Evli bayanlar varmısiniz sohbete ?

ben de 1 yıllık evliyim 1 tane kaynım var o da daha okuyor uzak şehirlerdeyiz allahtan kimseyle sorunumm yok, çok da seviyorum eşimin ailesini

Internetten bakarak ordum hep . Cok guzel ornekler var biraz buyuk orun ben kucuk ormusum fazla giyemedi :)

:) böyle olması gerekiyor karşında böyle tipler olunca

Herkese slm kızlar evet çok şükür 1 tane var ama bin taneye bedel
ben görümceyim gelin benle küstü valla görümcelik yapmadım, bizde cins olan gelin

Evet haklısınız bazen tam tersi oluyor benim annemde sizin gibi ama yaranilmiyor olsun o sizin peşinizden gezinsin bence siz değil kardeşimizle konusuyormusunz birde özel değilse neden küstü merak ettim wala

M

Misafirler yunurtladilarmi canım birşeyler ne ldu son durum

M

Misafirler yunurtladilarmi canım birşeyler ne ldu son durum
Eh canım orta... Salonda oturdular ben mutfakta uğraştım kv görümce içerde oturdular. Onun dışında bi şey yapmadılar. Ama görümce kendi yeğeni olacak gibi değilde ne biliyim tanıdığı birisi hamile gibi pek ilgileniyo umursamıyo. Zaten iyi bi hala olmayacağını benim çocuğum olmasını istemediğini biliyorum o yüzden sorun değil bunlar canım bana laf etmesinlerde

En sana yardım etmedimi hamile hamile uğraştığınız da zaten hep öyle olur eşinin yanında ilgilenirler ama sonradan hiç tık olmaz birşey olduğundan meydana çıkarlar pislikler

En sana yardım etmedimi hamile hamile uğraştığınız da zaten hep öyle olur eşinin yanında ilgilenirler ama sonradan hiç tık olmaz birşey olduğundan meydana çıkarlar pislikler
Yok canım yardım etmeyi geçtim mutfakta yanımda oturmadılar bile sadece kayınvalidem 1 tane soğan doğradı geri gitti oturdu. Görümcemin çocuklarına kv bakıyo ordan maddi manevi destek kesilecek diye istemedi bana memur olana kadar çocuk yapma diyodu sende hamileyken atanmışsın dedim diye kavga etti karı koca küstüler bana ve benden 13 yaş büyük. Bana çok ettilerde canım milletin yanında da utanmadan ben hiç görümcelik yapmam çok iyiyimdir diyo ona şaşırıyorum

Canım ben görümceme gidince bulaşığınıda yıkıyorum misafirleride ağırlıyorum çocuğunada bakıyorum. Acaba ben salak mıyım. Mesafe koyunca ya da ufak bi yüzüm düşse ben kötü oluyorum. Hep ben hep ben diyo. Mesela anneannem vefat etti annemi aramadı bile. Kendi doğum yapınca annem aramadı çünkü görümcem hiçbir zaman annemi aramadı aramak zorunda değil ama annem onu aramadığı zaman laf ediyo çok ilginç yani

Öyle canım ben anlatmaya kalksam anlatacak çok şey var ama ben artık takmamaya çalıyorum özellikle bebişten sonra. Bebeğim iyi olsunda ben hepsiyle başa çıkarım inşallah :) Bebeğimi sağlıkla kucağıma alayımda inşallah bunlar hep fasa fiso :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…