuklarım aynı topluma karısacak

Evet özür dilerim alıntı benden değildi konu benim olduğu için cevap verdim.

Ayrıca haklısın farklı düşünüyoruz. Ama ben seni hiç bir şekilde itham etmezken sen neden beni çocuğunu kuş gibi gören bir anne olarak vasiflandiriyorsun. Çocuk büyütmek ve kuş büyütmek aynı kefeye nasıl koyulur? Ben boşanmış yada eşi vefat etmiş bir kadın olsam yine o çocuğu kendim yetiştirmeyecek miyim? Sence ben kendi ortamımi gozetmez miyim? Oğlumun yanında asla ses yukselmez. Eminim bi cok anne de önce çocuğunu düşünüyodur zaten. Düşünmeyen de var, olacak bunlar da hayatın gerçekleri. Ama sorumlusu ben değilim. Ayrıca çocuk koca için yapılmaz. Bazı kadınlar anaçtır. Bi çocuğa emek verip yetiştirmek büyütmek ister. Yine kuşa benzemesin de! Yahu nasıl bir nefret buna engel olabilir bende bunu anlamıyorum ama farkındaysan senin fikrini değiştirmeye ikna etmeye çalışmıyorum. Ayrıca fikrine saygı duyuyorum. A bi de orda da trajik olan bişey yok. Eşime de hayvan demiyorum. Insan kadar aklı olmayan bir mahluk BİLE insana benzer hareketler yaparken aklı zekası olan insan neden duzelmesin. Ve evet eğitim kelimesini bile kullansak yanlış olmaz. İnsanlar her yaşta her şekilde eğitim alabilir. Bu kötü bi şey mi?

Ama eşin vefat etmedi dul değilsin, bir eşin var, ithamdeğildi o benim aldığım histi, kendim için çocuk yaptım ne demek çocuk anne baba ister çocukla ilgilenmez demişsin, sen belki çocuk benim.ben bakıyorum herseyin yapıyorum ama o çocuk babam benimle neden ilgilenmiyor demiyo mu, tamam ses yükselmiyo diğer olumsuz davranışları, kaşınma diğer sevimsizlikler falan..

Baba olduktan sonra en azından kadın olmak zormuş dediğini duydum. Evet çocuğun gazını cikarmaz. Beceremez de. Şimdi eniştesine akıl veriyor bebek bezi çok önemliymis diye. Neyse işte dedim ya en iyisi gereksiz polemiğe girmeyelim. Farklı düşünüyoruz belli, saygı duyuyorum.
Okudukça yazasım geliyo baba olmak erkeğe sorumluluk yüklüyor demişsin ne yapıyo mesela, her türlü ihtiyacını ben karşıladım bir gün bile sen dinlen demedi diyosun, nerde hani babanın sorumlulugu

Ayrıca esine hayvan diyosun demedim, benzetmeni trajik buldum zaten, hayvan bile egitiliyo o.zaman kocam da eğitilebilir önermesi tuhaf geldi

Kadın anaçtır koca için çocuk yapmaz ise bankadan spermde alınır en azından lafını sözünü hakaretini dinleyecek pisligini temizleyecek bir adam olmaz ortada, yükün hafifler

Asla polemik değil benim polemik üslubum bu değil zaten

Aksine sevindim bile 1.sayfadaki koca profili bir gün içi de 11.sayfada değişti adamı daha sevimli görmeye başladın, mutlu oldum ben Allah daim etsin

Aaa merak etmeyin ben çocuklarıma sahip çıkarım. Toplumda sizin çocuklarınıza karışmamasi için elimden geleni yaparım. Sonuçta mükemmel babaya sahip olmayan çocuklarla mükemmel babalı çocuklar birbirinden uzak durmalı. Ama ben çocuğuma ilk telkin edeceğim şeylerden biri de şu olacak; oğlum herkesle aynı fikirde olmak zorunda değilsin ama herkesin fikrine saygı duymak zorundasın. Aynı fikirde olamamak sana kimseyi ayiplama ya da azarlama hakkını vermez, olacak.

Tek başına verdiğin bu öğütler ise yarar umarım, kaşınma elini cinsel organına götürmeme yavaş ve kibar yemek yemeyi de eğitime ekle

Asla polemik değil benim polemik üslubum bu değil zaten

Aksine sevindim bile 1.sayfadaki koca profili bir gün içi de 11.sayfada değişti adamı daha sevimli görmeye başladın, mutlu oldum ben Allah daim etsin
Evet aynen senin sayende. Resmen bizi savunma gereği duymak çok iyi geldi. Belki iyi oldu konuyu acmam. Teşekkür ederim valla. İyi yanlarını görür oldum iki günde. Bunu ciddi söylüyorum. Kinaye yok. Karar verdiğim konuda bi nevi destek oldun motive ettin.

KK ne için var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…