Elinize saglik Benim kızın sıkıntıları bitince bende orsem tarif eder misin bana.bide giyince güzel duruyor mu bazısı hoş olmuyor giyincedeBende ordum kv de annemde.
Çok dolanma buralarda başına bisey gelirben de 1 yıllık evliyim 1 tane kaynım var o da daha okuyor uzak şehirlerdeyiz allahtan kimseyle sorunumm yok, çok da seviyorum eşimin ailesini
İnsallah insallahhAmin canım sanada nasip olsun inşallah
takas yapmış ustunu tamamlatıp luks bir ev almışsenin elti sattı mı evi sonunda?
:) böyle olması gerekiyor karşında böyle tipler oluncaSorma. O olaydan sonra muhatap olmuyoruz. Ben de onları aramıyorum onlar zaten beni aramaz biliyorsun.
Amcalarını bir tek TL olarak gördükleri için bekarlık zamanında sindirmeleri kolay olmadı sanırım. Üni sınavına girdi 2 hafta önce amcası yani eşim dedi “X bugün sınava girdi bir arayayım.”
“sakın bana verme” dedim.
Nasıl geçmiş diye bile sormadım. 2. Girişi.
Çok mu kötüyüm?
ben görümceyim gelin benle küstü valla görümcelik yapmadım, bizde cins olan gelin
Merhaba kızlar
Güzel topic ben de nisan da 1 yıllık evli olacağım iki aydır bebek çalışmaları yapıyoruz konuşmadığım kimse yok
Çünkü henüz eltim yok görümcem de hiç yok
Evet yapalım kız azıcıkDedikodumu yapcaz?
elti olur mu
Selam Haziran da evleneli iki yıl olacak İstanbul da yasıyorum cocugum yok bunun icin doktora gidiyoruz hakkimizda hayirlisi
Ben 1.5 senelik evliyim yarışmaya ankaradan katılıyorum görümcemle konuşmasam kocamda benle konuşmayabilir bugün bana misafir gelcek hatta bakalım neler yumurtlıycak yeni hamişim onun hatrına iyi mi davrancak çok merak ediyorum tavırlarını bebeğim için dua edin bana
Eh canım orta... Salonda oturdular ben mutfakta uğraştım kv görümce içerde oturdular. Onun dışında bi şey yapmadılar. Ama görümce kendi yeğeni olacak gibi değilde ne biliyim tanıdığı birisi hamile gibi pek ilgileniyo umursamıyo. Zaten iyi bi hala olmayacağını benim çocuğum olmasını istemediğini biliyorum o yüzden sorun değil bunlar canım bana laf etmesinlerdeM
Misafirler yunurtladilarmi canım birşeyler ne ldu son durum
Eh canım orta... Salonda oturdular ben mutfakta uğraştım kv görümce içerde oturdular. Onun dışında bi şey yapmadılar. Ama görümce kendi yeğeni olacak gibi değilde ne biliyim tanıdığı birisi hamile gibi pek ilgileniyo umursamıyo. Zaten iyi bi hala olmayacağını benim çocuğum olmasını istemediğini biliyorum o yüzden sorun değil bunlar canım bana laf etmesinlerde
Yapalım bende koca var iki gorumceleri var bide kaynana var kendi annemle babam varcok olmaz dimiEvet yapalım kız azıcık
Yok canım yardım etmeyi geçtim mutfakta yanımda oturmadılar bile sadece kayınvalidem 1 tane soğan doğradı geri gitti oturdu. Görümcemin çocuklarına kv bakıyo ordan maddi manevi destek kesilecek diye istemedi bana memur olana kadar çocuk yapma diyodu sende hamileyken atanmışsın dedim diye kavga etti karı koca küstüler bana ve benden 13 yaş büyük. Bana çok ettilerde canım milletin yanında da utanmadan ben hiç görümcelik yapmam çok iyiyimdir diyo ona şaşırıyorumEn sana yardım etmedimi hamile hamile uğraştığınız da zaten hep öyle olur eşinin yanında ilgilenirler ama sonradan hiç tık olmaz birşey olduğundan meydana çıkarlar pislikler
Canım ben görümceme gidince bulaşığınıda yıkıyorum misafirleride ağırlıyorum çocuğunada bakıyorum. Acaba ben salak mıyım. Mesafe koyunca ya da ufak bi yüzüm düşse ben kötü oluyorum. Hep ben hep ben diyo. Mesela anneannem vefat etti annemi aramadı bile. Kendi doğum yapınca annem aramadı çünkü görümcem hiçbir zaman annemi aramadı aramak zorunda değil ama annem onu aramadığı zaman laf ediyo çok ilginç yaniEn sana yardım etmedimi hamile hamile uğraştığınız da zaten hep öyle olur eşinin yanında ilgilenirler ama sonradan hiç tık olmaz birşey olduğundan meydana çıkarlar pislikler
Öyle canım ben anlatmaya kalksam anlatacak çok şey var ama ben artık takmamaya çalıyorum özellikle bebişten sonra. Bebeğim iyi olsunda ben hepsiyle başa çıkarım inşallah :) Bebeğimi sağlıkla kucağıma alayımda inşallah bunlar hep fasa fiso :)En sana yardım etmedimi hamile hamile uğraştığınız da zaten hep öyle olur eşinin yanında ilgilenirler ama sonradan hiç tık olmaz birşey olduğundan meydana çıkarlar pislikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?