mesafe mesafe mesafeSlm herkese
Yakinda evlenicem yazmisdim daha once, bircok kaynana gorumce vs.. Tartismalar kavgalar soz konusu olmus baya okudum. Herkese hakkinda hayirlisini diliyorum. Boyle sorunlardan uzak kalmak icin ne yapilmasi gerekli? EVLI BAYANLARDAN LUTFEN IYI MUTLU VE SAGLIKLI EVLILIGIN TUYALARINI ALABILIRMIYIZ BURAYA? Biz gibi yeni evlenenlere bir nasihat olsun. UMUTLARIMIZ KIRILMASIN.
Tskrler
mesafe mesafe mesafe
kırmızı gecelik tüylü terlik diyen arkadaşlarımız da çıkacaktır birazdan
Is este bitiyor diyen arkadas, bikac kisiyle konusdum is este bittigini evlenmeden anlayamazsin diyenler var napcaz kesilmemis karpuzun icini nasil bulcaz :/
bide meze tepsisi. macun ceviz fındık falanmesafe mesafe mesafe
Hersey karsilikli bence sen iyi olursan karsindaki de iyi olur yasamadan da goremezsin hic 2.5 yillik evliyim kaynanam kayinpederimle sabahtan aksama kadar bir aradayiz is yerinde bunca yil bir tartismamiz bile olmadi 2 yilda nisanlilik olayi vardiSlm herkese
Yakinda evlenicem yazmisdim daha once, bircok kaynana gorumce vs.. Tartismalar kavgalar soz konusu olmus baya okudum. Herkese hakkinda hayirlisini diliyorum. Boyle sorunlardan uzak kalmak icin ne yapilmasi gerekli? EVLI BAYANLARDAN LUTFEN IYI MUTLU VE SAGLIKLI EVLILIGIN TUYALARINI ALABILIRMIYIZ BURAYA? Biz gibi yeni evlenenlere bir nasihat olsun. UMUTLARIMIZ KIRILMASIN.
Tskrler
Olgun, işi gücü olan, sağlıklı psikolojiye sahip, sorumluluk sahibi ve size saygı duyan erkeklerle evleninSlm herkese
Tskrler
Tam dantelli kırmızı gecelik demeye gelmiş idim bendemesafe mesafe mesafe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?