Evli bayanlar öncelikle bi bakar mısınız?

Ya ben sizi yani arkadasinizi anlayamiyorum sevmediginiz adamdan ne diye 2 cocuk yaparsiniz bide ustune anlattiginiz kadar igrencse nasil mideniz kaldiriyo
Biri bana aciklasin ya
Çocuk konusunu açıkladım bi kac kez.
Diğeri de antidepresan mucizesi

hayret ettim okuyunca. pes...konuyu nereye cekmissiniz...cocugu yuk olarak gormek mi???? ben calismiyorum esimden emin olmadan da cocuk yapmam diyorum. bu cocuk yuk demek mi? cocugumun gelecegini birazda olsa duzgun yapamayacaksam surunecekse sirf kendime annelik duygusunu yasatmis olmak icin o yavruyu da surunduremem diyorum. yuk olarak gormeyi aklindan gecirmek de ayri bir kel alaka. ona duzgun bir aile ortami duzgun bir hayat veremeyecejsem bundan emin deilsem dogurmam. simdi kimse hayat bu allah rizkini verir demesin. allah akil da vermis...nokta

dehşete kapıldım desem yeri var şiddetin azı çoğu olur mu ? hakaret nedir ya ? tabiki tartısılır hiç kimse dört dörtlük değil ama arkadasınız bunlara nasıl tahammül ediyor ? arkasında durucak ailesi de mi yok ? diğer söylediklerinizi hiç görmüyorum bile sadece şiddet bile evliliği bitirmeye yeterli tek sebep.

Adamin pijamasini nerden biliosun? senin kocan olmasin bu

İyi de ben çocuğum sürünüyor vah benim yavruma demiyorum ki. Aksine çok şanslıyım diyorum. Ben pedagog ne ise yarar onu da biliyorum. Değerlendirmesi gayet normal çocuğumun. Burda benim asıl tepki verdiğim önce ki yorumda "yumurta makinesi" olarak sifatlanmak. Tercihimi kimse onaylamak zorunda değil ama hiç tanımadığı bir kişiye de insan böyle itham etmemeli.

İyi de ben çocuğum sürünüyor vah benim yavruma demiyorum ki. Aksine çok şanslıyım diyorum. Ben pedagog ne ise yarar onu da biliyorum. Değerlendirmesi gayet normal çocuğumun. Burda benim asıl tepki verdiğim önce ki yorumda "yumurta makinesi" olarak sifatlanmak. Tercihimi kimse onaylamak zorundadeğil ama hiç tanımadığı bir kişiye de insan böyle itham etmemeli.

yani simdi siz, evliliginizde sanssizliklar oldugunu dusunuyorsunuz?
iyi bir adama denk gelmediginizi dusunuyorsunuz.
Ama daha zor hayatlari olan kadinlar oldugu icin kanaatkar davranmaya mi karar veriyorsunuz?

Kimliğiniz zaten gizli buraya kullanıcı adıyla üye oluyosunuz hepimiz gibi. Kimse bilmiyor kim olduğunuzu neden arkadaşınızmış gibi yazıyorsunuz ki gerek yok böyle şeylere..

Kaşınma huyu vardır adamın mesela. Bi süre sonra gerçekten itici oluyor. Ya da eli sürekli bi yerlerinde (!) kaşınır durur.
bu kadarını nasıl biliyorsunuz? anlamadım.

yani simdi siz, evliliginizde sanssizliklar oldugunu dusunuyorsunuz?
iyi bir adama denk gelmediginizi dusunuyorsunuz.
Ama daha zor hayatlari olan kadinlar oldugu icin kanaatkar davranmaya mi karar veriyorsunuz?
Kısmen Evet. Yani olduğu gibi kabullenip kaderimse çekerim degil. Eğer yarın öbür gün ayrılmaya bile karar versem ben elimden geleni yapmış olmak istiyorum. Yahu adamlar karıncadan feyz alıp imana geliyor, maymuna çarpma yapmayı öğretiyor ben mi bi odunu yontamam diyorum sadece. Ama yorumları gördükçe biraz şaşırdım açıkçası. O kadar tavizsiz olmuşuz ki kendimizle aynı şeyi düşünmeyen birini, bi kadını, kendi cinsimizi azarlar gibi konuşuyoruz hemen. Evet ben ilk yazımda şiddetden de bahsettim, bunu da övmüyorum zaten. Hiç bir canlı haketmez bu şekilde muamele görmeyi. Ama biraz agresif bi yapısı var. Bahsettiğim olaylar itişmekle kalıyor. Yarın daha fazla yapmaz mi diye düşünülebilir. Ben de onun için açtım konuyu. Hadi boşanıyoruz bay bay bana göre değil. Hani olurya dedim benim eşimde böyleydi bak şöyle ikna ettim böyle yaptım diyen olur diye. Ama kaçmaya o kadar alışmışız ki..

aslinda siz de haklisiniz.
insanlarin acimasizca yorum yapmasi da, artik tahammulun kalmamasi, sizin dediginiz gibi.
asirlar boyu erkeklere o kadar cok taviz verilmis ve bu tavizler o kadar degersizlestirilmis ki, herkes kadinligi, kadin olmayi bir korumaya almis.
boyle bir karar vermissiniz, umarim siz basarili olursunuz.
zaten ilk mesajinizin yanlis anlasildigini dusundum simdi. Siddet derken, meyil var demek istiyorsunuz zannimca.
siddete meyili olmayan erkek baya zor. Onemli olan kendini kontrol edebilmesi.
ama ask sevgi bittigi durumda cok cirpinmamanizi tavsiye edebilirim.
sevgiler

Bir de senin için izah edeyim
Dün gece açtım konuyu. Baktım konu açan yada yorumlayan herkes hayttan bıkmış bitmiş durumda. Kimi kayınvalidsi kimi eşi kimi eltisini anlatıyor. Bende konu açıp bu da var demek istedim. Kendimden bahsederkende azıcık espri olsun diye başlarken smile koyarak arkadaş diye ısrar ederek başladım. O yüzden bu kadar biliyorum.
Kaşınma huyu vardır adamın mesela. Bi süre sonra gerçekten itici oluyor. Ya da eli sürekli bi yerlerinde (!) kaşınır durur.
bu kadarını nasıl biliyorsunuz? anlamadım.

oy oy işin zor o zaman bacım.
ne diyim ki bu admın nesine aşık oldun onu bir hatırla belki işe yarar

Demeden geçemeyeceğim 91ankaraa çok iyimser, hanımlığı elden bırakmayan bir hatunsun sen belli.

Aslında hoşuma gitti verdiğin cevaplar..

Ne olursa olsun bir mucize olsun da kocan adım adım düzelsin, bu güzel bakıp güzel görmeyi bilen
kadına layık bir eş olsun inşallah.
Mutlu olmanı dilerimm

Teşekkür ediyorum :)

Teşekkür ediyorum :)
Canim benimde esim sinirlidir siddette uygular cok sinirlendiginde.ama huyuna gitmeye calisiyorum alttan almaya calisiyorum bosanma gibi durumum yok maddi manevi . Fakat bi insani ddgistirmek imkansiz.Alttan almak , takmamak gerek. Kendini uzme kimse icin.bak ne guzel cocuklarin var onlarla oyalan kafani dagit bende cocuk istiyorum sirf bu yuzden

Çocuğu da döverse, oyalanmak için çocuk mu yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…