Tabiki herşey mümkün çok tesemerhaba missdior öyle hemen bebek olmuyor yorumlarına karşın kızıma ve oğluma sadece birer kere yaşadığım kazalarla hamile kaldım herkesin yapısı farklı sen yinede ertesi günü hapının yan etkilerini araştır olmadı kullanırsın
sanane ya sananeHem bebek olursa mafoldum diyosun hemde ertesi günün hapını almam diye ısrar ediyosun çok saçma
Sananeyse ne buralara dert yanıyosun terbiyesiz biz yorum yapalım diye dimi. Madem zoruna gidiyo git arTabiki herşey mümkün çok tese
sanane ya sanane
sen hamile kalmıssın ya tamam kendı işine bak malzeme cıktı sizin gibilere sizin yuzunuzden şuraya konu açmak istemıyorum nefret ediyorum sizin gibilerden kapatıcam hesabımıda bu siteyede bir daha girmicem yazıklar olsun sizin gibi ön yargılı insanlara bunalıma girdim birde siz insanın üstüne gelıyorsunuz ihtirasımın kurbanı oldum evet sizde ordan bakıp bir insanın bunalımına el çırpın tebrık ederm kadınlar kulubnun duyarlıkızıyosun arkadaşlar eski konularına bakmışlar diye de
sende daha yeni açmışsın o konuyu insanların dikkatini çekmiş ister istemez
bide anlatımın yanlış.. yanlış anlama çocukça
neden felaket mahvoldum gibi anlatıyorsun bu kötü olmuş
bide kesin istemiyorsan ihtirasının kurbanı olmayacaktın
herşeyin hayırlısı
Fake fake konular açıp insanları beni boşa yoruyosun ne korunuyosun ne hap alıyosun ilikiye girmeyi kesmiyosun hamile kalırsam ah vah bizi üzüyosun. Sonrada sanane diyosun saygısızTabiki herşey mümkün çok tese
sanane ya sanane
senın saçma sapan yorumlarına ihtıyacım yok burada cok yararlı yorum yapan arklar var senın gibi pençelerını saldrmaya odaklayanSananeyse ne buralara dert yanıyosun terbiyesiz biz yorum yapalım diye dimi. Madem zoruna gidiyo git ar
Sus defol gitsen hamile kalmıssın ya tamam kendı işine bak malzeme cıktı sizin gibilere sizin yuzunuzden şuraya konu açmak istemıyorum nefret ediyorum sizin gibilerden kapatıcam hesabımıda bu siteyede bir daha girmicem yazıklar olsun sizin gibi ön yargılı insanlara bunalıma girdim birde siz insanın üstüne gelıyorsunuz ihtirasımın kurbanı oldum evet sizde ordan bakıp bir insanın bunalımına el çırpın tebrık ederm kadınlar kulubnun duyarlı
üyeleri...sizden medet umanda kabahat yardımcı olan arkadasları ayrı tutuyorum onlara cok tesekkurler sizede yazıkalr olsn
Ben sana hamile kalamıcagını çok zor oldugunu üzülme diye kaç kere yazdım. İyiyi degil kötüyü gören vahşi sensinsenın saçma sapan yorumlarına ihtıyacım yok burada cok yararlı yorum yapan arklar var senın gibi pençelerını saldrmaya odaklayan
vahşilerde var
paranoyak ya herkesi sahte konu açıyormu sanıyorsun sahte olsa bana ne yararı var konumu cinsellıkten bahsetmeden duzgun cümlelerle açtım açık seçik olmasın diye saygısızlık yapmadım buna mı sahte dıosun sen hiç bişi söylemıcem ben bunalıma girdim siz uçurumun kenarına itersınız ancak çekip çıkarmaktnsaFake fake konular açıp insanları beni boşa yoruyosun ne korunuyosun ne hap alıyosun ilikiye girmeyi kesmiyosun hamile kalırsam ah vah bizi üzüyosun. Sonrada sanane diyosun saygısız
ben kimsenin bunalımına el çırpmadım çırpmamdasen hamile kalmıssın ya tamam kendı işine bak malzeme cıktı sizin gibilere sizin yuzunuzden şuraya konu açmak istemıyorum nefret ediyorum sizin gibilerden kapatıcam hesabımıda bu siteyede bir daha girmicem yazıklar olsun sizin gibi ön yargılı insanlara bunalıma girdim birde siz insanın üstüne gelıyorsunuz ihtirasımın kurbanı oldum evet sizde ordan bakıp bir insanın bunalımına el çırpın tebrık ederm kadınlar kulubnun duyarlı
üyeleri...sizden medet umanda kabahat yardımcı olan arkadasları ayrı tutuyorum onlara cok tesekkurler sizede yazıkalr olsn
Ya ne bunalımı saçmalama bebek olması imkansız imkansız imkansız anlıyomusun 1000 de birdende az inkansızzzzzz kendi kendini üzme bu kadar boşa oldugunu anlıcaksın git eczaneden ovilasyon testi al bir iki saat bişey içme sabah ilk idrarınlada yapma testi yap testi T çizgisi koyu çıkmazsa C çizgisi kadar hamile degilsin. Büyük ihtimalde degilsinparanoyak ya herkesi sahte konu açıyormu sanıyorsun sahte olsa bana ne yararı var konumu cinsellıkten bahsetmeden duzgun cümlelerle açtım açık seçik olmasın diye saygısızlık yapmadım buna mı sahte dıosun sen hiç bişi söylemıcem ben bunalıma girdim siz uçurumun kenarına itersınız ancak çekip çıkarmaktnsa
neden imkansız olsun,ben oldum,oğlum 5 yaşına geldi bile:)Ya ne bunalımı saçmalama bebek olması imkansız imkansız imkansız anlıyomusun 1000 de birdende az inkansızzzzzz kendi kendini üzme bu kadar boşa oldugunu anlıcaksın git eczaneden ovilasyon testi al bir iki saat bişey içme sabah ilk idrarınlada yapma testi yap testi T çizgisi koyu çıkmazsa C çizgisi kadar hamile degilsin. Büyük ihtimalde degilsin
Ya ne bunalımı saçmalama bebek olması imkansız imkansız imkansız anlıyomusun 1000 de birdende az inkansızzzzzz kendi kendini üzme bu kadar boşa oldugunu anlıcaksın git eczaneden ovilasyon testi al bir iki saat bişey içme sabah ilk idrarınlada yapma testi yap testi T çizgisi koyu çıkmazsa C çizgisi kadar hamile degilsin. Büyük ihtimalde degilsin
Dedigin gbi 6 ay olmamış. Ve 5 gün ilişkiyle olmuş annem jinekolok ordan biliyorum ve bi süre tüplerin sperme alışması lazımneden imkansız olsun,ben oldum,oğlum 5 yaşına geldi bile:)
6 ay uğraştık olmadı.o ay ben y.dışındaydım reglime 1 hafta kala hatta 5 gün beraberlik oldu ve ben hamile kaldım..:)
5 gün kala demek istemiştim.tek seferde hamile kaldım:)Dedigin gbi 6 ay olmamış. Ve 5 gün ilişkiyle olmuş annem jinekolok ordan biliyorum ve bi süre tüplerin sperme alışması lazım
Allah bagışlasın. Ama çok zor olması konu sahibi boşa üzülüyo zaten ona bir kaç bilgi verdim ona bakıp hamile kalıp kalmadgını ögrenicek5 gün kala demek istemiştim.tek seferde hamile kaldım:)
6 ay uğraştık olmadı ,bu ay olmaz reglim çok yakın derken tek seferde tuttu çok şükür:)alışma olayını bilmyiorum.bünye midir ondan da emin değilim.kimisi çift koruma yapmasına rağmen hamile kalıyor,kimisi yıllarca uğraşıyor..
Aslinda gercegin tam tersi oldugunu bir gun anlarsinValla etrafımda kimse senin dedigin gbi tek seferde hamile kalamadı bi ton sitede sebepsiz hamile kalamamktan dert yanıyo senin dedigin 1000 de bir ama benim dedigim milyonlarca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?