Evli bayanlar TECRUBENIZE IHTIYAC?!

elfida90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
147
115
103
Slm herkese

Yakinda evlenicem yazmisdim daha once, bircok kaynana gorumce vs.. Tartismalar kavgalar soz konusu olmus baya okudum. Herkese hakkinda hayirlisini diliyorum. Boyle sorunlardan uzak kalmak icin ne yapilmasi gerekli? EVLI BAYANLARDAN LUTFEN IYI MUTLU VE SAGLIKLI EVLILIGIN TUYALARINI ALABILIRMIYIZ BURAYA? Biz gibi yeni evlenenlere bir nasihat olsun. UMUTLARIMIZ KIRILMASIN.

Tskrler

mesafe mesafe mesafe

kırmızı gecelik tüylü terlik diyen arkadaşlarımız da çıkacaktır birazdan

Is este bitiyor diyen arkadas, bikac kisiyle konusdum is este bittigini evlenmeden anlayamazsin diyenler var napcaz kesilmemis karpuzun icini nasil bulcaz :/

İki taraf da anlayışlı, saygılı insanlarsa; gelin-kaynana rollerinin hakkını vermek gibi bir niyetleri yoksa, herkes yerini ve konumunun farkindaysa hiç sorun olmaz. Yani temel kural anlaşmak istemek olmali. Taraflarin birinin bile anlaşmaya gönlü yoksa, karşi taraf melek bile olsa o iş olmaz.

Çok şükür biz sorunsuz olanlardaniz.

Sadece kalbinle değil beyninle de evleneceğin kişiye inanmalısın :)

Hersey karsilikli bence sen iyi olursan karsindaki de iyi olur yasamadan da goremezsin hic 2.5 yillik evliyim kaynanam kayinpederimle sabahtan aksama kadar bir aradayiz is yerinde bunca yil bir tartismamiz bile olmadi 2 yilda nisanlilik olayi vardi

1 mesafeni en başından belirle çok samimi olma
2 eşinin mutlaka iyi denge kurabilen biri olmasi gerekir
3 eş annem annem diyip seni ikinci plana atmamalı

yani iş eşte bitiyor

her zaman ne olursa olsun mesafelı olmak sınılarını bastan cızmek gereklı

İçinden geldiği gibi davran ve bunu eşinin ailesine hissettir zorlama hareketler yapma. İyi niyetli olduğunu bilirlerse hiç sorun çıkmıyor çok şükür. Tabi ki tüm bunlardan önemlisi eşin büyüyebilmiş mi karakteri oturmuş mu ve seni seviyor mu?

Anneci biriyle asla. Cimriyle asla. Savurgan biriyle asla. Hele çalışmayı sevmeyen biriyle asla asla.

Siz kendinize değer verin, gerisi gelir zaten.

En önemlisi mesafe...kendi düşüncelerinden asla taviz verme sonra herşeye karışma hakları varmış gibi davranıyorlar... Gerektiğinde tatlı dille hayır demesini bil. Eşine karşı güleryüzlü ol . Senin ailen şöyle benim ailem böyle laflarıı hiç anma. Eşinde de bitiyor tabi. Her zaman arkanda olsun seni yüceltsin.. Hakkında hayırlısı olsun..mutluluklar.

Olgun, işi gücü olan, sağlıklı psikolojiye sahip, sorumluluk sahibi ve size saygı duyan erkeklerle evlenin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…