- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
2. Çocuk planlı değil...
Arkadasın kaçıp kurtulmaya baksın.Şimdi benim bir arkadaşım var. Ama arkadaşım hani yanibu arkadaşımın da bir problemi var. Tabi ki problem deyince aklımıza ilk önce kimi getiriyoruz? Elbette ki erkek milletini. Bu arkadaşim da evli. Bi çocuğu var bir de hamile. Ama kocası, ben odun diyeyim siz ne derseniz artık. Yahu bir insan evlendiği günden beri hiç mi yontulmaz. Adam çocukla hiç ilgilenmez. İş yoğun diye sürekli kendine vakit ayırmak ister. 5 yılda bir kere bile gelin sizde sıkıldınız bi dolaşalım demez. Hadi bunlari geç. Arada hafif de olsa şiddet... Bu arkadaşim aslında öyle pasif bir insan değil ama destekleyeni yok. Onu da geçtim. Ağzından hiç kötü kelime çıkmaz arkadaşımin ama kocası her tartışma da yada sorunda hakaret eder... Kaşınma huyu vardır adamın mesela. Bi süre sonra gerçekten itici oluyor. Ya da eli sürekli bi yerlerinde (!) kaşınır durur. Asla giydiğine özen göstermez. Pijamayi da ta boğazına kadar çeker oturur. Kilo aldıkça alır... Daha da alır... Aşırı hızlı yemek yediği için nezakete dikkat etmez. Kendi kirli atletini bile sepete atmaz çoğu zaman. Dağınık, pasaklı ve huysuzdur. Sonra neden isteksizsin der.. Var mı ya böyle arkadaşım gibi olan başka? Napiyorsunuz siz peki?
Sormamız hata bi öğrenemedik şunuKorunurken oldu değil mi
aynen öyleymiş bir klişe olarak arkadaşını örnek göstermiş
kazayla hamile kalmak bdv de bir gelenek görenektir 3.ye hamile kalmak istemiyorsan bdv de uzak durmalısınKizz bak ben simdi ikinciyi dogurucam ya Allah izin verirse. Spiral falan taktirmayi dusunmuyorum 7 senelik evliyim hic taktirmadim yani istedigim zaman ikisine hamile kaldim. 3. Cocuk kazayla olur mu ki7 yildir kazayla bisey gelmedi basima ama burayi okudukca gozum korktu. Napsam ki
Sormamız hata bi öğrenemedik şunu
Valla aylık iğne koruyucu olmadı. Acaba bi problem olur mu dedim. Doktor nadir de olsa hamilelik ihtimali oluyor tabi dedi. Ben sakat doğmasından falan korkmuştum. Şimdilik öyle bi problem de görünmüyor. Ben de doğumdan sonra spiral düşünüyorum.Kizz bak ben simdi ikinciyi dogurucam ya Allah izin verirse. Spiral falan taktirmayi dusunmuyorum 7 senelik evliyim hic taktirmadim yani istedigim zaman ikisine hamile kaldim. 3. Cocuk kazayla olur mu ki7 yildir kazayla bisey gelmedi basima ama burayi okudukca gozum korktu. Napsam ki
İnsanların değişebileceğine inanmıyorum.
Eşimin hiç sevmediğim 1-2 huyu var o kadar söyledim hiç ilerleme olmadı
Şimdi benim bir arkadaşım var. Ama arkadaşım hani yanibu arkadaşımın da bir problemi var. Tabi ki problem deyince aklımıza ilk önce kimi getiriyoruz? Elbette ki erkek milletini. Bu arkadaşim da evli. Bi çocuğu var bir de hamile. Ama kocası, ben odun diyeyim siz ne derseniz artık. Yahu bir insan evlendiği günden beri hiç mi yontulmaz. Adam çocukla hiç ilgilenmez. İş yoğun diye sürekli kendine vakit ayırmak ister. 5 yılda bir kere bile gelin sizde sıkıldınız bi dolaşalım demez. Hadi bunlari geç. Arada hafif de olsa şiddet... Bu arkadaşim aslında öyle pasif bir insan değil ama destekleyeni yok. Onu da geçtim. Ağzından hiç kötü kelime çıkmaz arkadaşımin ama kocası her tartışma da yada sorunda hakaret eder... Kaşınma huyu vardır adamın mesela. Bi süre sonra gerçekten itici oluyor. Ya da eli sürekli bi yerlerinde (!) kaşınır durur. Asla giydiğine özen göstermez. Pijamayi da ta boğazına kadar çeker oturur. Kilo aldıkça alır... Daha da alır... Aşırı hızlı yemek yediği için nezakete dikkat etmez. Kendi kirli atletini bile sepete atmaz çoğu zaman. Dağınık, pasaklı ve huysuzdur. Sonra neden isteksizsin der.. Var mı ya böyle arkadaşım gibi olan başka? Napiyorsunuz siz peki?
Allah sana sabır ailene akıl fikir kocanada hidayet versin..
Yani.. Sancılı dönemi atlattım ben. Hayatta ki tek gerçeğin boşanmak olmadığını anladım. Çok daha büyük sorunlar görünce insan anlıyor. Konuyu açtım yine de iyi oldu. Yorumlardan iyi fikir veren de oldu :)
Şiddet ayrı. Onu asla hafife almam. Ama dediğin gibi ruhu orselenmis değilim artık. Depresyona da girdim tedavi de gördüm intiharı bile düşünmüştüm.. Evet kendimi layık görmüyorum. Çok farklı yaşayan adamlarda tanımıştım. Hayat laylaylom döver de sever de demiyorum. Ben çabalamaya karar verdim diyorum napsam acaba diyorum. Yadırgadıniyor :) şaşırıyorum...Boşanma zaten, yani öyle ruhu örselenmiş bir kadın imajı çizmiyosun şiddete bile hafif demişsin o ne demekse artık, herkesin evlilikten beklentisi farklı, sen benden kötüler var dersin kocana sarılırsın bir başkası bu ne be ben bir öküze mi layığım der
Şiddet ayrı. Onu asla hafife almam. Ama dediğin gibi ruhu orselenmis değilim artık. Depresyona da girdim tedavi de gördüm intiharı bile düşünmüştüm.. Evet kendimi layık görmüyorum. Çok farklı yaşayan adamlarda tanımıştım. Hayat laylaylom döver de sever de demiyorum. Ben çabalamaya karar verdim diyorum napsam acaba diyorum. Yadırgadıniyor :) şaşırıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?