Evli bayanlar varmısiniz sohbete ?

ahsen78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2016
73
22
88
Kimler burada nerden evli misiniz çocuğunuz varmı ben gibi Görümcesiyle konuşmayan varmı ??

Ben 1.5 senelik evliyim yarışmaya ankaradan katılıyorum görümcemle konuşmasam kocamda benle konuşmayabilir bugün bana misafir gelcek hatta bakalım neler yumurtlıycak yeni hamişim onun hatrına iyi mi davrancak çok merak ediyorum tavırlarını bebeğim için dua edin bana

ne durumda o iyice buyumuş azman olmuştur
Sorma. O olaydan sonra muhatap olmuyoruz. Ben de onları aramıyorum onlar zaten beni aramaz biliyorsun.

Amcalarını bir tek TL olarak gördükleri için bekarlık zamanında sindirmeleri kolay olmadı sanırım. Üni sınavına girdi 2 hafta önce amcası yani eşim dedi “X bugün sınava girdi bir arayayım.”

“sakın bana verme” dedim.

Nasıl geçmiş diye bile sormadım. 2. Girişi.
Çok mu kötüyüm?

Kimler burada nerden evli misiniz çocuğunuz varmı ben gibi Görümcesiyle konuşmayan varmı ??

Merhaba kızlar

Güzel topic ben de nisan da 1 yıllık evli olacağım iki aydır bebek çalışmaları yapıyoruz konuşmadığım kimse yok

Çünkü henüz eltim yok görümcem de hiç yok

Esim kendisi konusmadigi icin dogal olarak bende konusmuyorum onunla su aralar bi barisip bi kusuyoruz . Sadece o olsa evlendigimden beri annemlede aramiz kotu. Bu arada ben 1.5 yillik evliyim bir kizim var 4 aylik . Bi tanede yolda sanirim

Esim kendisi konusmadigi icin dogal olarak bende konusmuyorum onunla su aralar bi barisip bi kusuyoruz . Sadece o olsa evlendigimden beri annemlede aramiz kotu. Bu arada ben 1.5 yillik evliyim bir kizim var 4 aylik . Bi tanede yolda sanirim
Hayırlısı olsun.patikleri senmi ordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…