Selam Haziran da evleneli iki yıl olacak İstanbul da yasıyorum cocugum yok bunun icin doktora gidiyoruz hakkimizda hayirlisiKimler burada nerden evli misiniz çocuğunuz varmı ben gibi Görümcesiyle konuşmayan varmı ??
Benimde tedaviyle oldu canım inşallah yakın zamanda seninde olur bebişinSelam Haziran da evleneli iki yıl olacak İstanbul da yasıyorum cocugum yok bunun icin doktora gidiyoruz hakkimizda hayirlisi
İnsallah bizlere cok dua edin ne kadar süre sonra oldu?Benimde tedaviyle oldu canım inşallah yakın zamanda seninde olur bebişin
elti kv kp bir de kv nin bacısıTek derdin görümceyse BIZIMLE DEGILSIN.
Bende senden fazla bir de yeğen var biliyorsun.elti kv kp bir de kv nin bacısı
ne durumda o iyice buyumuş azman olmuşturBende senden fazla bir de yeğen var biliyorsun.
Amcasından para isteyen bir yeğen.
Sorma. O olaydan sonra muhatap olmuyoruz. Ben de onları aramıyorum onlar zaten beni aramaz biliyorsun.ne durumda o iyice buyumuş azman olmuştur
1 yıl 1 ay sonra hamile kaldım canım şükür 3 ay korunmuştumİnsallah bizlere cok dua edin ne kadar süre sonra oldu?
senin elti sattı mı evi sonunda?elti kv kp bir de kv nin bacısı
Kimler burada nerden evli misiniz çocuğunuz varmı ben gibi Görümcesiyle konuşmayan varmı ??
Anladım canım rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah1 yıl 1 ay sonra hamile kaldım canım şükür 3 ay korunmuştum
Amin canım sanada nasip olsun inşallahAnladım canım rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin insallah
Hayırlısı olsun.patikleri senmi ordunEsim kendisi konusmadigi icin dogal olarak bende konusmuyorum onunla su aralar bi barisip bi kusuyoruz . Sadece o olsa evlendigimden beri annemlede aramiz kotu. Bu arada ben 1.5 yillik evliyim bir kizim var 4 aylik . Bi tanede yolda sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?