1-Çok resmide olma çok samimi sıkı fıkı da olma.Slm herkese
Yakinda evlenicem yazmisdim daha once, bircok kaynana gorumce vs.. Tartismalar kavgalar soz konusu olmus baya okudum. Herkese hakkinda hayirlisini diliyorum. Boyle sorunlardan uzak kalmak icin ne yapilmasi gerekli? EVLI BAYANLARDAN LUTFEN IYI MUTLU VE SAGLIKLI EVLILIGIN TUYALARINI ALABILIRMIYIZ BURAYA? Biz gibi yeni evlenenlere bir nasihat olsun. UMUTLARIMIZ KIRILMASIN.
Tskrler
Esinin ailesini yabanci gibi dusunme onlari benimse kucuknseyleri gozunde buyutme sonucta anne babalarumiz da mukemmel deyil.sicakkanli ol.Esine onu ve onun ailesini sevdiyini benimsedeyini hiss etdir.Eger kayinvaliden de iyi insansa gul gibi gecinirngidersin. ben annem gibi davranirim icimden gelir araraim sorasrim oglunu bazen mecbur ederim gidip gorelim diye zamani olmadiginda bile.Siz evlat gibi davranin ki karsiligini alasinizSlm herkese
Yakinda evlenicem yazmisdim daha once, bircok kaynana gorumce vs.. Tartismalar kavgalar soz konusu olmus baya okudum. Herkese hakkinda hayirlisini diliyorum. Boyle sorunlardan uzak kalmak icin ne yapilmasi gerekli? EVLI BAYANLARDAN LUTFEN IYI MUTLU VE SAGLIKLI EVLILIGIN TUYALARINI ALABILIRMIYIZ BURAYA? Biz gibi yeni evlenenlere bir nasihat olsun. UMUTLARIMIZ KIRILMASIN.
Tskrler
"KOCANA GÖRE BAĞLA BAŞINI HORANTANA GÖRE(ailene)PİŞİR AŞINI"Slm herkese
Tskrler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?