- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
tüh yaa danteli belirtmeyi unutmuşum o çok önemli bir ayrıntıydı oysa kiTam dantelli kırmızı gecelik demeye gelmiş idim bende
Is este bitiyor diyen arkadas, bikac kisiyle konusdum is este bittigini evlenmeden anlayamazsin diyenler var napcaz kesilmemis karpuzun icini nasil bulcaz :/
Mumlarida unutmayalim ama yaabide meze tepsisi. macun ceviz fındık falan
bu sadece sende değil eşinde de biten bir durum. eşin de sen de o yuvanın sizin yuvanız olduğunu ve artık sizin bir aile olduğunuzu evinizin kapısını kapattığınız anda siz hariç herşeyin o kapının dışında kalması gerektiğini anlarsanız. kendinize ait sırlarınız olur herşeyi herkese anlatmazsanız, saygılı sevgili ve özverili olursanız. hep ben ya da sen demeyip biz derseniz kolaydır mutlu olmak...Slm herkese
Yakinda evlenicem yazmisdim daha once, bircok kaynana gorumce vs.. Tartismalar kavgalar soz konusu olmus baya okudum. Herkese hakkinda hayirlisini diliyorum. Boyle sorunlardan uzak kalmak icin ne yapilmasi gerekli? EVLI BAYANLARDAN LUTFEN IYI MUTLU VE SAGLIKLI EVLILIGIN TUYALARINI ALABILIRMIYIZ BURAYA? Biz gibi yeni evlenenlere bir nasihat olsun. UMUTLARIMIZ KIRILMASIN.
Tskrler
Yuzde yuz katılıyorum.mesafe coooook önemli.sana soğuk burnu havada diyenler olacaktır.hiiiic sallama.insanlara iyi ol ama mesafeli ol.sınırı astirma. Ama gecelik tüylü terlik kismi da bir nevi doğru.kocana evde zilli ol biraz ki sana düşkün olsun.anası danasi pek umrunda olmasin:)mesafe mesafe mesafe
kırmızı gecelik tüylü terlik diyen arkadaşlarımız da çıkacaktır birazdan
Eslerin annem annem babam babam diye zirlanmamasi.
Yemin billah bu.
Yani her turlu konuda onceligin es olmasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?