Evli bayanlar varmısiniz sohbete ?

Harikasın canım düşüncene bayildim aynen öyle sen yeterki işte Allah zaten senin yaninda

E

Evet canim vur yüzüne bunları niye vutlrmuyorsum kendini kullandırma yoksa ömür boyu böyle gider bak benim kayinvalidem buzdolabi mi bile açamaz baştan vermedim taviz ama arkanda ailemin olduğunuzda ailem hissettirdi her daim eşimede kayinvalidemede eşin ne diyor bu durumu

Eşim başta farketmiyodu ama artık kızıyo onlara laf söylersemde bi şey demiyo. Boşver takma filan diyo

Evet tamam canım o zaman niye tutuyorsun kendini esinde arkandaymis daha ne kendini ezdirme canim
Lafımı söylüyorum canım ama acayip bi ego var bencillik var öte git desem küsüyolar ama aynı şeyleri yapıyolar hep pohpohlanmak takdir edilmek övülmek istiyolar bende görüşmeyi minimuma indirdim bunlar değişmez zaten görümce 35 yaşında nasıl değişsin kendini benimle kıyaslalıp komplekse giriyo o ona yeter zaten

Evet canim haklısın kıskançlık varsa geçmez ya bunlar evlenmeden önce kardeşleri nerede bilmezler evlendikten sonra kıymete biner

Evet canim haklısın kıskançlık varsa geçmez ya bunlar evlenmeden önce kardeşleri nerede bilmezler evlendikten sonra kıymete biner
Aynen öyle canım. Bunlar boşanıyodu kocasıyla benim korunmayı bıraktığımı duyunca apartopar barıştı ve hamile kaldı :)

Aynen öyle canım. Bunlar boşanıyodu kocasıyla benim korunmayı bıraktığımı duyunca apartopar barıştı ve hamile kaldı :)

Oha yani kız nasılda bu şekilde insanı kıskanırlar ben bilemiyorum ya gerçekten benimkide kıskanıyor ama Allahtan konuşmuyoruz rahatım ama eşime birşey demiyorum güya resimler falan çekilip eşimle beni kıskandırmaya çalışıyor salak sanki o onun kardeşi değil neyini kıskanayım ama kendileri gibi sanıyorlar bizide

Evet canım eskiden çok canım sıkılıyodu psikolojim bozulmuştu hep bunları düşünüp sürekli nefret ediyodum ama Allaha havale ettim artık takmıyorum boşverdim burda yazmaya bile değmez ama insan affedemiyo işte

görümce yok ama dünyalara bedel elti var herkese karşı böyle canım cicim dünyalar iyisi bana gelince düşman çözemedim yani

arkadaşlar ben 17 aylık evliyim.işbankasında memur olarak görev alıyorum.eşimin ailesi ile aynı binadayız ve eşim şşursuzca ailesine bağlı.hepsi birden bana yapılan haksızlıklara karşılık birbirlerini tutuyorlar eşimde buna dahil.
o kadar cok bebek istiyorum ki ama eşim istemiyor ve buna layık olmadıgımı söylüyor. durumun ne oldugunu farkındayım. sadece öyle konusmak istedim.cok yüzeysel yazdım zaten

erkekler evlendikten sonra artık ayrı bir aile olduklarını kadınlara göre daha geç anlıyorlar. ondan dolayı hala her durumda ailesini savunuyorlar Çoğu erkektede aynı durum var Allah yardımcımız olsun

erkekler evlendikten sonra artık ayrı bir aile olduklarını kadınlara göre daha geç anlıyorlar. ondan dolayı hala her durumda ailesini savunuyorlar Çoğu erkektede aynı durum var Allah yardımcımız olsun

Kesinlikle cocuk istemiyor.aslinda istiyor ama beni layik gormuyormus.zaten 16 kilo aldim evlendikten sonra.iste herkes zayifla utandir onu vs dio ama bu piskolojide olmuyor onuda yapamiorum.simdi ben evdeyim annesine indi :) sabir diliyorum

Kesinlikle cocuk istemiyor.aslinda istiyor ama beni layik gormuyormus.zaten 16 kilo aldim evlendikten sonra.iste herkes zayifla utandir onu vs dio ama bu piskolojide olmuyor onuda yapamiorum.simdi ben evdeyim annesine indi :) sabir diliyorum
sende inseydin keşke yalnız bırakma :) bu arada niye layık görmüyor onu anlamadım

Burasi aile binasi eltim bir alt katimda inun altinda kayinvalidem var.eltimin kocasi esine cok destek ve arkasinda.eltim cok ufak bi kinudan dolayi 6 aydir konusmuyor kayinvalidemle inip cikmiyo.haliyle bunlar esimin onlara duskunluginu kullanip her turlu dingonun ahiri gibi benim evime girip cikiyorlar.gecen gun hic azimi acip bisey demedigim halde esimle kavga etmistik hemen yukari ciktilar geldiler bana hesap sormalar falan kayinvalidem neyse esim dediki sessiz konus bana dedi.dedim merak etme asagidakiler zevk sefasinda gezip tozuyolar bizi duymaz.kayin validem o lafa karsilik bir feryat aglama demekki onlarin evine girmiorum diye onlar rahat buraya geliyorum siz rahatsiz oluyorsunuz dedi.gitti esimle butun hafta sonu kavga ettik sirf bu yuzden beni hastaneye goturun vs ortaligi karistirdi.bende kinusmuorum ida benle ve inmiyorum oraya esim benden alip ona ondan alip bana goturuyor.ondan inmiyorum vallahi herkesin evi var ama tabiki insan tukeniyor.o kadar universite okudum ama insanin akli bu kinularda yok basmiyor.yani ben napicam bilmiyorum.bi yolunu bulsamda hamile kalsam

hamile kalmak çözüm değil ki. çocuk olunca eşin onlara olan düşkünlüğünü yitirmeyecek. iyi düşün taşın canım. hakkınızda hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…