Evli bayanlar sorum sizlere ?

Sonuçta eşiniz ise gidiyor çalışıyor yoruluyor eve geldiği zaman da yemek yoksa ev dağınık ise daha çok araniz bozulur

oturup aksma kadar evde ne yapcm sonuçta sende yicen ev senin de evin

İçiniz den mi gelmiyor yapmak yoksa use ni yor musunuz

Yapmazsanız gebe tartışma olacak ve esinizn gozu disayia kaçacak huzur yok eşim bi yemek yapmıyor diyecek araniz daha da kotu olur

ben esımle kus kalmıyorum yanı sagolsun esım max bır saat snra gnlumu alıyor bende o bır saatte sınurden kendımı temızlıge vuruyrum dıp kose dalıyorum temızlıge o hırsla uc gınde yapacagım ısı bı saate sıgdırıyrum nasıl oluyo bende anlamıyrım

Erkekler bizim gibi değiller midelerine çok duskunler

Aynen bnde sınırli iken çok hızlı bi şekilde temizlik yapıyorum öle hıncı mi zavallı dolap lardan alıyorum

Her türlü tavrımı yaparım ama dağınıklığa paspallığa gelemem hiç.
Eşime de tavrın âlâsını yaparım o gün dışardan yer, evin ihtiyacınıda görür.
Yani dağınık ve pis evin hiç bi bahanesi olmaz kadın dediğin titiz olmalı.

Tartısmayla ev temizlememe ne alaka anlamadım öyle büyük tartısmam olmadı çok şükür ama kızsam bile herzamankınden daha ıyı temizlerim daha güzel yemek yaparım erkekler böyle şeylere çok dıkkat eder canım bence sende temizle ağzına laf verme

Sen ayni yemegini yap isini yap bnce canim bu engel olmasin bazen icinden gelmeyebilir haklisin ama ev senin evin boyle yaparsan dha buyuk tartsmalar cikar

Ee ama bu durumda eşine değil kendine kötülük yapıyorsun canım , zira daha sonra yine sen yapacaksın ve işin çok olacak değilmi (birkaç günün birikimi )

Ben anlamadım şimdi,yazdiginiza gore kavga etmeden önce de ev pismis.

Yemek,temizlik bunlar zaruri şeyler,bunlari normal rutindeki gibi halledin,onun dışında trip atacaksınız yine atın.Yani bu esinizin " kavga ettik moralim bozuk bu hafta eve para birakmayacagim" demesi gibi bir şey ."Elimi hiç bir şeye surmedim" deme luksunuz yok,herkesin bir takım sorumlulukları var.Bunlari calismadiginizi varsayarak yazdim.

Tartissam bile ev temizligimi duzenimi bozmam yaparim ama senin bilerekmi yapmamak yoksa icindenmi gelmiyor

Ben evi temizlemenin de eve ekmek getirmenin de ortak oldupunu düşündüğümden eşim ev işine el atmazsa ben de atmıyorum. Benim sorumluluğum değil hiçbiri. Yanlış düşünüyorsunuz bence ev işleri ortaktır. Bütün ev işini sahiplenen de boş yere kendini eziyor ve yoruyor ve kendine yazık ediyordur bana göre. Yazık ona

Bende sinirli olunca temizlik yapıyorum :) kişiye göre değişiyor demekki

Kizdigim zamanlarda yapiorum ev islerini ama haftada iki gun ya esim yapar yemek yada disardan yeriz canim istemez cunku yemek yapmayi.bu arada bence isinizi o sekilde aksatmayin bazi insalar firsatlari bu sekilde degerlendirir

Ince temizlik yapicaksan arada esinin izin gununu bekle beraber yapin gorsun ne oldugunu ben sahsen esimle temizlik yapiorum

Evimin işini de yaparım yemeğimi de büyük kavga etsem bile açmısın derim işten geliyo sonuçta kan davalı değiliz karıkocayız gem ev işi stres atıyor sinirini ev işlerinden çıkar :)

Asıl ben ozaman temizlige asılıyorum bütün evin altını üstünü tertemiz ediyorum anca sinirim geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…